Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sorsodborsod
csendes tag
köszönöm az infókat
a sony már nem forgalmazza hivatalosan melyik webáruházban vásároltátok meg(megbízhatóság szempontjából)? -
sorsodborsod
csendes tag
és persze az ár sem utolsó szempont a megbízhatóság mellett..
-
kovacs65
senior tag
válasz sorsodborsod #1405 üzenetére
Én itt: http://timeoffice.hu
.., de már itt sincsen. Április vége, 2 év Sony garival, 124k
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
sorsodborsod
csendes tag
megvásároltam a telefont a mobilwebshop-nál
jelzett is hogy új frissítés érhető el, telepítettem, így most 4.3 van rajta, nektek mi?
ha a sony pc companion-nal csatlakoztatom az magától keres frissítéseket? vagy ez a legújabb frissítés? -
SteveL
aktív tag
válasz sorsodborsod #1408 üzenetére
Az enyémen 4.4.4 van. Első alkalommal vagy másfél órán át csak frissítettem a telefon menüjéből, egyik frissítés jött a másik után.
-
kurion
senior tag
A mai nap kezdem el tesztelni a telefonon a MIUI V5 4.4.4 romot. Nagyon jól áll a telefonnak ez a Design
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
törölt tag
válasz sorsodborsod #1408 üzenetére
Van olyan frissítés amit csak PC-ről tudsz rárakni. Én nem értem a miértjét, szerencsére eddig egyszer kellett ezzel szórakoznom.
-
sorsodborsod
csendes tag
rádugtam a gépre, rögtön jelezte az újabb frissítéseket
első este kb 80%ról lemerült reggelre 30%-ra(kb. 6 óra), pedig gps,bluetooth ki volt kapcsolva, egyedül a wifi volt bekapcsolva, ez nagy baj szerintetek? hallottam olyanról is hogy első pár feltöltés után "áll be" az akksi megfelelően és akkor már nem fog ilyet csinálni? előző telefonom htc desire hd volt és azon is egész este be volt kapcsolva a wifi, de csak pár %-t merült
ez normális? vagy baj van?[ Szerkesztve ]
-
Nokia12
tag
Sziasztok! Z ről most tértem át Z ultrára ugyanaz a problémám van vele mint az Z vel volt anno nevezetesen hogy a BMW E 46 Bluetooth kihangosítójával nem hajlandó együttműködni. A Z-nél egyetlenegy megoldás találtam 4.3 as android.
4.1.2,4.2.2,4.4.2 óz is eldobálta a bluetooth kapcsolatot.
4.4.4 el vettem, robotoltam. Nem szívesen mernék 4.3 ra vissza, hátha valaki tud megoldást. :-) -
Nokia12
tag
Párosodik, nem az a gond, ahogy felveszed szét dobja. Nem egyedi problémám. 4.3 ig Z re sem volt megoldás, tele volt vele a net. Z és e46 os BMW ... (Illetve több BMW vel is gondja van.)
Valami olyasmire gondoltam, hogy a 4.3 nak a bluetoot kezelését ami valamiben más, nem lehetne átültetni a 4.4.4 re? Esetleg erre valami hiba javító app.. :-) -
bartaf
újonc
Sziasztok. Remélem még sokan olvassák ezt a fórumot. Azt szeretném kérni, hogy írjatok valami rosszat az Ultráról, a kamerán, flassen meg a méretén kívül. S3-ról szeretnék váltani valami nagyobbra, és eddig ez tűnik a legmegfelelőbbnek a leírások alapján. Majdnem minden hozzászólást elolvastam a fórumban, de sajnos nem bizonytalanítottatok el . De úgy vagyok a Sony-val, hogy a múltkor csak leírás alapján akartam ajánlani valakinek az SP-t, mert abban kimagasló volt, de szinte minden felhasználó szidta, hogy lefagy, nem hallatszik, nem lehet felvenni ha hívnak és ez csak egyre rosszabb lett. Tehát aki már egy ideje használja segítsetek. Köszönöm előre is, várom, hogy hozzátok fogok-e tartozni, vagy ellenetek leszek.
-
kovacs65
senior tag
Kicsit nehezebb rootolni.
Jó, ha zakót hordasz hozzá (a stílusváltás elég költséges).
Kell venni hozzá egy SBH52 headsetet. (azzal kib...szott jól dolgozik együtt)
Nincsen belőle bugyirózsaszinű (újat kell venni a párodnak, hogy ahhoz -is menjen)Jó tokot nehéz hozzá kapni. Leginkább ebay.
Az Android verziója miatt az SD kártya kezelése trükkös. (én rootolok mindent, így ez nem gond)
A méretet egyáltalán nem nehéz megszokott. (Note 2 volt előtte)Szóval ez egy NAGYON ROSSZ telefon, ne vegyél ilyet.
Nem tudom mennyire voltam meggyőző, én NAGYON-NAGYON szeretem. Soha többet kisebbet.
Sajnos a célodat nemigen értem el, de.....Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
zsloti
senior tag
Az egyetlen rossz tulajdonsága hogy üveg az előlapja
Én egy évig megúsztam de egy rossz mozdulat és az asztalról leverve rögtön annyi is lett neki,megrepedt az üveg és csak kompletten cserélik 100.000FT ért
zsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
törölt tag
-
bartaf
újonc
Sziasztok. Sajnos nem sikerült lebeszélnetek az Ultráról, úgyhogy hétfőn érkezik a futárral a sbh52-es fülessel. Már el is adtam az S3-t.
Akkor viszont, mint gyakorlott tulajdonosoktól had kérjek tanácsot. Nem vagyok számítástechnikai analfabéta, sőt pc-n belül majdnem mindent meg tudok oldani, hardveresen és szoftveresen is, de az androidnak csak felhasználója vagyok, és nem tudom még, hogyan kell és miért Rootolni az Ultrát. Ha esetleg valaki értő leírná miért, mivel és lépésről lépésre hogyan azért nagyon hálás lennénk. Előre is köszönöm egy lelkes újonc. -
kurion
senior tag
Nekem Root+recovery van Stock rom alatt (próbáltam sok customot is de végül visszatértem)
Főbb szempontok:
-Audio mod (sokkal hangosabban szól és erőteljesebben TDK "LoR" St750-el)
-Xposed modok:
-Minden hívás rögzítése
-Stock launcher elemek átméretezéseNagyjából ennyit használok jelenleg
[ Szerkesztve ]
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
Gabriel84
csendes tag
Hali Ultrások!
Hol érdemes meg vásárolni ezt a mobilt? A ter-ero.com oldalon jó áron láttam 24 hó garival. Vagy ha valaki tud jobb, megbízható kereskedőt, kérem szóljon!!! Előre is köszi mindenkinek!
-
Nokia12
tag
Dokkolóról levéve a telefont továbbra is töltést jelez. 20-30 rá, és levétel után észreveszi, majd utána ugyan ez ismétlődik.
USB-ről nincs ilyn gondja, sőt akkor lenyomja egyben a 20-30 ráhelyezés, és levétel hangját...
Mi lehet a gond, illetve a megoldás? -
fisi
senior tag
válasz Nokia12 #1427 üzenetére
Sziasztok!
Hosszú vacillálás után- és miután a T2 Ultra 86- 95 ezer ft két év garival, a térerőnél meg most 71 ezer a Z ultra megrendeltem én is ezt a hólapátot!
Remélem nem féltégla lesz ennyi pénzért a dobozban telefon helyett?
Érdekelne az a dokkoló- tehát ez kel ahhoz hogy úgymond vezeték, és bontás nélkül tudjam tölteni a telót??Tudtok linket adni hol a leg célszerűbb megrendelni ezt a kütyüt??
Lollipop kijött már rá?? Elvileg novembert írtak -nem?Válaszokat köszönöm!
-
Nokia12
tag
Nálam 4 perc netezés 1% ot visz le az akksiból kb.
Nálatok ez , hogy alakul? -
hedgehog86
csendes tag
Sziasztok!
Az én xperia SL-em is megérett már a cserére a gyors merülése miatt.
Aki a Tér-erő-ről rendelte mi volt a csomagban a telón kívül?
Az e-mag-on volt akciós nemrégen 89-ért gyári garival, csak arról pénzhiány miatt lemaradtam. Ott a fülesen kívül dokkoló és valamilyen tok is járt a gyári csomagba.
A tér-erőnél mi a helyzet? -
fisi
senior tag
válasz hedgehog86 #1433 üzenetére
Most vettem tőlük két napja, a dobozban a tella, egy töltő, egy adatkábel( ugye evvel töltődik a tel is) , egy agybadugòs fülhallgató van, a hozzá való különböző méretű gumi adapterekkel együtt. Ennyi. Amúgy szerintem németből hozott modelleket árulnak így is jelentkezik be a készülék először. Teljesen korrekt cég. 24 hó teljes körű bolti garit adnak.
-
margithid
veterán
Nagyon jó árban van most ez a telefon, 70k körül mobilekereskedelemnél. Mik a tapasztalatok, megbízható bolt?
Eddig xiaomi redmi note-tal szemeztem ,de azt hiszem ez sokkal jobban megéri! -
Gabriel84
csendes tag
Helló mindenkinek!
Én is vásároltam egy ilyen mobilt. Samu S4 helyére jött. Sokkal jobb,mint egy Samsung.
Olvastam itt feljebb a ter-ero.com róla volt szó. Én is tőlük rendeltem. NEM AJANLOM SENKINEK! Meg rendeltem a mobilt, nem hívtak vissza. 3 nap után én telefonáltam nekik, hogy mi a f@sz van??? Ott közölték, hogy pont árazás közben rendeltem, ezért nem hívtak fel. Kaptam tőlük egy e-mailt, hogy 1878 lesz a számla vége! Nem leírás, kajak 1878 forintról jött az e-mail. Gondoltam is hogy ezek hülyék. Megint hívtam az okosakat, hogyez így nem jó. El nézést kértek, kaptam csicska ezer forint engedményt a mobil árából. Gondoltam, jól van, ez is pénz. Jött a kiszállás napja. Hetedikére rendeltem, mert gondoltam éjszakás vagyok, akkor az utolsó nap, pénzem is akkora lesz. Erre öt és hatodikán is hozták. Mondtam a futároknak, hogy hetedike az én napom, akkor lesz pénz, nem véletlen arra a napra rendeltem. Természetesen hetedikén nem kaptam meg a csomagot. Miért is??? A Royal Sprinthez kellet saját költségen be utazom Pestre. A zacskóban egy kibontott dobozban volt a mobil, csak egy füles és a mobil volt. Töltő sehol. Így ezek után rendeljetek tőlük, én a fogyasztóvédelhez fordulok. Ez undorító egy üzlet. El érthetetlen telefonszámokkal. A kiszállást duplán fizettetik meg. Van kiszállítasi díj és olyan díj is, hogy a kiszállítást választottam. Más mód nincs is.
-
fisi
senior tag
válasz Gabriel84 #1439 üzenetére
Hát nekem teljesen az ellentettje a véleményem illetve a tapasztalatom!
Egyik este körülbelül 22-23 óra felé kattintottam a telefonra.
Mondjuk nekem pont az ilyen új gsm meg hasonló szutymálék boltokkal volt rossz tapasztalatom .
Ezen felbuzdulva oda is írtam a megjegyzésben hogy használt,illetve ázsiai típusú készüléket ne is most azonnal mert nem fogom átvenni .
Tartottam ugyanis az ártól annyira olcsó volt .
Másnap délelőtt 9- 10 óra tájékán, már hívott is egy kedves hölgy. Egyeztetés végett. Ekkor még egyszer rákérdeztem hogy milyen a készülék!? Ott is elmondtam hogy nem szeretnék ázsiai, illetve kókányolt telefont átvenni.
Meg is nyugtatott hogy ez nem ilyen lesz .
Két nap múlva egy egyszerű csomagolásban már hozta is a futár. Teljesen originál bontatlan csomag volt. A fentebb már leírt tartozékokkal. A legutolsó töltő illetve a fülesen is megvolt az összes gyári fólia .
Szóval én éppen hogy kellemesen csalódtam bennük.
Sajnálom hogy így jártál szerintem lehet hogy ez egyedi eset.
Én mindenesetre rosszat nem mondhatok róluk. Szerintem rugalmasan és korrekten oldották meg a feladatot.Mindenesetre az új gsm boltot semmiképp nem ajánlom . Ha jól olvasom épp ott voltak olyanok, hogy ázsiai kivitel árultak.
De mindenki ahogy gondolja.... -
-
nagyúr
Sziasztok! haver szemez a készülékkel érdekelne pár dolog.
Gsm boltos verzió rootolható? Mennyire vannak főzött romok? Vízállóság tényleg csak egy méterig van rendben?
-
Navaze
tag
Sziasztok.
Egy nagyon hülye kérdésem lenne, mivel használtan vettem a telót nem tudom volt a jack be meneten fedél, és nem is találtam ilyen infot, sehol sem. Azért nem találok mert nem kell rá, ahoz hogy víz állo legyen? Tehát nem gond hogy bemegy ott a víz? Előre is kösz a választ.
[ Szerkesztve ]
(............(o)...............(o)..............)
-
Navaze
tag
-
sanyika987
aktív tag
Hali 1 hét és tulaja leszek egy z ultrák
Az a kérdésem hol és milyen márkás mágneses töltő kábelt vegyek? (nem dokra gondolok)
Egy linket is meg köszöntés az általatok favorizáltról.
Van valami hátránya ennek a fajta töltsétek?iphone 14
-
fisi
senior tag
válasz sanyika987 #1448 üzenetére
Szia!
Én gyári dokkolót vettem. Hátránya a kábelnek szerintem csak annyi, hogy pl. én sokat használom film nézésre a telt. Nomármost ha nem dokkolót használsz ami rögtön tartja is a telt- akkor tokban (flip) még csak el töltögetnéd a telit, de akkor meg hogy bírod rádugni a külső hangszórót?? És fordítva..
De ez az én egyéni véleményem persze.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest