Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Forestjo
senior tag
válasz otto14 #25303 üzenetére
Na most akkor ehhez [link] kell -e nyitni, mert az ide mutató magyar oldal szerint [link] nem kell, mert gyári. Pedig az angol nyelvű oldal szerint nem stock-on megy.
"15.[ROM]CMX V1.1 2.3.7 (2011/12/2Cool
Ajánlott kernel: gyári"Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
Forestjo
senior tag
válasz otto14 #25305 üzenetére
Ebben a rDroid-ban van két olyan progi, amit nem értek. Az egyik a System, ami nagyon összetettnek tűnik, de nem tudom, hogy mire képes. A másik pedig a Dev tools, tudtok ezekről valamit mondani? Fontosak, vagy törölhetem őket?
[ Szerkesztve ]
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
kiseper
tag
Sziasztok, most szereztem a tesómnak egy X8-at, mondanátok egy stabil romot rá? letúrnám ezt a gyári laghalmazt.
-
kiseper
tag
válasz razorka777 #25309 üzenetére
húú, ez jó kérdés, az a baj a régi telefonokban nem vagyok annyira otthon, trémobilos 2.1-es rom van rajta 2011 2. heti készülék
-
kiseper
tag
válasz razorka777 #25314 üzenetére
annyi változást látok hogy az ellenörző progiban kicsi lett az R betű,
-
Doki16
addikt
Mit lehet kezdeni egy olyan telefonnal ami nem kapcsol be? Amikor megnyomom a gombot csak rezzen egyet és elkezd világítani a kijelző feketén. Biztos találkoztatok már hasonlóval. Lehet ezzel még valamit kezdeni?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Doki16
addikt
Leírok mindent amit eddig tudok róla. Azt ugye tudjuk, hogy simán nem kapcsol be. De ha rádugom a gyári töltőre akkor betudom kapcsolni a készüléket és ezt hozza majd kis idő után az 4.0.4 is bejön. Állítólag nem lett rajta bootloader piszkálva, de akkor hogy lehet rajta másik kernel? A telefon 11W44, lehet ezzel rontották el? Ezzel a megoldással elindul a telefon, de nem működik az SD kártya a kamera, meg pár dolog a beállításokba.
-
Doki16
addikt
válasz razorka777 #25324 üzenetére
-
Doki16
addikt
válasz razorka777 #25326 üzenetére
Pedig nyomva tartom, már vagy harmincszor próbáltam. Ha rendesen elindul android alatt meg működik a vissza gomb.
-
otto14
őstag
válasz Doki16 #25323 üzenetére
Azon kernel volt cserélve! Az hogy nem mukodik néhány pció, az a rom vagy kernel hibája, tegyél másikat. Gondolom le van merulve az akksi, ha csak toltésrol indul be... Az állítólag semmi nem jelent.
Gratulálok! Van egy elméletileg nem nyitható nyitott bootloaderu xperia x8ad! Nagy mázlid van Innen válogathatsz, ha nincs kedved esetlegesen kernelt cserélni, akkor olyan romot keress, ami támogassa az naa jb kerneltasd
-
Doki16
addikt
válasz otto14 #25328 üzenetére
Megnéztem még ezt is. Akkor úgy néz ki, hogy nyitva van a bootloader? Viszont most kipróbáltam, hogy nem nyomom a vissza gombot és így is beolvasta az adatokat. Rakok rá akkor új kernelt meg hozzá való androidot. Remélem az megoldja a problémákat.
Egyébként ha nem lehetne nyitni és mégis megpróbálják akkor totálisan meghalt volna?
[ Szerkesztve ]
-
Doki16
addikt
válasz otto14 #25331 üzenetére
Köszönöm az eddigi segítséget. Már megörültem, hogy végre jó lesz, de mégse stimmel valami
Felraktam az ehhez való kernelt az simán felment. De amikor cwm-ből elkezdem telepíteni akkor ezt a hibát dobja. Írja is a leírásba, hogy Format system <--- NEEDED , if you not make this you obtain Status 7 error with symlinks. Ezzel hol és mit kell csinálni?
-
otto14
őstag
Leellenoriztem a telómat S1 tool -al, hogy hátha nyitható a bootloaderem.
És s1 tool szerint nyitható, na most mennyire lehet benne megbízni. A teló gyrtási száma: 11w41 Akinek nagyobb a gyártási szám mint 11w38, leellenorzi megkérem szépen a saját telóján hogy neki mit ír ki s1 tool? mert kiváncsi vagyok, hogy mit ír ki a semc simlock certificate helyett... És mindenkinél vastagan írja a SEMC SZÓT?asd
-
upsyka
aktív tag
válasz otto14 #25333 üzenetére
annak semmi köze a gyártási számhoz...két különbözö dolog a kettő,itt csak azt írja,hogy sony tanusítványos a simlock!tehát ilyen szempontból nyitható lenne,de mivel a gyártási számod magasabb a megengedettnélmeg se próbáld!
Nem vagyok én kertész,hogy gyökerekkel foglalkozzak...
-
alias_bobo
tag
Kedves Hozzáértők!
Van egy független (nem tudom, hogy gyári független vagy függetlenített) Xperia X8-as készülékem gyári 2.1-es Androiddal. Szeretném gyári kernelre rárakni az rDroid v7 ROM-ot, viszont ha megunom vagy megválok tőle és a gyári szoftvert szeretném viszont látni rajta, akkor ugye a legegyszerűbb a SonyEricsson Update programjával visszarakni (egy T-Mobile függő X8-cal elvégeztem az rDroid felrakáság és a visszaállítást is, ment gond nélkül).
A kérdésem lényege pedig az lenne, hogy ha visszarakom a gyári szoftvert, akkor a telefon független marad-e akkor is ha úgy lett függetlenítve?
Válaszokat előre is köszönöm!|| http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=alias_bobo ||
-
otto14
őstag
-
Doki16
addikt
Köszi!
Ez alapján megtudtam végül oldani.
Lenne még egy kérdésem. Felraktam rá ezt a legújabb kernelt. Most akkor ha ez sikerült minden gond nélkül azt jelenti, hogy nyitva a bootloader? A telefon 11W44. Fogalmam sincs mit csinált vele a tulajdonosa
[ Szerkesztve ]
-
zalan04
csendes tag
válasz alias_bobo #25346 üzenetére
Nagyon ajánlom ez a Szoftverfrissítést! sokkal jobb mint a gyári!:-)
[ Szerkesztve ]
"Huawei P20/Ps Vita Slim PCH-2004/PS3 Fat/HP 8560W"
-
phoenix64
őstag
Sziasztok.
Jelenleg melyik a legjobb x8-as ROM & kernel kombó? Régen eléggé vágtam, de már elfelejtettem és most húgom x8-át kéne kicsit tuningolni. Illetve legelőször rootolni kell + CWM és utána nyitni a bootloadert, ugye?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Farming Simulator 25
- Vodafone mobilszolgáltatások