Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saphancs
aktív tag
Azt hogyan? Bocs, de láma vagyok a telójához, a sajátomnál nem teszek fel fake kérdéseket. OK, már látom, 11W12-es, akkor nyitható is.
Még annyi, hogy a kernellhez mindenképen ki kell nyitni a bootloadert, ha nem lehet, akkor is mehet fel az abu rom?
Ja meg, azt írja az első hsz, hogy csak gyári romból nyissak bootloadert. Megoldható ez GingerXD.ből is?[ Szerkesztve ]
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
quailstorm
nagyúr
válasz saphancs #24552 üzenetére
Van akinek sikerült a GDX-ből nyitni, de nem kockáztatnék...
Akku alatt 11W28 vagy korábbi dátum szerepeljen, és ne legyen utólag függetlenített, vagy garanciában alaplapcserélt a telefon.
Abu ROM csak nAa és Abu kernelen megy el...
2.3.7 stockra csak a GDX létezik.
[link] [link] ezek tán segítenekSzerk: Itt él a link. vírusirtó beriaszt.
[ Szerkesztve ]
-
saphancs
aktív tag
válasz quailstorm #24553 üzenetére
OKés, akkor megy vissza a gyári rom, onnan root, aztán bootloader nyitás, aztán cwm, aztán abu, ha jó értem?
Eredetileg függetlenül vette a csaj, de valami sufniból, szóval hm... van valami akosság rá ha bezárna, vagy akkor vége a dalnak?(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
félisten
válasz saphancs #24552 üzenetére
Még az fontos, hogy ne legyen utólag függetlenített. Vagy ha igan, akkor setool-lal.
Hai függő, vagy gyári független, akkor már csak biztos, ami biztos alapon meg kell nézned S1Tool-lal.
Ha azt írja, hogy semc simlock certificate a végén, akkor okés vagy.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
saphancs
aktív tag
eljutottam a rom felrakásáig, de a sony logonál befagy a gép... előbb a kernellt kellett volna flashalni, vagy más a hiba... Ill. az abu csak 78 mega, vagy ez vmi ápdét?
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
Doosa
aktív tag
válasz quailstorm #24545 üzenetére
Na megvolt a teszt. 1 nap után egész kecsegtetőek a dolgok. Még több beállítási lehetőség van benne ami meglepett, mert már a GDX-be is sok volt. Ami kicsit "különös" vagy nem tudom hogy mondjam, az az, hogy eddig ezen a telefonon a task killert elég masszívan kellet használni a minden napok során, nem is volt, gond megszokhatóvá vált. Viszont olvastam, hogy ennél a ROM-nál nem kell, valóban érezhető, hogy ügyesen kezeli a memóriát viszont vannak apró hibácskák. pl szabályosan kiléptem egy játékból este és reggel vettem észre, hogy egész éjszaka bent volt a ram-ba a játék és ébren volt a teló. Ami igazán meglepő, hogy az aksi az így is "csak" 30% százalékot merült 8 alatt.
-
quailstorm
nagyúr
Ez most az Abu ROM? Mert kb ez az én tapasztalatom is. A játékkal meg annyit, hogy azt ki tudod kerülni azzal, hogy kilépés után nyomsz egyet az advanced task killer widgetre. Akármit mondanak azért kell az néha, jól tud jönni.
Gondolom a ROM meg repül.
haver anno nagyon rászokott a taskkilerre, így JB-n új telóval is állandóan azt püföli, szal akkor se vált megnyitott alkalmazást ha tehetné -
B-Man072
tag
Na sikerült felraknom egy romot, Xperia Blur v1.7, és se kamera, se bluetooth, se wifi nincsen. Valaki tapasztalt már ilyet?
◄► [Termékeim: http://href.hu/x/kmee] ◄► [Megbízhatóságom: http://href.hu/x/kmeg] ◄► [Telefonon gyorsabban elérsz 9h-19h] ◄►
-
Doosa
aktív tag
válasz quailstorm #24561 üzenetére
Igen Abu ROM.
Egyeseknek amúgy JB-n is jól jön a task killer. Nem azért mert nem elég a RAM, hanem mert a gyári romokon igen csak sok felesleges dolog tud futni és hiába nem esznek sok ramot az aksit húzzák. Amúgy nem tudsz arra valami megoldást, hogy a Facebook és társai csak akkor futhassanak, ha meg vannak nyitva? Tehát a háttérbe ne indítsa magát újra kilépés után. -
BeerBier
senior tag
Üdv Urak!
A hivatalos Facebook appban ki lehet iktatni valahogy a hangjelzéseket?Mert iszonyatosan idegesit,hogy ha bárki ir nekem azonnal jön az sms-nek beállitott hang..
Olyan vagyok mint egy hal....fejem is van,de a farkam irányit
-
Doosa
aktív tag
válasz raziel01 #24570 üzenetére
Valóban nem indul rögtön újra, de egyszer csak gondol egyet és akkor simán. És én kikapcsoltam hogy értesítsen akármiről is és mégis fut a kis ravasz, az hogy közben mobilnetet is eszik a háttérbe, ugyebár a semmire, mert nem kértem értesítést, az már tényleg no comment. Szerencse hogy JB-n van olyan funkció hogy le lehet tiltani a háttérbe történő adatforgalmat, de ő nem adja fel mert akkor is beindítja magát a háttérbe, egyszerűen hihetetlen...
Olyan opció is kéne hogy háttérbe ne használhasson processzort, biztos megsértődne(#24571) BeerBier
Nem egy agysebészet, belépsz az app-ba és a beállításoknál meg fogod találni, nincs eldugva.[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
Már a többiek válaszoltak. A fagyasztáson kívül nem tudok mást. Nekem Nokia N900-am van
Ott is rohadt idegesítő hogy elindítom a droidot net nélkül, azt jön a google play a gmail(be sincs állítva), a powerAMP, a galéria. Minden amit akarsz. Kényszerített leállítás után békin maradnak addig hogy elinduljon a minecraft PE.
Majd egyszer jobban beleásom magam a droid témába... -
draco31
veterán
Nekem valahogy nem akar jó lenne ez a nAa 14-es kernel, az itt lévő kernel sokkal jobb volt, csak ebben nincs offline töltés. A 14-essel 6-7x is végigmegy a MiniCM felirat bekapcsoláskor, a Abu-nál maximum 3 volt. Állandóan összeomlik ez-az, néha a telefon is. Az abu-ra raktam rá az naa kernelt, és 1-2 nap múlva a romot is újrahúztam. Nem értem miért csinálja. Annyiban jobb még ez a 14-es, hogy a GPS-el nincs problémám. Csak ezek a nagyjából 3 naponta jelentkező összeomlások eléggé idegesítőek tudnak lenni.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
félisten
válasz draco31 #24580 üzenetére
naa-14 kernellel nekem sem volt jó Abu rom-ja.
GingerZaraki-t raktam fel rá, és azzal jó volt. Viszont már törölték a G.Z.-t az XDA-ról.
Visszaraktam az Abu cuccot, és azóta nincs semmi problémám.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
B-Man072
tag
Na egy kis hiba előjött. Most jutottam wifi közelébe, és ha rákapcsolódik, maximum 1 perc, és leválasztja. Csak újraindítással tudok újra kapcsolódni
◄► [Termékeim: http://href.hu/x/kmee] ◄► [Megbízhatóságom: http://href.hu/x/kmeg] ◄► [Telefonon gyorsabban elérsz 9h-19h] ◄►
-
draco31
veterán
Akkor úgy látom, hogy telefononként változó a dolog, hogy kinek mi stabil és mi nem. Amíg nem bosszant fel nagyon, addig hagyom így, aztán majd meglátom.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz B-Man072 #24587 üzenetére
Azzal ne is borzold az idegeimet, augusztusban vettem, első androidos telefonom, de 2 hét után már ment rá a miniCM. Aztán volt egyszer szervizben, utána nem nagyon tudtam használni sem a gyári szofttal, még aznap ment is vissza a miniCM.
-
tuvics13
csendes tag
Remélem jó helyen járok. Volna egy kérdésem ami az x8-al kapcsolatos.
A telefonnal készült videót meg szeretném osztani Facebookon, de... A telefonban levő videónál a megosztás fülnél nincs benne a FB, mint lehetőség. A Fb alkalmazás (app) és a böngészőn keresztül megnyitott Fb sem engedi (nem támogatja) a videó feltöltését - megosztását.
Ennek megoldását valaki tudja? Valami ötletszerűségnek is örülnék!
Köszönettel! -
tuvics13
csendes tag
válasz Andoidtibi #24590 üzenetére
Restellem, de tényleg ez volt a probléma. Frissites után a hiba elhárult.
Új kérdés. Mivel kicsi a telefon memória, rootloni kellene. Hol találok megfelelő és friss szoftvert a telefonra? csak, mert úgy értelmeztem a root leirasnal..
köszi a választ! -
Is-tee
aktív tag
Sziasztok!
Abu féle rom létezik stock kernel-re?
-
raziel01
veterán
-
otto14
őstag
Üdv.Egy egyszerű kérdés: mi az hogy offline töltés?
asd
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest