Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FreedomHUN
senior tag
Abban segítsetek légyszi mert nem jöttem rá hogy, chrome, jobb felül 3 pont a beallitasok, webhelynek asztali webhely, hogy desktop modban jelenítse meg, pipa megvan, át is állítja, de ha bezárom az oldalt, megnyitom, megint mobil a felület.
Egyébként igy 1 hét utánnazt modom jó ketyere, 2 napot. Szépen ki is bír, csak wp után minden bonyolultabb, meg kell szokni a droidot. Viszont stabil, nem akad, nem.lassul be, megbizhato, ez a lényeg.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz FreedomHUN #2504 üzenetére
Szerintem ne a chromet használd. Nekem sem működött rendesen az asztali mód.
Üdv. Johnny
-
slloyd
senior tag
Hali, egy olyan problémám lenne a telefonnal,hogy néha befagyott a kép illetve nem is befagyott csak nem reagál a toutch-ra ilyenkor kép kikapcs a power gombal majd vissza és kb fél percig megint jo
A lollipoop ot szeretném visszarakni valahogy de gyárilag nem találja már meg sajnos....
Mert a linkelt segédlet alapján tettem fel a kitkat4.4.4 véglegest...
Mi a tehendő ilyenkor?[ Szerkesztve ]
-
slloyd
senior tag
Na meguntam ès szilánkosra törtem!
Milyen telót ajánlanátok ami hasonló hardwerrel rendelkezik?
valamimt legalább 5,5 coll... -
sno14
tag
Hahó, ma megérkezett az ultra hozzám is, de csak csütörtökön vehetem kézbe szülinapi ajándék . Kicsit tartok a mérettől, de már nagyon kíváncsi vagyok..
-
-
sno14
tag
válasz jonnyjoker01 #2511 üzenetére
Azért rálestem egy pillanatra >>nagyon komoly
-
phanze
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #2511 üzenetére
Bocsika ,nem akarok beszólni de a mi3 csak 5" os ,nekem is ezért esett ki...
-
sno14
tag
válasz IamSociopath #2515 üzenetére
Köszi szépen, igyekszem!
jonnyjoker01: mi3-at nem ismerem, de biztató amit írsz!
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
Elnézést a bakiért
@sno14:
Üdv. Johnny
-
sno14
tag
Köszönöm szépen mindenkinek!
-
Boss81
senior tag
Király , az utolsó frissítés hazavágta a telót , nem lehet bekapcsolni
-
jonnyjoker01
veterán
Cm 12.1? Mert akkor nem frissitek
Üdv. Johnny
-
Boss81
senior tag
válasz jonnyjoker01 #2522 üzenetére
Igen az . De megoldottam .
-
Boss81
senior tag
Elnézést mindenkitől de nem volt időm bővebb választ írni .
Frissítettem ahogy szoktam , eddig hiba nélkül , de most se kép se hang , nem reagált semmire a szó szoros értelmében.
Nagy nehezen bejött a recovery próbálkoztam vagy 20-szor , és mivel az sd kártyán megvolt az eredeti rom illetve gaaps , életre tudtam kelteni a telefont , és most már minden rendben van , de hogy mi okozta ezt a hibát fogalmam sincs -
sno14
tag
Na ennyi Volt az öröm. Ma végre elindítottam és kiderült, hogy a kijelzôn van egy folt az alsó dokkoló-csatlakozó mellett...
[ Szerkesztve ]
-
afi0903
aktív tag
Cm-en valaki telepíteni tudja a Minecraftot?
-
afi0903
aktív tag
A gapps-ot ki lehet törölni full wipe nélkül?
-
jericho69
tag
Sziasztok!
Nem rég lettem én is egy ilyen készülék tulaja, de meleg, izzadós napokon az én telefonomat is szeretik nyomogatni a szellemek, így vennék rá tempered glasst. Utánanéztem itt melyiket érdemes, de csak az ebay-es fóliát találtam. Valaki aki itthonról rendelte és jó minőségű + nem is olyan drága be tudná linkelni, melyiket vette vagy melyiket érdemes rá tenni?
-
mcqbe
csendes tag
Sziasztok!
Én is egy Z ultra boldog tulajdonosa vagyok már vagy fél éve, de mostanában előjött egy olyan problémám, hogy mikor a vissza nyilat nyomom akkor sistereg a hangszóró. Ez mitől lehet? Gyári teljesen a készülék.
Előre is köszi!
További szép napot!
BigDave005
-
Jarvis
tag
Az Ebay-es tempered glass tényleg jó. Felesleges itthon többet költeni rá.
Az meg hogy melyik mennyire csökkenti, lehet hogy anyag, vagy gyártó, vagy nemtudom mi függő lehet.
Nekem és még nem egy embernek teljesen megoldotta a ghostfingert. Úgyhogy a legjobb amit tehetsz ellene az az ha egy ilyet felraksz. Plusz hozzáteszem, sokkal jobb tapintása lesz mint a Gorilla Glass-nak. -
-
CsKrisi
csendes tag
Sziasztok!
Egyes webshopok árulnak olyan készülékeket, amik állítólag csak NÉMET nyelven tudnak, és nem lehet más nyelvet választani. Van valakinek tapasztalata ezen a téren? Esetleg lehet rá magyar vagy angol nyelvet varázsolni anélkül, hogy a garancia elveszne?
Köszi!
-
-
zsloti
senior tag
válasz CsKrisi #2543 üzenetére
Én a térerő nel vettem fulladt bontatlan dobozos volt
Nem halottam olyat hogy ne lehetne a nyelvet változtatni
Szerintem csak mondják, bár én nem vennék OM készüléket
Azt a néhány ezer forintot nem szabad sajnálni
ZsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
aktív tag
válasz CsKrisi #2543 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Én is a Tér-erőnél vettem, full dobozos, állítható nyelvel, 2év garancia.Akár meg is válok tőle...
[ Szerkesztve ]
Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
sno14
tag
válasz CsKrisi #2541 üzenetére
Nemrég (múlt héten) vettem ausztriában német verziót, az első indításnál már választható a magyar nyelv. Ha a magyar zmbe az osztrák kártyám rakom indításkor egyből a német nyelvet jelöli elsődlegesnek. Szóval szerintem ez csak vakítás. Egyébként ausztriában gyári garanciával adják 260~270€-ért.
[ Szerkesztve ]
-
afi0903
aktív tag
Alkalmazásokat hogy tudok SD kártyára tenni?
-
Jarvis
tag
Az 5.0-ás Androidon alap funkció az alkalmazások SD kártyára helyezése. Nekem ottvan, úgyhogy elvileg semmire sincs szükséged.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- Politika
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- DIGI kábel TV
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest