Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoltesz93
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlásra szántam magam és a nagy válogatásban eljutottam a Z Ultráig.Tetszik a telefon,nem is beszélve arról,hogy ennyiért "ajándék",viszont a méretétől tartok kissé.Arra lennék kíváncsi,hogy egy kézben és szűk nadrágban mennyire használható,illetve mennyire praktikus a mérete.
Előre is köszönöm!"A marketing az az eszköz, amelyhez akkor nyúlunk, ha rossz a termékünk."
-
Jarvis
tag
válasz Zsoltesz93 #1801 üzenetére
Egy kézben nem a legkönnyebben, de azért sikerül. Olvasgatni egyebeket lehet egy kézzel is, de amikor el kell érni újjal a kijelző másik sarkába lévő dolgot az nehézkes.
SZűk nadrágban semmiképp sem előnyös tartani. Tehát a farmert el lehet felejteni(egyrészt mert nincs akkora zsebe). De még normál nadrágban is problémás. Bár igaz ami igaz, én a nadrágom oldalsó zsebébe hordom, oda befér elég szépen, sétával egyebekkel nincs gond, de másabb mozdulat (mint guggolás, stb) sztem nem egészséges a telefonnak. Ugye mivel elég nagy, elég könnyen lehet nagy nyomást kifejteni rá. -
aol.
csendes tag
Tudnátok egy részletes leírást linkelni, lehetőleg magyar nyelvűt, hogy miként tudom a bootloadert unlockolni, és egy cwm installról rövid segédletet?
Már az elején elakadtam. -
kisbancsa
senior tag
válasz jonnyjoker01 #1799 üzenetére
Most már ennyiért ujjat lehet venni
Térdig érő szélben kekszet kaszálni hülyeség, mert néma gyereknek még a vak anyja se látja a fától az erdőt
-
5381
aktív tag
Nagyobbik ultra?
A kép alapjáb biztos, hogy kamu, de érdekes lenne....[ Szerkesztve ]
-
Alias LaLee
tag
Hello mindenkinek!
Szeretnék venni egy sony pover cover cp12 tokot, de elég drága. Tudtok valahonnan jó áron?? -
jonnyjoker01
veterán
-
5381
aktív tag
válasz Alias LaLee #1809 üzenetére
Ha csak az aksi a lényeg, lehet ez is egy megoldás. A CP'" viszont tényleg baromi drága...esetleg ez?
[ Szerkesztve ]
-
zsloti
senior tag
Sziasztok
Most hogy a Jézuska hoz egy újat gondoltam többet kihoznék belőle mint az elsőből
Érdemes rootolni?
Milyen előnyök származnak belőle?
A menetéről van valahol magyar leírás ami "értelmi fogyatékosoknak" szól ?
Köszi
zsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
fnsteam
tag
Sziasztok , kb 1 hónapja vásároltam egy Z ultrát , nem is volt vele semmi gond a mai napig , vettem rá egy fóliát mert szórakozott valamiért az érintője mintha több helyen is fogtam volna , na mondom lehet azért mert izzadt volt a kezem, megakartam pucolni a kijelzőt és a felső sarkából nemjött le a folt semmivel , betettem a csap alá mert ugye vízálló , hogy lemossam de nem jött le , viszont utána észrevettem hogy foltos a kijelző , beázott..... reggelre már be se kapcsolt a teló. Gari van rá ezt vajon cserélik vagy jól beszoptam?
-
fnsteam
tag
tiszta vicc amúgy méghogyha éjjel nappal vízbe dobálnám xĐ meg a fedelek sincsenek agyonhasználva ott nem ázhatott be , a többi meg a gyártó hibája sztem , mobilplázától lett véve.
De viszont a garipapírját olvastam (egy összetett garipapír, nem tipusfüggő) és ott a beázás benne van hogy arra nincs gari , viszont ha egy vízálló teló ázik be az már más eset nem ? vagy jól beszoptam vele? -
zsloti
senior tag
Most próbálom belakni a telot
Úgy emlékszem a réginél be tudtam állítani a kezdoképernyőn az ikonok méretét de most nem találom
Egy kis segítséget elfogadok
Köszi
ZsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
Pezsi
csendes tag
sziasztok!
Szeretnék érdeklődni hotspotként hogy üzemel a telefon, erős stabil jelet ad ? Ha emelet döntök szeretném tudni hogy a tabletemmel is jól tud osztozkodni a 4G-n.köszi előre is ! kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
Jarvis
tag
A kezdőképernyőn az ikonok mérete a "Beállítások - Személyre szabás - Kezdőképernyőrács" menüben módosítható.
Az alap 6x6-osról 5x5-ösre. Ezzel változik a méretük is.jonnyjoker01:
Új kisalkalmazást telepítése: Homegomb mellett jobbra a másik gomb(nemtudom a nevét) - Allul a kisalkalmazások mellett van egy nyíl - Ha felnyitod akkor jobb felül lesz egy plusz jel. Onnan pedig már egyértelmű.
Remélem erre gondoltál.[ Szerkesztve ]
-
Jarvis
tag
Bár ez a sima Z ultrára vonatkozik. Ha a google play edition-ös annyira más, akkor lehet hogy nem így lesz benne.
-
Daffchy
őstag
Valamit lehet tudni az 5.0-áról? Mikorra várható?
Nexus 7-en eléggé bejön, főleg mióta megjött rá az 5.0.1 vagy .2 azóta stabil és nem csinál furcsaságokat sem.
Várom már Ultrára!
-
aol.
csendes tag
USB fedelet hol tudok venni Magyarországon? Ezek a fedelek a leggyengébb részei a telefonnak.
-
Daffchy
őstag
válasz KenBlock43 #1835 üzenetére
Uhhh... nem kapkodják el, bár ilyesmire számítottam, a lényeg, hogy jöjjön!
-
Vismajor01
addikt
Vettem egy ultrát én is,
Csillivilli nagyon szép, viszont tegnap rájött az ötperc kissé. Bementem a menübe és olyan dolgok nyíltak meg amikre nem kattintottam, konkrétan mintha valaki nyomkodta volna a telót mögülem láthatatlanul!
Whatsappban meg konkrétan beírt magának egy teljes mondatot. Ez igazán rémisztő volt..
A telót használtan vettem, még 7 hónap gari van rá.
Szerintetek mi lehet a gond:?Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
485
aktív tag
válasz Vismajor01 #1837 üzenetére
Vizes a kijelző, vagy izzadt a kezed.
-
zsloti
senior tag
válasz Vismajor01 #1839 üzenetére
esetleg az előző tulaj nem halt meg?
Annak a szelleme használhatja még..
ZsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
jonnyjoker01
veterán
Igen, ilyenre érzékeny. Kicsit zavaró . Víz alatt is teljesen meghülyül a telefon, szinte lehetetlen fotózni
Üdv. Johnny
-
Vismajor01
addikt
Más, ti kaptatok normális dugós töltőt hozzá? Én csak ilyen mágnesest kaptam, annyira nem effektív.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
zsloti
senior tag
válasz Vismajor01 #1842 üzenetére
Hm..Csak mágneses?
Olyat még nem láttam
Olyat láttam hogy a normálist be lehet dugni egy mágneses fejbe vagy dokkolóba
Nem ez van nálad is?
zsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
Jarvis
tag
Ez a telefon sajnos ilyen. A világon nagyon sok panasz van a kijelző érzékenységére, de ezt sajnos el kell fogadni, vagy ahogy énis, és még egy-két illető itt, venni rá egy Tempered Glass-os kijelző védőt. Ez teljesen megszünteti ezt a hibát.
Ezt írta a Sony support center amikor megkérdeztem.
Az OptiContrast™ és Direct Touch kialakításnak köszönhetően kisebb tükröződés és nagyobb érzékenység jellemzi a telefont.
Az érzékelő réteg kihagyásával és az érzékelőt az objektívre integrálva megnövelhettük a képernyő reagáló képességét. Így hatékonyabb az érintés, és az Android okostelefon használata ösztönösebb. -
fisi
senior tag
válasz Vismajor01 #1845 üzenetére
Jah, sajnos ez ilyen túlérzékeny kijelző..
A mágneses dokkolo mindíg tölt, csak miután bele raktad, akkor egy picit mozgasd meg jobbra, balra és akkor egybol elkapja a csatit. Könnyű megszokni. Először én is azt hittem nem tölti a telt. Szamgeprol nem tölt. -
KenBlock43
tag
válasz Vismajor01 #1837 üzenetére
Nem tudom,rajtam kívül még ki gondolkozott el ezen,de ha szoftveresen megoldható a képernyő érzékenysége (pl. Xperia SP kesztyűs móddal),akkor a Z Ultra-n miért nem?
Azt értem,hogy az érzékelő réteget kihagyták és a kijelzőt objektívre integrálták,ahogy Jarvis mondta,de szerintem megoldható lenne szoftveresen ez a probléma.
Egyébként ma kicsit meghülyült a kijelző,mert régen takarítottam,de aztán letöltöttem a Glove Xperia appot (ez is kesztyűs mód és ki-be lehet kapcsolni)és mintha ez javított volna valamit rajta,mert miután ebben rámentem a kesztyűs mód tiltásra,utána nem vette úgy,mintha hozzáérnék,közben egyébként nem töröltem meg a képernyőt.
Nem tudom,hogy ez az app segített e valamit,vagy utána,hogy nyomkodtam a telefont és azért. Mindenesetre a kijelző ugyanúgy érzékelte az enyhe érintést is.
Tesztelem pár napig,aztán leírom a tapasztalatom.
Szép estét mindenkinek! -
jonnyjoker01
veterán
válasz KenBlock43 #1847 üzenetére
Glove Xperia app csak Xperia SP-n működik és csak akkor, ha van fent CM 11.
Nekem amúgy olyan szokott lenni, hogy gépelés közben a törlés beakad és kitöröl mindet (ROFL )
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
KenBlock43
tag
válasz jonnyjoker01 #1848 üzenetére
Valóban igazad van,most nézem a leírást róla. Akkor ennek is annyi,de még mindig úgy gondolom,szoftveresen lehetne kezdeni vele valamit.
-
aol.
csendes tag
Valaki? [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest