Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Olyan gépelőknek akik már nagyon profin nyomják ajánlom a Fleksy-t. Direkt úgy van megcsinálva hogy a vakon gépelést javítja, olyan algoritmusokat használ ami a gépelni kívánt szóban a betűk helyzetét nézi, 1-2 karakteres távolságban bármit kijavít. Pl. Nivolzekedib automatikusan mobiltelefon-ra javítódik. A magyar szótár még béta, igekötős szavakkal van gondja, de szerintem nagyjából rendben van. Az angol szótár pedig kiválóan működik.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
Omg következő (első) tabletem biztos hogy [ez] a drááágaszáág lesz
Üdv. Johnny
-
zsloti
senior tag
Köszönöm megy minden rendesen
ZsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
Gabriel84
csendes tag
válasz jonnyjoker01 #2442 üzenetére
Köszi, de én konkrét üzletre gondoltam.
-
afi0903
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #2452 üzenetére
2k (szerintem) felesleges.
-
afi0903
aktív tag
válasz FreedomHUN #2428 üzenetére
-
jonnyjoker01
veterán
válasz FreedomHUN #2458 üzenetére
Ha lehet dokkolóval töltsd, ritkább az hogy leszakad inkább a gumi gyűrű jön le róla ami a vizallosaghoz feltétlenül szukseges. Kb 3-4 hónapot bírt ki nálam a gyűrű. Szerintem nyárig simán megleszel dokkoló nélkül.
Üdv. Johnny
-
FreedomHUN
senior tag
válasz jonnyjoker01 #2459 üzenetére
Akitől veszem ő beszerzett egyből dokkolot is amit hozzá is ad szerencsére ezzel nem lesz gondom. Más esetleg valami tipikus hiba? Hangszóró,mikrofon gps, bt,wifi? Ilyesmi nem nagyon jellemző?
-
IamSociopath
aktív tag
válasz FreedomHUN #2460 üzenetére
Első ráülésnél törik.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz FreedomHUN #2460 üzenetére
Vízbe mártás után a hangszóró halk, a jack dugó pedig nem működik. Kb 14-20 perc múlva kiszárad es elmúlik. Bár ez a legtöbb vízálló telefonnál megfigyelhető.
@iamsociopath ráültél?!?!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
fisi
senior tag
válasz jonnyjoker01 #2462 üzenetére
Hiába, aki megengedheti magának, hogy párna helyett ilyet használjon....
-
IamSociopath
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #2462 üzenetére
Dehogyis
Amikor vettem, ugyanezt kérdeztem meg egy haveromtól akinek volt Ő mondta: 1x lehet leejteni és 1x lehet ráülni. És ő valóban rá is ült amikor behuppant a kocsiba. Tényleg nem bírja. -
FreedomHUN
senior tag
válasz IamSociopath #2464 üzenetére
megvan gyári dokkolo feketet, gyári dobi, töltö, füles 8 hó gari ujgsmbe.
4.4.4 van rajta kb 10 percig megy a cm ráveszek hozzá vizzálló tokot 5 dollárért, ami tiszta teljesen é tuti nem marja meg a só
Uj hozzászólást akartam sorry.
[ Szerkesztve ]
-
afi0903
aktív tag
-
FreedomHUN
senior tag
win 10-re 64 bit nem engedi az adb drivert feltenni fastboothoz valaki találkozott már ilyennel?
-
afi0903
aktív tag
válasz FreedomHUN #2468 üzenetére
Nekem Windows 8 on volt ez. Másik géppel sikerült.
-
Boss81
senior tag
Ha valakinek driver problémái vannak tudom javasolni ezt a kis programot , nekem megoldást jelentett a gondokra
-
aktív tag
Sziasztok!
Az a kérdésem lenne,hogy lehet-e külön értesítési (sms) hangot beállítani a különböző névjegyekhez?
Szeretem tudni,hogy kitől kapom az sms-t,már hang alapján.A választ előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
IamSociopath
aktív tag
válasz FreedomHUN #2474 üzenetére
Frissítés után, nyomj egy hard resetet.
-
FreedomHUN
senior tag
felraktam a cm-et. de valahogy nem jön most be, pedig nem 1 készülékemre felraktam anno. feltennék rá másik romot vagy vissza a gyári lolit-t, de! supersut feltettem, root engedélyezve van, twrp-t irja hogy felrakja, ujraindul, de nem rakja fel és ez a nyomorult cm recovery van fent ami semmit nem enged csinálni csak a saját sw-jét szokásos wipe etct- eltekintve.
ha viszont fastbootba teszem hogy a gyári sw-t visszahuzzam akkor vár a progi hogy tegyem fastbootba.... pedig abban van. kék led világít, le hang+usb. belenyult a cm vagy teljesen más miatt nem akarja visszatenni?5let?[ Szerkesztve ]
-
FreedomHUN
senior tag
válasz FreedomHUN #2477 üzenetére
felment a twrp halleluja
-
kovacs65
senior tag
válasz FreedomHUN #2478 üzenetére
Mi volt a gond?
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
afi0903
aktív tag
A wifi mellett miért van felkiálltójel?
-
Gabriel84
csendes tag
-
FreedomHUN
senior tag
válasz Gabriel84 #2486 üzenetére
Szervíz gyanús lesz a dolog. Egyáltalán nincs kép?
Más.
Akit érdekel találtam egy custom romot, Xperia gyári felülettel, minden megtalálható benne, viszont a gyári sallang appok ki lettek szedve plusz aroma installeres, pl. a walkmant én nem használom, azt is ki tudja szedni installnál, feldobtam rá a szokásos appjaimat és 1 giga szabad ram maradt. előtte a gyárival 700 marad. 5.0.2 buldre épül, Teamwines recoveryvel elszáll az install, csak Philz vagy cwm jó hozzá, gapps nincs hozzá az aroma miatt, aki feltesz alul ne az első pöttyöt válassza mert,nem rakja fel a Play-t. Másodikra csak a playt teszi fel, harmadikra meg szokásos google gapsot. ennek is örültem mert csak a youtube appot használom a többit egyáltalán nem. Természesen bootloadert nyitni kell, root stb kell hozzá, leírást megtaláljátok Morzsola fórumtárs blogjában + nagy köszönet neki mert ez alapján tettem fel rá ez első romot. [ROM]
-
IamSociopath
aktív tag
Ti nem vettétek észre, hogy mintha lollipop alatt gyengébb lenne a kamera?
Cyanogenmodban lehet már rawban menteni képeket? -
Gabriel84
csendes tag
Be kapcsolni be kapcsol, mondjuk van mikor másodikra, vagy éppen ötödikre. A hiba úgy jelentkezik, hogy csak világít a kijelző, de képet nem ad.
-
aol.
csendes tag
A nyalókából kivették az alkalmazás rács mérete módosítását, vagy csak én nem találom?
-
zsloti
senior tag
Sziasztok
Aki cm12 romot használ minden egyes frissítést felrak vagy csak pl minden 5. et?
Zs
Xiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest