Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ambavir
aktív tag
válasz Lajbymester #24701 üzenetére
Most ezt nem értem. Xperián nem megy gyári romon a netmegosztás? Nem mondjátok komolyan?
[ Szerkesztve ]
Azért lettem ilyen beugatós forma mert élvezem, hogy csípek mint a torma.
-
xcel2000
aktív tag
Köszi mindenkinek de Krisztián kolléga az appjával győzedelmeskedett!
Szerk: ZenceFil v16 ot használok
[ Szerkesztve ]
Alku nélkül nincs üzlet! // "Sok hal úszik a vízben kukacra vadászva, de az én kukacomat nem kaphatja be csakis a maga halacskája."
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy új rom (kernel nem) telepítését követően miért nem megy fel wifin minden hálózatra? Az itthonival semmi gondja, szó nélkül felmegy rá, de a munkahelyire, amire eddig simán felment, már nem, a hitelesítést követően ledob, viszont kolléga telefonja (nem X8), ugyan azon beállításokkal felmegy, mint ahogy az én X8-asom korábban.
-
Danecay
addikt
válasz otto14 #24710 üzenetére
Beírtam már vagy 20X és próbáltam másik felhasználói névvel és jelszóval aminek szintén működnie kellene de ugyan az az eredmény mindkét esetben. Nem lehet, hogy valamilyen hitelesítési, vagy hálózatkezelési beállítás miatt csinálja ami esetleg az előző ROM-nál máshogy volt beállítva alapértelmezetten? Itthon, pl. csak MAC Address szűrés van beállítva, míg melóhelyen van WEP, WPA meg még egyéb védelem.
-
otto14
őstag
válasz Danecay #24711 üzenetére
Nem, szerintem rosszul írod be, de ha van lehetőségedii, változtass jelszót, próbáld más telefonnal többször.
Én 1szer úgy voltam h 2 órát próbáltam csatlakozni ahogy te. A kód le volt írva 1 papirra, csak éppen hiányzott 1 betű... Próbáld addig amíg sikerül, próbáld más romon.. Most mit használsz?
Szerk: vpa/vpa2 a titkosítás?[ Szerkesztve ]
asd
-
-
Danecay
addikt
válasz otto14 #24712 üzenetére
Hát nem tudom Előző ROM-nál elsőre sikerült beírni ennél pedig nem, úgy hogy a jelszó megjelenítése is be van kapcsolva, hogy lássam a begépelt jelszót is, ráadásul másik működő felhasználói névvel és jelszóval is ugyan azt csinálja?
Lehet ki kellene próbálni másik ROM-al. Mivel és milyen biztonsági mentést kell csinálni ahhoz, hogy egy másik ROM telepítése után vissza tudjam állítani a jelenleg telepített alkalmazásokat és beállításokat?
-
VMatteo
őstag
MSGinger X rom van asszem tesóm telefonján, de most hirtelen nem jó se a kamera, se a wifi. Hogy lehet előhozni a recovery menüt?Ott egy wipe reset megoldaná a bajt?
Tisztelet a Gépésznek!
-
tomy_cz
senior tag
SZiasztok!
Vodás x8 bootloaderét szeretném nyitni, ez alapján, de nem egyértelmű melyiket válasszam (msm7227_semc.cmd VAGY msm7227_Setool2.cmd), ha azt szeretném, hogy a nyitást követően az új romon is menjen a vodás hálózat.
A rom miniCM7 lenne.Köszi.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
tomy_cz
senior tag
válasz tomy_cz #24724 üzenetére
Ok, megtaláltam:
7; ha ellenőrzésnél az utolsó előtti sorban szerepelt ez: "SEMC SIMLOCK CERTIFICATE" ,indítsd el :
a "msm7227_semc.cmd" fájlt ,HA a telefonod hálózatfüggő vagy gyárilag független
a "msm7227_setool2.cmd" fájlt ,Ha setol boxal vagy NCK kóddal lett függetlenítve
a "msm7227_omniusSL.cmd" fájlt ,HA Omnius programmal lett függetlenítve
és kövesd az utasítást! /nyomj meg egy gombot a folytatáshoz/http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
Mantin
aktív tag
Hali!
Szeretnék egy ics-t a telefonra vagy GB is jó ha az a stabilabb...
Egy rövid leírás+ néhány link elég.
az 1. hsz elég zűrös és nem akarom kinyirni ezért írokGTX 1060 - Ryzen 3 1200@3,85Ghz - Corsair 3200mhz - ASRock AB350M Pro 4 - Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB
-
Doosa
aktív tag
válasz Mantin #24726 üzenetére
GB stabilabb
nem kell végig olvasni az 1. hozzászólást csak pár pontot. Első fontos kérdés, hogy nyitható-e a bootloder-ed.
Ha igen, ha nem ez mindenképp jó rom: GDX ha nem nyithaó a bootloder akkor nem tudsz kernelt cserélni is úgy instabilabb.
Ez pedig akkor jó csak ha nyitható, viszont tapasztalatból talán veri az előzőt: MiniCM7-ABuild
Ha valamibe nem vagy biztos inkább kérdezz. -
Jocohun
tag
Üdv mindenkinek.
Kérnék egy kis segítséget. Van egy xperia x8 telóm és azt szeretném megtudni hogy hányas android szoftver van rajta. Belső vezérlőprogram verzió 2.1-update1 , Kernelverzió 2.6.29 , Buildszám 2.1.1.A.0.6 Ezek mik lennének. Köszönöm a válaszokat -
acura13
aktív tag
válasz otto14 #24729 üzenetére
sziasztok..
végre sikerölt rootolni és feltenni egy GB 2.3.7-t (PoPfan ROM ), egyik naprol a másikra felismerte a telot, telepitette a GB-t)igaz 3x is megfagyott..........
VÉGRE JO..de hol tudom állitani hogy a kontaktot a SIM-re mentse ne a teloba????? elveszett pár számom mert nem mentettem előtte, gondoltam ugyis SIMen vanMotorola Edge 40, Lexus GS 300, Asus ROG, Motorola Razr V8(retro)
-
Danecay
addikt
-
Villeneuve
csendes tag
Üdv.
Segítségeteket kérném ez ügyben. Barátomnak az Xperia x8-as telefonját kirootoltam, és feltelepítettem rá egy GingerDX v31 nevű ROM-ot. Minden jól ment, de észrevettem hogy nem hajlandó felismerni az SD kártyát, ami azért különös mert ha kiveszem akkor a telefon kiírja hogy az SD kártya el lett távolítva. Aztán egy kártyaolvasó segítségével néztem meg hogy nem e a kártya romlott el, de minden rendben volt.
Mit tegyek, hogy megoldódjon a probléma? Köszönöm a válaszokat. -
otto14
őstag
válasz Jocohun #24733 üzenetére
Ha gyári 2.1ed van, akkor marketbe beírod hogy launcher, vagy a kategóriáknál a személyreszabás, kiválasztasz 1 launchert, letöltöd vagy ha fizetős akkor googleba beírod a launcher nevét és letöltöd..
Ha 2.2 vagy nagyobb, akkor kiváló a Holo launcher, oan mint az icsVilleneuve: Miben nyilvánul ez meg? Fájlkezelő nem látja? Beállításokban a tárhelynél nézd meg, hogy kiírja-e hogy mennyi rajta a hely.
[ Szerkesztve ]
asd
-
Norbi.Sz
senior tag
Mennyit érhet most egy 1,5 éves, Vodafone-os, hibátlan, karcmentes X8?
Minden megvan hozzá (a második hátlap - sosem volt a kütyün, töltő, doboz, garipapír - még fél év van rá)...
Végig fólia volt rajta, tokban tartva, így tényleg karcmentes...15 reális lehet érte, vagy egy kicsit sok???
Notebook: Lenovo ThinkPad T61 - Desktop: AMD FX-8320 Eight-Core
-
Jocohun
tag
válasz otto14 #24737 üzenetére
Köszi . Pc én letöltöttem egy Zeam Launcher 3.1.10 Hun változatot és azt ráteszem a telóra usb n keresztül. Úgy is jó mert telón keresztül tölteném le sokba kerülne. Másképp nem lehet rátelepíteni témát a telóra? PL számítógépen keresztül úgy mint ha frissíteném a szoftverét?
-
zalan04
csendes tag
válasz quailstorm #24745 üzenetére
Szia quailstorm
jól van akár 10000
"Huawei P20/Ps Vita Slim PCH-2004/PS3 Fat/HP 8560W"
-
balintdavid
tag
Kár hogy GingerDX-ből ez volt az utolsó verzió. Na mindegy, most már kihúzom ezen amíg lesz pénzem egy használt Iphone 3GS-re
kazuár
-
otto14
őstag
válasz balintdavid #24747 üzenetére
hogyérted hogy utolsó?
szerk: már látom xda-n[ Szerkesztve ]
asd
-
Sordoran
addikt
Hát lassan leáldoz ennek a készüléknek, ha 512 ram lenne benne még vígan ellennék vele én is 1 évig, de így már szemezek az utóddal, ami valószínűleg egy Xperia M lesz ősszel.
De azért jó, hogy így majd 3 évvel a bemutatkozása után jutunk oda, hogy elfogynak a friss romok, ebből is látszik, jó kis készülék ez, csak a hardver elavult picit.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
VMatteo
őstag
Defy-s vagyok, nem értek annyira az X8hoz. Tesómnak múltkor rátettem az MS Ginger? szoftvert a telóra, de lassul, kevés a memória. Mit tegyek rá helyette? Csak ráteszem a ZIP-et, elindítom recovery módban és feltelepítem?
Tisztelet a Gépésznek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Ingatlanos topic!
- Öregszem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest