Hirdetés
-
GAMEPOD
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
taschner
aktív tag
Hali mindenki!
Nekem olyan szoft kéne ami nem fagy le és nem indul ujra ja és bada verzio nekem csak telefonálni és fényképezni kell a telcsi.Jelenleg ez a verzio van rajta GT-S8530 WAVE Türko CFW v10.1 -
taschner
aktív tag
A turko 8-asba a képernyőzár feloldását meglehet oldani ,hogy másképp csinálja vagy cserélni?
-
taschner
aktív tag
Miét van az,hogy egy-kétszer nem cseng a telcsim?
-
taschner
aktív tag
válasz
David3 #15842 üzenetére
Sajnos úgy sem működik, mert kiírja, hogy az aktuális verzió van telepítve. De találtam ra megoldást, lehet, hogy másoknak is segíteni fog. Sokkal egyszerűbb és az idegeket is megkíméli :-)[link]
[November 19] smasung Kies csatornák vétele új frissítés AStorePlug-in.
frissítés üzenet jelenik kattintás után a Samsung Apps.
A frissítés körülbelül 8 MB.
Azoknak az embereknek, akiknek problémái vannak frissítése Kies:* Bezár Kies
* letölteni ezt a fájlt "AStorePlugin.dll" ITT
* kitömöríteni a fájlt,
* és másolja vagy:
"C: \ Program Files \ Samsung \ Kies \ Plugins \ Astore"
rá fog kérdezni cserélni ....
* jóváhagyásához -
taschner
aktív tag
Amennyiben olyan firmware-t töltöttél le ami tartalmaz egy BOOTFILES nevezetű mappát akkor jelöld be a Multiloader-ben akkorcsak ezt kell és mást nem kell bejelölni?Van a v8-ba ilyen is!Na a másik nekem melyiket kell e teljes vagy csak a boot fájl csere jelenleg kies által készült bada 2 van fent wave 8500-án
-
taschner
aktív tag
Amazing TurkoCFW V8 :S8500&S8530
Nekem mindig le áll a letöltés kb 10-szer próbáltam már.
-
taschner
aktív tag
mennyi idő alatt megy fel a multi-val a frissités mert fel raknám a v8-at
-
taschner
aktív tag
Olyan kérdésem lenne valamikor csináltam az aksi merüléssel kapcsolatba ,hogy valamit lehetett állitani a telcsin(kód) de nem tudom mi az.valaki segitsen
-
taschner
aktív tag
nem csörög a telefon egy-kétszer mi ennek az oka wave2 gyári 2-es szoft van rajta.mit lehet tenni ilyenkor a jelenség kb egy hónapja kezdődött.
-
taschner
aktív tag
Köszönöm a választ.A fiam nyaggat,hogy rakjam fel neki a bada 2 mert az enyémen az van waveII és gyári szoft van rajta nagyon tetszik neki nekem bejött igaz néha fogja magát és ujra indul a telcsi de ezt le számitva jó.Igaz a videó készítés nem az erőssége 1080-ba de 720-ba jó szerintem a mem karim nem igen tetszik neki 16 gb kingston.
-
taschner
aktív tag
Na akkor lenne egy kérdésem érdemes-e a török szoftvert feltenni vagy nem?
-
taschner
aktív tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=23314955
Na ez most nem működik.
-
taschner
aktív tag
bada 2.01112281650liss8530xxkl6
ez most eredeti vagy buhera.
amugy nincs semmi gond vele igaz a video kicsit szar az 1.2-hoz kèpest mert az is van egy wave1-es. -
taschner
aktív tag
hali.honnan tudom milyen 2. szoft van az enyémen nem én raktam fel.
-
taschner
aktív tag
A ROUTE 66 navigál ha nem regisztrálok.Azt tudom, hogy nem mondja csak mutatja?Nem használtam mert anno ndrive volt nekem.
-
taschner
aktív tag
Telcsi újra inditás és jó kicsit szaggat az elején de amugy jó és nagyon érzékeny a döntésekre.
-
taschner
aktív tag
Az asphalt 6 karbantartási probléma
-
taschner
aktív tag
Felkerült az asphalt 6 ingyen
-
taschner
aktív tag
Bada 2-ön ahol a AccuWeather van mást is ki lehet rakni vagy csak azokat amik ott vannak?
-
taschner
aktív tag
válasz
TomWexX #4710 üzenetére
(#4710) TomWexX
Nem tudom nekem most már a második van tehát van egy 8500 és egy 8530 de meg vagyok elégedve mid a kettővel soha nem volt gondom fagyás;memoria elfogyás talán az elsőbe a kamera gomb néha okoskodot de semmi azonkívül.Én netet meg fénykép meg video email minden jó volt nálam meg most is 1.2 verzioval 8500-án. -
taschner
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #4685 üzenetére
Igo nincs amugy izlések és pofonok nekem volt 2 napig android és menekültem töle mert szart se ér az igaz ,hogy sok minden van rajta vagy le lehet tölteni de nem kéne lett volna esélyem galaxy s2 vadi új 70 e ért de nem kel.Amugy jó a bada csak nagyon új dolog még nincs annyi alkalmazás de ami nekem kell az meg van.
-
taschner
aktív tag
De a droid hány éves meg a bada hány éves van egy kicsi különbség.
-
taschner
aktív tag
Tényleg ha vissza állitanám kor-ra és ugy vissza mennének az alkalmazások amit totallal mentettem és utána biz.mentés vissza xeh re menne szerintetek vagy ne kilodjak.
-
taschner
aktív tag
A másik a AccuWeather tegnap még jó volt tehát be volt állítva Pinnye de ugye xeh-re tettem magyarul miden előröl kezdve de ma nem találja van vala mi megoldás erre?Esetleg aki használja meg tudná nekem nézni a várost.
-
taschner
aktív tag
Még egy kérdés ha vissza rakom KOR-ra akkor látható lesz amit eddig letöltöttem és mentettem.Most xeh-en van de kor-on volt mikor fel telepitettem mindent.
-
taschner
aktív tag
El írtam xeh szerettem volna bocsi reggel van.
Nem hexeditoros de lehet,gy ugy meglehetne csinálni de az AB vilt már telepítve a telcsin az nem gond?
-
taschner
aktív tag
válasz
Goldmen75 #4634 üzenetére
Azzal volt eredetileg de nem megy vissza mert mem.kari formázás volt.A fals apps tegnap este már nem volt jó mert valami kódot kér.
Na igen Kor-on volt de most xen-en van és azért nem megy most olvastam.De legalább a kies látja normálisan a telcsit ebben a formába.Talán ha vissza raknám Kor-ra ismét jó volna mert abban szedtem le és mentettem az egész mem karit.
-
taschner
aktív tag
válasz
leslieke #4628 üzenetére
Igen a másik apps-al.De a többit a rendessel és ugyse jeleniti meg.
A másik viszont a kies tudta ,hogy miket szedtem le és fel is ajánlotta az ismételt letöltés amik voltak ingyenesek is de már fizetős az is ingyenesen ment vissza.Na mindegy azt az egy AB bebuktam de a világ nem dől össze miatta.Köszönöm a segítséget. -
taschner
aktív tag
Le formáztam a mem karimat mert meg néztem jó-e.Vissza rakom a dolgokat és hoyan látom ujra a játékok ikonjait amit feltettem eddig és az alkalmazásokat.Vagy ujra le kell szedni?
-
taschner
aktív tag
Domino t-mobile 81 e ft
Ja még egy nem jöttem rá, hogy a szöveges üzeneteknél hogyan lehet megcsinálni, hogy ne legyen annyi karakter magyarra van állítva.
-
taschner
aktív tag
Nekem is bejött a 2 szoft.
-
taschner
aktív tag
Ezekre nem jön rá a samsung,hogy ingyenes?
-
taschner
aktív tag
akkor melyik jobb a kl6 vagy a kl1?erre én se gondoltam volna, hogy a hàttér mód utàn vissza àll a telcsi mentés helyre
-
taschner
aktív tag
a bluetooth nevet hol kell beàlitani a bada2-be mert eddig nem jöttem rà.Tehàt ne azt írjaki,hogy wave2.
-
taschner
aktív tag
Polaris Office de ez 2 hét próbát ír és utána mennyibe kerül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest