Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog (1)

    válasz kökény #18010 üzenetére

    veil / amunt szerintem ott mar nem talalsz, az ahogy nezem meg a mikkellernel, a hoptnal es a beerdomenal van. harom honapja futottam bele csapon es ugy egy hettel kesobb dobozzal, szoval az mar harom honapos. sajnos nem tudom mennyire oregedik jol.

    a nebuchadnezzarnak majdnem mindegy, en kb az elso kezembe akadot szoktam levenni a polcrol es megbizhatoan mindig ugyanolyan jo (bar eleg gyorsan szokott porogni belole a keszlet).

    ha egyebkent csak siman kivancsi vagy, hogy milyen az IIPAjuk, akkor en siman pl a csakajobol (vagy mashonnan, nem vagom epp hol van meg sved sor, de untappeden azt dobja ki elsonek locationre viccen kivul :DDD ) kiprobalnam a nebuchadnezzart ha mondjuk nem nagyon oreg. karaktere alapjan harom honaposan szerintem meg jonak kene lennie. ugyan untappd csak 3.96, nade magaban van 84000 unique checkinje es egy 7 eve piacon levo sorrol beszelunk, amit teljesen normalis hazibuliba ivosornek vinni es aztan uvegbol inni.

    a fatamorganat ahogy latom nagyon epp sehol nem kapni, csak svedeknel. mondjuk neipakent ugy, hogy ugyis kethetente leraboljak a boltban a teljes keszletet, ez nem biztos rossz taktika.

    az omnipollo webshop igazabol inkabb elmebeteg imperial stout vonalon erdekes (meg neha souron), avagy a noa / perpetual / anniversary coward / agamemnon / original rocky road ice cream. meg lehet a marzipan float es a tefnut, de ezek nekem meg ernek :B

    [CsuCsu]: a Mikkeller Weird Weather 0.3%at kostoltad mar? konkretan a drinkin in the sun neipa variansa, alkoholmentesen. teljesen szurrealis elmeny ahogy eladja magat minimum egy sessionnak testre.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák