Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bordi10
senior tag
válasz
babosf #20515 üzenetére
Nálam is. Ezért is agyalok, hogy mennyire lehet valós, mert csak utólag derül ki. Akár 257, akár 270, ez még nagyon jó deal (lenne) most eladni ennyiért. Elviszik, visszajeleznek, hogy hát 160K? Maradhat? Na akkor mit csinálsz, hiszen a kiírt ár nem garantált...nem tudom.
-
bordi10
senior tag
ONE UI -> One HU
-
bordi10
senior tag
válasz
< CyberBob > #20127 üzenetére
Szerintem semmi.
-
bordi10
senior tag
Google Play rendszerfrissítes: nov. 1.
-
bordi10
senior tag
válasz
MaxxDamage #20017 üzenetére
Tegyél egy próbát a GBoard-al. Én sok-sok éve ezt használom telón+órán is hiba nélkül.
-
bordi10
senior tag
válasz
MaxxDamage #20010 üzenetére
Ah. Nem hallottam még ilyen hibáról. Talán más valaki...
-
bordi10
senior tag
válasz
MaxxDamage #20007 üzenetére
Nem tudom értelmezni: "írok és szóköz nélkül teszi be a szöveget, egybe"
Ki vagy mi tesz be mit és hova -
bordi10
senior tag
válasz
ruszi_tomi #19970 üzenetére
Én kitettem a "redőnybe" a képernyőfotó készítése gombot illetve a hangerő le+lezár gomb fizikálisan, ami képernyőt lő.
-
bordi10
senior tag
válasz
Probert75 #19893 üzenetére
Vagy a "Home" gombbal előhívod a "Google circle to search" funkciót és a jobb szélső gomb kattintásával, az épp a kijelződön található teljes tartalmat fordítja magyarra, nem kell karikázgatnod sem
(nem, nem szxr a kijelzőm, mindig más színnel animálja a keresést
) Próbáld ki pl egy full angol weboldalon, ami a kijelzőn van, fordítja. Konkrétan 2 db tappolás az egész.
-
bordi10
senior tag
-
bordi10
senior tag
Mindegy kinek mennyi csomagba jött le az update, ez a vége:
Ebben javították a kamerát.
-
bordi10
senior tag
válasz
Rigormortiis #19292 üzenetére
Ebbe a betűtípusba nem őrülsz bele napi szinten?
-
bordi10
senior tag
válasz
Rigormortiis #19001 üzenetére
Telepítsd külön a Google Fordítót, beépül a Samsung böngészőbe (is). Kijelöléskor a pop-up Fordítást ír, ebből 2 lesz. A gyári AI fos, ami nem tud magyarul illetve a Google-é.
Így néz ki. Amíg nem kapjuk vissza vagy meg a magyart "gyárilag", teljesen jó workaround. -
bordi10
senior tag
S23U-tól függetlenül, észrevettétek, hogy egy olyan jó hónapja végre elindult a GooglePlay-ben az appok frissítésekor a párhuzamos letöltés+telepítés (ha több áll rendelkezésre)? Olyan jó 1½ éve olvastam róla először, hogy majd lesz. Lett
-
bordi10
senior tag
válasz
kisdobos0111 #18799 üzenetére
Csak arra vigyázz, hogy 5A-res typeC kábelen jön a max 45W. A telóhoz persze egy vékonyka 3A kábel van. Szóval 45W töltőfej+5A type-C kábel kell. Erre így egybe guglizz. Gyári Samsung csomagban vedd.
-
bordi10
senior tag
válasz
Plazmacucci #18698 üzenetére
-
bordi10
senior tag
Akiket érint: Revanced (is) megy a lecsóba
-
bordi10
senior tag
válasz
mgTerminator #16536 üzenetére
Ez 2 verzióval ezelőtti.
Ez a legújabb (sajna)
[link] -
-
bordi10
senior tag
Itt is van
szép nagy csomag
-
bordi10
senior tag
válasz
Gardaai #15158 üzenetére
"...S23U-t, olyan utána mint egy játéktelefon. Nehéz, gagyi hatása van a gomboknak, szélei éppen hogy vannak, nincs fogása.
Dróton nekem sem tűnt nagy számnak. Mégis idővel annyira hosszá szokik az ember tudat alatt, hogy akkor tűnik csak fel, hogy a többi alumínium keretes telefon mennyire gagyi hatású amikor megfogja."
Már bocsánat de ennyi baromságot összehordani
Ez játéktelefon?! -
bordi10
senior tag
A csalódás tárgya - szerintem jogosan - hogy nem dönthet a user.
Ez van és kész.
Nincs egy kapcsoló, egy csúszka, egy bármi, hogy ha szeretné valaki a "megszokott" amoled színeket látni, be tudja kapcsolni. Ha valaki ehhez szokott hozzá több év használat során, persze, hogy fakónak érzi, mert az is. Én is ilyen vagyok. 2 és ½ év-ig használtam anno a Oneplusomat (7Pro), jött utána S21U, majd S22U...hát ment a fejvakarás. Aztán valahogy a szemkímélő mód+egyéni csúszkaállítással el tudtam tolni vivedebb színek irányába. S23U-n is be van kapcsolvaA legkorrektebb app az Asus-é volt, Asus Splendid néven. Talán még most is rajta van a telóikon. ZenBook Oledemen is ott van gyárilag. Na azzal aztán telítettség csúszka feltol csak 2 egységet és jön a "kánaán"
-
bordi10
senior tag
válasz
Szellem. #14065 üzenetére
Nem, nem tűnt fel. Sajna pont a linkednél lett elegem a sok S24-es linkelgetésből. Nem összehasonlító videó az S23U-val. Tehettél volna off-ba egy Nokia 3310-es akksi tesztjét is. Nem releváns ebbe a topikba. Ott az Unpackedes cikk, az alá lehet linkelgedni az S24et. Peace.
-
bordi10
senior tag
válasz
matepajtas #11932 üzenetére
Sztem kizárt. 689K az 512-es. Legjobb tudomásom szerint már csak egy-egy 10+5%-os kupont lehet halmozni. Már a 2x10%+5% sem megy együtt.
-
bordi10
senior tag
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA DUALSIM 512GB (SM-S918BZGHEUE) ZÖLD 439 900 FT
notebook.hu - aki pont félterrásat keres, sztem korrekt ár429 900 FT a fekete 256-os...10K a difi
-
-
bordi10
senior tag
válasz
tylerddd #11666 üzenetére
Tegyél egy próbát vele. Niagara Launcher. Minden ikonra a főoldalon felugró ablakot tudsz rendelni, amibe pakolhatsz még widgetet, parancsikont, kontakot. Pont, h veszett kényelmes napi szinten. 1 húzás a Telefonra, felugranak a kedvencek, benne pl. a felségem, katt és már hívja is, uez üziknél wáccápnál stb...és így tovább
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest