Új hozzászólás Aktív témák
-
baliii
senior tag
Remélem az Engadget gyorsan az elején leteszteli! Nagyon kíváncsi vagyok már, igaz számomra a kézikonzol dolog sokszorosan megbukott, főleg, mióta telefonokra is egész jó játékok vannak. Engem inkább maga a hardver érdekel angyon, és kelt bennem eléggé erőteljes birtoklási vágyat!
-
atike
nagyúr
Szerintem meg jóság. Várós. Nincs sok nyitójáték? Szerintem nyitáshoz elég amivel jön... Utána meg majd úgyis jön a többi...
-
ldave
félisten
válasz adalbert1 #13 üzenetére
Ráadásul elég szegényes a lista, nem minden játékot lehet egyelőre átvinni, Square-Enix játékok közül egyelőre egyik sincs fent, de pl. a Kingdom Hearts PSP-s része mondjuk amúgy sincs fent PSN-en, szóval lesznek itt még problémák.
Meg amúgy is, minden ilyen korlátozás csak +1 indok, hogy feltörjék a gépet. Érdekes módon a PS3-at is csak a Linux eltávolítása után került igazán a hackerek célkeresztjébe.A Slime draws near! Command?
-
adalbert1
veterán
Ez szerintem is ritka k.cs.g húzás, de azért a Sonynál mostanában volt pár hasonló, a legutóbbi bakikat elnézve meg nem gondoltam hogy egy ilyet megengednek majd maguknak. Persze a Vitát elnézve nagyon jó termék lesz, szerintem biztosan kimagasló eladási mutatókat fog produkálni, ez alapján lehet hogy úgy vannak vele hogy akit érdekel a PSP játék Vitán az úgyis lenyeli a békát és kifizeti az extra árat érte, + mivel szerintem a PS2-PS3 mintájára egyszerre piacon akarják tartani hosszabb távon a PSP-Vita combót is (erre utal a low budget PSP megjelentetése is), így lehet hogy ezzel terelnek embereket az olcsóbb platform felé is (mármint ha már megvan UMD-n a lemez akkor bármikor vehetsz mellé egy sima PSP-t ha bedöglik a régi, de extra cashért a Vitádra is rakhatod - más kérdés hogy bizonyos játékszám felett már egy sima PSP kijön az árából, illetve hogy egy Vita árából kapsz egy PSP-t meg kb. 20 essentials címet mellé). Ez így most jó kusza lett, remélem azért valamennyire érthető.
-
ldave
félisten
Sony-nál sajna ez van, PSP-re is megoldhatták volna, hogy mondjuk a MediaGo-n vagy PS3-n keresztül PS1 játékokat át lehessen konvertálni PSP-re, de hát ugye nem csinálták, inkább vedd meg újra... pedig ügyes programozók megmutatták, hogy gond nélkül lehetne ilyesmit.
A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
Ajajj, a lehető legszemétebb módon. PSP-n keresztül lehet az UMD-ket regisztrálni a PSN-re, majd ezek után "kedvezményes" áron letöltheted Vita-ra...
szerk: hm, valami gond lehetett, nem láttam, hogy jött már erre válasz, na mindegy
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
Zirowe
nagyúr
Azért ez eléggé nem szimpatikus, hogy annak ellenére, hogy megvetted eredetibe a játékot, megint fizettetnek veled ugyanazért.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
csilisz
tag
Jónak tűnik, csak szerintem (személyes vélemény) nem kell bele ennyi csicsa pl.: hátsó touchpad, giroszkóp, érintőképernyő mert ettől mind jobban merül.
-
adalbert1
veterán
Én ezt láttam még múltkor. Remélhetőleg magában is letölthetőek lesznek a játékok, viszont most az Essentials sorozatban kaphatóak 3k-ba kerülnek itthon, ha erre rászámolom még a linkelt írásban emlegetett plusz díjat simán lehet hogy 5-6k is lesz egy régi játék. Remélem a végén a max. árat 10 font, euro vagy dollár környékén húzzák meg, az még szerintem elviselhető egy régebbi rendszerre készült letölthető címért.
-
Torry
addikt
Elég vagánynak tűnik a cucc!
-
Bazsii2
csendes tag
Muszáj lesz beszereznem egy ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest