Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasy
veterán
Én még mindig azt mondom, hogy nem kell egyből kinyitni a bootloadert. sokkal kevesebb a galiba...
De úgyis embere válogatja.+36702778032
-
latis666
aktív tag
Felraktam a gingerdx-et azt hiszem a v21-et stock kernelre és a youtube videok csikosak. Lehet vele csinálni valamit?
-
mathaus=)
senior tag
Imádom ezt az alfs kernel + gdx21 párost Fuckin' amazing
-
dansi
tag
sikeres bootloadernyitááááááás
Sony Ericsson XPERIA™ X8 CyanogenMod 7 GingerDX.v022 2.3.7
-
dansi
tag
-
dansi
tag
ilyenkor miért nincs itt senki segítsetek légyszíves
[ Szerkesztve ]
-
mathaus=)
senior tag
Belaggolt az alfskernel + gdx21. :@@@@ Ilyenkor nyitott bootloader mellet lehet SEUS-olni?
Phoenix kell még a vold alfshoz??O Az hoz vmit gyorsaságban? :S Nekem belaggolt :SS
[ Szerkesztve ]
-
phoenix64
őstag
Igen, ahogy fenn az alfs kernel V06, tapicskold ezerrel a kijelzőt amíg be nem jön a cwm.. ott wipe factory-wipe cache, dalvik cache utána telepíted a chargemon-voldot és végül megint wipe factory- wipe cache, dalvik cache... az elején nem muszáj a full wipe, de én azért szoktam
mathaus: Persze, mindegyikhez kell a Vold...
Esetleg...de ha nem tetted fel, akkor gépre kötni se tudod a telót..meg 1 csomó bug van nélküle
De nem rétem mért nem raktad fel.. ott van telepítési instrukcióknál..
[ Szerkesztve ]
-
mathaus=)
senior tag
Én kicsit többet vártam ettől a kerneltől.. Azthittem h igy ilyen hiperszuper lesz és h eltűnnek a laggok a rendszerből.. Holnap megpróbálom az nAa + miniCM párost hátha az faszább.. Vagy a GingerCRUZT..
phoenix64 : esetleg ez okozhatja a belassulást? Hogy én nemraktam fel a chargemont?
[ Szerkesztve ]
-
dansi
tag
antutuban 1627 az korrekt?
-
FET-MEN
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest