Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tovgab
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #1592 üzenetére
Ha valóban így van, akkor érdekel esetleg a teló valami jó áron?
[ Szerkesztve ]
O+ 5T ► Samsung Note 9 ► Huawei Mate 20 Pro ► Xiaomi MI 9 SE ► O+ 7 Pro ► O+ 8 Pro ► Poco F4 GT ► iPhone 13 Pro Max ► iPhone 15 Pro
-
Jarvis
tag
Most külömben mi a külömbség a google play edition-ben, és a simában amit a boltban kapunk?
Valahogy nem értem, és az interneten sem találok ésszerű választ rá. -
stemplar07
őstag
sajnos nagyon karcolódik a Sony gyári fólia, viszont levakarni nem egy élmény és a sony logo is ugrik
a gyorsboltban akciós a brando, 990 Ft én a hátuljárais felraktam , kamera kivág.http://www.speedshop.hu/termekek/1019028/sony-xperia-z-ultra-kijelz%C5%91ved%C5%91-folia.html
-
kisbancsa
senior tag
Tudna nekem valaki feldobni a micro usb portnál lévő nyílásról képet? Konkrétan a gumi tömítés lenne a lényeg. Előre is köszönöm.
Térdig érő szélben kekszet kaszálni hülyeség, mert néma gyereknek még a vak anyja se látja a fától az erdőt
-
jonnyjoker01
veterán
válasz stemplar07 #1604 üzenetére
Ezt a gyári fóliát ha leveszem, akkor alatta gondolom a gg3 véd rendesen. Hogy érted azt, hogy nehéz levakarni? Ragasztószerű ragacsos anyag marad a kijelzőn?
Üdv. Johnny
-
Daffchy
őstag
válasz jonnyjoker01 #1606 üzenetére
Iszonyat passzentosan és pontosan van felrakva a fólia, nehéz alányúlni és leszedni, erre érti!
[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
válasz jonnyjoker01 #1608 üzenetére
az XD-an kell körülnézni, hátha ott már fent van, bár én a gari miatt megvárnám, a hivatalos frissítést, ...
-
jonnyjoker01
veterán
-
Daffchy
őstag
válasz stemplar07 #1609 üzenetére
Komolyan? Ohh b*zd... az kemény
Linket tudsz adni?
-
dino691124
újonc
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Mi a különbség a C 6833,- és a C 6802 között. A tesztekben ugyanazt tudja mindkettő, de a 6802-es 30-40 ezerrel drágább. A 6833-as viszont LTE képes...
Köszönöm! -
jonnyjoker01
veterán
-
Gabriel84
csendes tag
-
Cabrio
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #1622 üzenetére
Van olyan nap, amikor 3x töltöm a telefont. Nálam állandóan be van kapcsolva a wifi és a Bluetooth, menet közben a mobilnet is. Állandóan szinkronizál a sony karkötővel a telefon és full fényerőn van a kijelző. Persze ezen netezek egész nap, laptophoz és asztali géphez hozzá sem nyúlok, mióta az Ultrát használom
-
Deweto
csendes tag
válasz jonnyjoker01 #1622 üzenetére
Köszönöm Easy Root al minden tökéletes.
-
sanyika987
aktív tag
Végre z ultra büszke tulajdonosa lettem
Nagyon királyságoságoság ez a tesó de az aksi ideje meg se közelití a G2 telómét de nem bántam meg az ultrák odaverős nagyon
Lollipop mikor várható? 2015 első negyed év??iphone 14
-
jonnyjoker01
veterán
válasz sanyika987 #1627 üzenetére
kb mostanaban... google play editionre mar kijott... senki se tudja pontosan
Üdv. Johnny
-
Navaze
tag
válasz sanyika987 #1627 üzenetére
Grat. 20-30%-os fix fényerővel, és a felesleges app-ok, ki gyomlálásával egész hatásos aksi időt tudtam el érni eleinte.
(............(o)...............(o)..............)
-
jonnyjoker01
veterán
Mai akksihasznalat:
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Gabriel84
csendes tag
-
Gabriel84
csendes tag
válasz sanyika987 #1630 üzenetére
Nálam működik rendesen
-
stemplar07
őstag
válasz sanyika987 #1630 üzenetére
A vissza gombot nem észleltem, de a billentyűzet kérdést tapasztaltam, de ha a home gombot megnyomom és utána elindítom az alkalmazást pl. egy böngészőt már működik .. nem tudom, a 4.4.2 -nél is így volt-e ? mert azonnal megfrissítettem amikor megvettem . Emellett ezen kívül más bugot nem találtam, ... mesélhetnék az IOS 8 -ról 8.1.1 ... 8.1.2 ami 1 TB ! helyet foglalt, és 4 GB üres tárhelyet kellett csinálni ,hogy egyáltalán települjön.. és amikor kivártad a telepítést ... kb 2 óra.. és végre újraindult a negyed milliós iPhone 6 egy telibe ...... tt bugos oprendszer várt ...
[ Szerkesztve ]
-
sanyika987
aktív tag
Facebook alkalmazás csinálta ezt a katyvaszt XD
Nemcsalodtam XDiphone 14
-
stemplar07
őstag
válasz sanyika987 #1636 üzenetére
Basszus ez tényleg bug,, valaki próbálja ki akinek nem stock firmware van fent, vagy 4.4.4 alatti ..
-
robi222
senior tag
válasz stemplar07 #1604 üzenetére
Ugye nem arra gondoltok, hogy gyárilag van rajta fólia? Mert én ragtam rá egy brandot mert nagyon karcolodott. Még szídtam is, hogy ez biztos nem gg üveg.
Akkor most le lehet venni egy réteget? -
kovacs65
senior tag
Felraktam a Nyalókát.
Ez alapján:
http://forum.xda-developers.com/xperia-z-ultra/development/scrubber-t2961315
(a linkbeszúrás nem műxik - és a smiley sem :-( )
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
jonnyjoker01
veterán
-
robi222
senior tag
válasz stemplar07 #1641 üzenetére
Köszi!
-
kovacs65
senior tag
válasz jonnyjoker01 #1640 üzenetére
Kicsit szokatlan.
Ez az új vonalvezetés nekem nem igazán tetszik.
De sokkal gyorsabb lett. Harácsoló vagyok, 141 alkalmazás van telepítve, de így is gördülékenyebb.
Nem tetszik az akkukijelzés és környékének nem testreszabhatósága (erre más megoldást fogok keresni).
Mindent még nem teszteltem le, de úgy tűnik nincs probléma.Az új ROM felrakásánál gond volt, hogy a jelenlegi csak 4.4.4-re megy fel, tehát előbb azt kellet felrakni, majd az 5.01-et.
Titanium mentéseket simán vissza lehetett tölteni, utána már csak finomítgatni kell.Még a Wanam Exposed és Greenify párost akarom a testreszabáshoz kipróbálni.
Kérdés (ha esetleg valaki tudja): az értesítési sávon jobbról balra a következők vannak:
- óra
- akku
- térerő
- wifi
- ébresztő
- egy db fehér ötágú csillag - EZ MI LEHET?Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
toxicdog21
csendes tag
válasz kovacs65 #1644 üzenetére
A csillag azt jelenti hogy az értesítések prioritás módban vannak - csak a beállított értesítések jönnek át. Hangerőállításnál lehet aktiválni/deaktiválni.
Xposed még sajnos nincs Lollipopra, de már dolgozik rajta a fejlesztő.
Akku milyen? Jobb más ROMokhoz / stockhoz képest?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz toxicdog21 #1645 üzenetére
Akkuhasználat kijelző miatt magas, azzal nem tudsz mit kezdeni
Üdv. Johnny
-
Deweto
csendes tag
Sziasztok, Sony Xperia Z ultra Rootolva , minden belőve már csak olyan kérdésem lenne hogy pl 11 gb hely van alapból rajta ugye nem részletezném, na most vettem sd kártyát mert el fogyott sok játék miatt a hely a telon, és szereretném át helyezni ezeknek a felét az sd kártyára hogy tudjak még telepíteni játékokat, ezt hogyan tehetem meg milyen programmal? vagy mi a módja?
-
kovacs65
senior tag
válasz toxicdog21 #1645 üzenetére
THX
Akkuról tapasztalat még nem nagyon van. Tegnap éjszaka raktam fel.
Szerintem szubjektív érzés, de mintha lassabban töltene, de eddig jól bírja.Az értesíési sáv testreszabására van valami ajánlat (akku %, térerő színes, stb)?
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
Deweto
csendes tag
válasz jonnyjoker01 #1649 üzenetére
Köszi meg lesem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 4
- BestBuy topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Farming Simulator 25
- Építő/felújító topik
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest