Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boss81
senior tag
válasz jonnyjoker01 #2401 üzenetére
-
Boss81
senior tag
válasz jonnyjoker01 #2403 üzenetére
Neked mennyi nem mérted ?
-
IamSociopath
aktív tag
A Microsd kártyát kivetted?? Ha reális képet akarsz az eszköz teljesítményéről kapni, vedd ki a microsd-t. Értelemszerűen más pontszámot ad az IO műveleteknél egy 2 GB-os noname meg egy top class10 es kártya esetében.
Egyébként nekem még az is 2000 pontot számít, hogy állítva vagy fektetve van a telefon. Gondolom a 3d renderhez lehet köze.
[ Szerkesztve ]
-
afi0903
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #2399 üzenetére
Úgy lett, ahogy az S5 a Nexus 5-nél és az MI-3-nál.
-
Boss81
senior tag
válasz jonnyjoker01 #2410 üzenetére
Nem is vagyok , csak szeretem a legtöbbet kihozni a telefonból
-
Boss81
senior tag
válasz jonnyjoker01 #2412 üzenetére
Ez tökéletesen igaz
-
FreedomHUN
senior tag
Vennék én is egy ultrát. Valószínüleg újat. Melyik boltot ajánljátok, minnél olcsóbb legyen, illetve tutra kinyitom a bootloadert,cm miatt ,ha garis bajom lesz, mennyire megy miatta a hiszti? Illetve vissza tudom e ugy csukni és visszatenni a gyárit sw-t mintha nem nyúltam volna bele?! Mert ha nem akkor az as garisat is vehetém ezzel az erővel. Arról van tapaszalat?
[ Szerkesztve ]
-
Boss81
senior tag
válasz FreedomHUN #2415 üzenetére
Személy szerint én itt vettem , korrektek voltak , telefonon hívtam őket , és adtam le a rendelést , másnap a kezembe volt a telefon .
2 év garis csomagot vettem . Az hogy a bootloader miatt mennyire megy a hiszti , ezt szervize válogatja .
Igen , vissza lehet csukni , és vissza lehet tenni az eredeti szoftvert , vagyis vissza lehet állítani úgy mintha misem történt volna .
Az utolsó kérdésedre személy szerint nem tudok válaszolni , nekem nincs tapasztalatom .Sok sikert a vásárláshoz és a telefonhoz , pöpec ki tepsi , elégedett vagyok vele , és az nálam igen csak nagy szó , aki ismer az tudja , elég kriminális vagyok telefonok terén , de ha az utolsó pár hozzászólásomat olvasod ez szerintem látszik is
Ár-érték-tudásban szerintem verhetetlen .
[ Szerkesztve ]
-
afi0903
aktív tag
válasz FreedomHUN #2415 üzenetére
Én is ujgsm-ben vettem.
-
FreedomHUN
senior tag
Köszi urak. Kb. 2 héten belül meg lesz,addig végig kell mennem a családi telokon a belakás miatt, sim vágások. Normál,nano,micro, átalakítók beszerzése. addig is olvaslak titeket.
-
afi0903
aktív tag
Kész a cm felrakása!
Nagy köszönet Morszolának! -
afi0903
aktív tag
-
Boss81
senior tag
Esetleg valaki tud olyan alkalmazást , ami automatikus olvasásban segít és a szem mozgásával görgeti a lapot ? Sok ilyen van , de nekem olyan kellene ami az ultrán is jó
Köszi előre is -
FreedomHUN
senior tag
Cm-re gonolom nincs stamina mod a takarékosságnál. Greenifyt használtok?
-
slloyd
senior tag
Hali,
Tudna valaki nekem egy szájbarágós root linket dobni ultrához?
Trollipopp van fennt jelenleg (gyári)...[ Szerkesztve ]
-
Boss81
senior tag
válasz FreedomHUN #2428 üzenetére
Titanium backupot használok és clean mastert.
Tökéletesen bevállt kombináció.[ Szerkesztve ]
-
slloyd
senior tag
Nos lenne itt egy kérdésem még:
Én anno teljesen meg voltam elégedve a 4.4.4 Kitkat-el is.
Szoval a kérdésem az lenne,hogy ha visszateszem a kitkatot akkor ha csak rootolni szeretném semmi egyéb costum romot akkor nem kell bootloadert nyitnom ugye?
Mert ha jól emlékszem annó sem nyitottam csak rootoltam a glto sd miatt...[ Szerkesztve ]
-
slloyd
senior tag
kitkat fennt de már 1 órája szenvedek mert valamiért az easy root nem enged rootolni
Valami tr.apk ra hivatkozva...[ Szerkesztve ]
-
Gabriel84
csendes tag
Olvastam több hozzászólást,hogy tettetek rá tempered glasst. Honnan érdemes venni?
-
zsloti
senior tag
Van egy probléma...
Bekapcsolásnál kiírja hogy a google play szolgáltatások alkalmazás sajnos leálltA play áruház nem csatlakozik
Lehet összefüggés a két dolog között?A csatlakozára valami megoldás?
Köszi
zsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Politika
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 4
- BestBuy topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...