Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szena67
aktív tag
Egyetértek abban, hogy a márkának, ami a csúcsra akar törni el kell hagynia ezt a baromságot. Sony, Samsung, Iphone olcsóbb belépő/középkategóriában sincs reklám. Lokál piacon azt csinálnak, amit akarnak, de a fejlettebb piacokon ideje lenne már ezt elhagyni és rögtön nagyot ugranának a vezető gyártók felé vagy akár fölé.
-
movax
őstag
" jelenleg úgy vagyok vele, hogy nincs kedvem azzal foglalkozni hogy egy null perces telefonon első bekapcsolás után azzal foglalkozzak, hogy használhatóvá tegyem annyira, hogy nem menjen egy óra múlva az agyamra"
De most komolyan, amikor először elindítod a telefont és végigmész a beállításokon és a testreszabáson, átbillenteni pár kapcsolót, ebben mi olyan nehéz? Nem kell semmi különöset tenni, csak 10-15 perc alatt végigmenni rajta és ennyi. És nincs reklám, csá. Ez nem "mókolás".
-
movax
őstag
Soha, egyetlen xiaomi telefonomban nem láttam egyetlen reklámot sem, miután a kezdeti beállítás után végigmentem mindenen és kikapcsoltam. A jelenlegi Note 13 a harmadik xiaomim kb. tíz év alatt. A családban még két embernek ugyanígy, az összesen kilenc darab telefon. Nem tudom, hogy terjed folyton ez a reklámos hülyeség.
A privát dns pedig igen hasznos a reklámszűrésnél, a böngészőben, ez nem xiaomi-függő, minden telón hasznos.
(Ja, és lesz@rom, hogy milyen márkanevet ír a telefonon, de valahogy mindig a xiaomik meg pocót vannak a legjobb ár/kínálat arányban a piacon, amikor újat kell vennem.) -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Olyan jól sikerült a széria tavalyi csúcskiadása, hogy amíg piacon van, borsot törhet utódja orra alá.
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest