Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
"Az 1 és 2 a maga idejében nem sem igazán volt kiemelkedő a graf motorjával" - azért a maguk idejében mindegyik megállta a helyét, emlékszem, amikor kijött a 2, akkor volt nagy szám az ATI 8500, a Litech engine azon igen csak jól nézett ki. A kiegészítőjének már tényleg gyengus volt a grafikája akkori szemmel.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Scholes9
nagyúr
válasz cskamacska #44 üzenetére
Max 10 óra, fokozattól függően, multit nem néztem, single nekem bejött, mindenki mérlegeljen, h megéri-e neki vagy sem, lényeg, h számomra semmivel sem gyengébb a single része, mint az előző 2 AvP-é
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
mcwolf79
veterán
A 3 kampány kb. 7-8 óra nem rohanva.
Szerintem ennyit simán megér. Nem egy nagy eresztés,de vannak jó pillanatai. Valahol hozza az AvP hangulatot, valahol kevésbé. A marine kampány a leghangulatosabb, a predi sem olyan vészes, a leggyengébb szvsz az alien kampány.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
válasz cskamacska #46 üzenetére
Értem.
Mindenesetre az 5,1 eurót is megérte a játék szerintem.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
cskamacska
addikt
Pedig az volt. Végigzongorásztam az egész mélmegadós-üzenetbeírós okosságot, és a végén ott virított a 3,6€ eurós gift kompozíció.
CoP egyébként ez spéci eset volt, mert egy külön változat került leakciózásra(ha jól tudom saját Steam app ID-val), és az telepítés elött még ráellenőrzött(két tool is van: discount check és ownership check), hogy a listádban-e van egy előző Stalker rész. Na most, az olcsóbb változatot elkezdték küldözgetni mintha ingyen adták volna, de az a megajándékozattaknál meg t@szott elindulni. A végén úgy oldották meg a dolgot, hogy az ajándék CoP Loyalty Promo változatokat feloldották, de letiltották az ajándékozását.[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Nem hiszem, hogy a gift gomb aktív volt. A STALKER-nél is úgy van, hogy ha az olcsóbbat teszed a kosárba, nem lehet giftelni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
cskamacska
addikt
De olcsóbb volt. Direkt kipróbáltam, és a legvégi összesítésben is 3,6€-t írt. Filozofáltam egy ideig rajta, de végül még ajándékként sem vettem meg. Ráadásul nem néztem be ebbe a topikba sem dél óta.
Scholes9: Akkor mennyi játékidő is van abban az AvP-ben, ha az ember nem csak végigrohan a pályákon? A map pack-ek kihagyása mennyire nehezíti meg az ember dolgát multiban?
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Polllen
nagyúr
Milyen lehetőségekre gondolsz? Normál szinten ha megküldtél egy idegent a géppityuval, az csak úgy mint a filmben szépen elhulott... Itt néha 10-20 töltény kell bele és még mozog... Pedig már előrébb vagyunk... A ragadozó is sokkal gyengébb lett... Az hogy van aknája tényleg nagy újdonság... Meg vannak kivégzések... hurrá... meg lehet nagy piros kijelölésű területre ugrani egy gombnyomásra...juhééé
Ellenben ha lecsapok egy tengerészgyalogost, még felkel...Ez lehet konzolon menő, meg minden, de pc-re vérszegény...
Az 1 és 2 a maga idejében nem sem igazán volt kiemelkedő a graf motorjával, de hozta az Aliens meg a Predator hangulatát és sokan szerették. Ez az AvP nem véletlenül nem lett siker...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Scholes9
nagyúr
Az 1 jóval gyengébb, elég, ha csak a lehetőségekre gondolunk...a 2 meg kb olyan, mint a mostani, nem értem mi a gondod vele, miért húzza le mindenki...tény, h nem egy nagy szám, de az előző 2 sem volt jobb, max annyi, h újdonságként hatott...de lehet, h ez csak az én véleményem
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz PowerBuldog #38 üzenetére
Az AvP erősen csak árnyéka a régi játékoknak... Ugyan azt hirdették, hogy pc-n huuu de lesz... Ennek ellenére gyenge... Marine kampány izgalmas egyszer, de amúgy nem nagy kihívás... Konzolos főellenség néhány map végén...
A predator pedig egy vicc... 2 nézet van, az ágyú 3 lövés után lemerül, a tengerészgyalogos egy lövés után még felkel... karpengével lecsapod, azt simán túléli, stb-stb...
Egynek, olcsón elmegy, de 1 hónap alatt a predator kampány elejéig jutottam, alien-t még ki se mertem próbálni...
Pozitívum a survive-, a multi pedig gyakorlatilag kihalt, bar az xbox-s host-nak köszönhetően könnyen lehet (lagger) enemy-t találni.
-
elithun
őstag
válasz PowerBuldog #38 üzenetére
Engem nem érdekel a multija, így nekem nem volt mérvadóak a DLC-k árai. De valóban csak minimálisan vannak leértékelve.
(#36) jer1cho: Ez már nem olyan vicces. Inkább lenne -50% az Oblivion GOTY Deluxe Edition-ön.
[ Szerkesztve ]
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
-
elithun
őstag
Spore pack-al megspórolunk egészen 0,01€-t, mi ez, ha nem jó vétel?
UI: Az AvP megvéve!
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Ennyiért az AC2-t nem lehetett kihagyni, boltban 6k+1k a futár...ez a Steam viszi ám a pénzt
-
FefeeX
veterán
Sajna valamiért napközben nem akarta engedni, hogy megvegyem a disciples3-mat, most meg visszaárazták duplájára. Ez elég gáz rendszer, így tuti nem is veszem meg.
-
PH-User
addikt
Yeah, JC2 6,25 ojró.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Robb202
tag
sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van-e köztetek olyan ember akinek megvan esetleg egy Tomb Raider játék. Azért kérdezem mert így olcsóbban megvehető a Lara Croft and the Guardian of Light.
GIFT-ben is 3.60 euró egy darab elküldve?
Kellene két darab a Tomb Raiderből. Egy haveromnak és nekem.
Az illetőnek garantáltan kifizetem. Ezer hálám ha valaki segítene. Kérem írjon privátot.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Szerintem igen. A történet egy hangyányit gyengébb, mint az előző részben (de tényleg csak egy kicsit), viszont egy csomó dolgon finomítottak: lehet egyszerre plazmidot és fegyvert használni (nem kell köztük váltogatni), pörgősebb lett a hackelés, az új helyszínek fantasztikusra sikerültek, satöbbi. Nekem nagyon tetszett, szerintem az év egyik legjobb játéka.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
kem
addikt
Witchert már megvettem, most a bioshock 2-n hezitálok. van olyan jó mint az 1?
Köszi!
-
addikt
A Witcher magyar vajon? Mert nem látok semmi infót a steam-en
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
GabN73
addikt
hmm,burnout .... lehet beruházok rá
-
kovsol
titán
Telltale Holiday Pack -t néztem épp
ha packban veszi az ember 0,44€ -t spórol, kicsit vicces ígyMay the Force be with you!
-
keIdor
titán
Bioshock 2-t most kaptam meg Gift-ként.
Szerintem egy Resident Evil 5 meg befigyel magamnak...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
BaLee
addikt
Remélem minden nap lesz egy ilyen cikk és akkor tuti nem maradok le semmiről.
Tegnap egy BC2 befigyelt. Anno tetszett csak nem akartam rá kiadni egy 10est, most egy jó 4000et megért. Kiegészítővel együtt is megvan 8ból...
-
wednesday
őstag
-
elithun
őstag
Nekem olyan szinten nem tetszett a Witcher, hogy amennyiért árulták azért nem érte meg az a látvány ami a kipróbálásnál fogadott, 1000Ft-ért viszont már igen. Természetesen, ha egyáltalán nem tetszene a játék, akkor fel sem merülne, hogy megvegyem-e. Mint ahogy a Bioshock 2-t sem vettem meg, pedig olcsó.
Egyébként felraktam és egyből kifagyott, de szerencsére már töltődik is lefele az 1,2GB-os patch.
[ Szerkesztve ]
-
betonfelhő
tag
Witchert én is megvettem. Jó ez bezony!
-
Maegoss
tag
Igazad van, most tételesen összehasonlítottam őket és néhány játék tényleg kevesebbe kerül EUR-ban, mint USD-ben (pl.: Burnout Paradise 3,75 EUR valamint 5 USD). Viszont vannak olyanok is szép számmal, amik ugyanannyiba kerülnek (pl.: Gothic Bundle 34,99 USD és EUR is). Jobban belegondolva lehet, hogy ez a kiadók "bűne", nem a Valve-é?
Szerk.: az európai árak nem nettó árak?
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Teljesen egyszerű döntés... Ha nem tetszik, ezer forintot se ér neked... A szüleim (különösen anyukám) 40+ kezdte el a "de akciós volt" kezdetü mondatokat és sok haszontalan dolgot vásárolt már...
Nekem nagyon tetszett, igaz csak pár órát játszottam vele... Vártam, hogy digitális formában 2k-ra menjen le az ára, de így... must have!
-
Ez nem egészen a Valve sara. Egyrészt elég sok játék van, mely nem egy az egyben ugyanannyi euróban, mint dollárban, másrészt az amerikai árak nettó árak, melyekre még rájön az ÁFA (igen, az amerikaiaknak is).
-
Maegoss
tag
Azért az nem szép dolog a Valve-tól, hogy az Apple-hez hasonlóan egy-egy arányban váltja az USD-t Euróra. Ezek a játékok ugyanis pont ugyanennyibe kerülnek Steam-en az USA-ban is, csak éppen USD-ben...
-
Torry
addikt
Így lehet elérni, hogy az ember minél kevesebbet warezoljon.
Meg multi only játékokkal -
nagyúr
Jaja. Bár a mai nekem nem szimpi. Majd a mai estiben hátha lesz a kedvemre való.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
OnSeT
őstag
egy Witcherre én is beruháztam.
BioShock első része is akciós, 5 euróért megy. [link]
-
kapeti07
senior tag
A tegnapi akciók sem voltak semmik de a mai csokor is ütős.
Xbox: kapeti
-
elithun
őstag
Nagyon hezitálok ezen a Witcheren. Amikor kipróbáltam nem nagyon tetszett, de ezer forintért most nehéz döntéssé vált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Sorozatok
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest