Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankyZah
csendes tag
Ezt próbáljátok ki X8 Ginger-hez.
[APP][Android 2.3+] XPERIA S Home Launcher with Settings | 0.9.1b | 29.05.2012
Szerintem nagyon szép, és gyors is. -
Brianiac
aktív tag
Hali!
Tudja valaki h GDX26 alatt hol a fenében lehet kikapcsolni hogy ne értesítsen mindennap arról a telefon hogy elérhető a V27?? Nézegettem a beállításokat de nem találtam sehol ilyesmit..
Lumia 520
-
MKLS
aktív tag
GDX 26-ban, ha Go Launcher ex-et telepítek, akkor Nemus-t az előbbi telepítése után a system/app mappából simán csak törlöm? Ha igen akkor ezután nem marad a rendszerben Nemus-nak leftover file-ja(i)?
-
punk17
aktív tag
Sikerült minden hibát elhárítani, hamarosan új rommal jelentkezek
Oneplus 3T | Apple iPad Air
-
Deion Branch
tag
Üdv! Egy kérdés, mi a jelenlegi legújabb GDX? (Mikor utoljára jártam itt 21volt(most is az van rajta) Illetve ha van, rá lehet húzni stockra?
-
Lefty
addikt
válasz Deion Branch #21008 üzenetére
GDX v27 és rá lehet húzni stock-ra.
-
Lefty
addikt
válasz Deion Branch #21011 üzenetére
megtalálod a pontos menetet az 1. hsz-ben, de egyébként igen.
ha már eleve GDX van a telódon, akkor meg ezt csináld: [link]
[ Szerkesztve ]
-
punk17
aktív tag
Felkerült az új romom és a hozzá tartozó kernel,
MiniCM7-ABuild v002 + ABu-02b[ Szerkesztve ]
-
punk17
aktív tag
válasz Lajbymester #21015 üzenetére
Persze, de a KSM-hez új kernel is kell
-
rutyika68
őstag
Sziasztok!
Valaki, megoldást erre? amúgy T-s a teló. Köszi!
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
draco31
veterán
Péntek óta vagyok boldog tulajdonosa a x8 amnak. Gyári kerneles, csak routolva van. Van rajta Superuser alkalmazás is, az előző tulaja csinálta meg. Kérdésem az, hogy van-e stabil 2.3 már rá?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
-
MKLS
aktív tag
GDX27-et használok BJay félét mert alapból Holo Launcher van benne Nemus helyett ami szerintem még sokkal gyorsabb és erőforrás takarékosabb (nagyon ajánlom mindenkinek tiszta ICS feeling), pedig a Nemus sem kutya. Azt akarom kérdezni, hogy ES file explorer-t hogy tudom uninstallálni? Simán system/app mappából törlöm az apk-ját? Root browser-t használok egyébként és nem akarok feleslegesen 2 file kezelőt tartani.
-
sutyesz96
őstag
Hi.
Lehet nem jó helyre írok (bocs)...
De lenne egy nagyon fontos kérdésem...
Véletlen letöröltem a menü ikont :S Hogy/hol állítsam vissza???No matter what, you keep finding something to fight for.
-
bubu126
tag
Azoknak akik ezt favorizálják itt az új GingerDX v028 [link]
Galaxy
-
rebelinside
tag
Sziasztok! Tegnap a Swiftkey X főverziót lépett, és már swiftkey 3-nak hívják, tegnap ajánlotta fel a frissítést, amit naivan meg is léptem... Idáig tök stabil volt, és imádtam, de ez a 3-as percenként lefagy nálam miniCM9-en... Uninstall/újrainstallal próbálkoztam, ugyanaz... Ti próbáltátok már a 3-ast, és megy? Nem tudom, hogy a ROMmal van-e a baj, vagy ehhez már jobb hardver kéne stb... Ha valamelyik GBn megy, akkor lehet váltanék ezért rá, mert a kis kijelző miatt a jó predikciója nekem elég fontos. Az Abu féle ROm amúgy is érdekel
-
boxos23
aktív tag
Hali
Xperia x8-am van és rootolt 2.3.7 ginger DX rom van rajta.
Frankó gyors kis rom csak az a gáz hogy nem tok semmit tenni a flash-el ha netezek.
Eddig szépen vitte de mióta megjelent a flash player 11.1 azóta nem játsza a flasht és nem tudok mit tenni valaki ha tud valami okosat segítsen. -
sutyesz96
őstag
Legyszi valaki nekem is segítsen!!!!! :'(
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Sordoran
addikt
válasz sutyesz96 #21036 üzenetére
Felteszem, valamilyen launchert használsz, és alul eltüntetted a menü gombját/ikonját.
Illesz be egy új menü parancsikont, és rakd oda, vagy hasonló. (launcherenként eltér a neve, és a beillesztés folyamata)Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
draco31
veterán
Miért van az, hogy egyszerűen nem tudok a gépről bluetooth-al semmit sem küldeni a telefonra. Telefonról meg tudok rá. Más telefonnal működik oda vissza a a dolog.
A telefon a gépre azt írja, hogy Telefonhoz és hangeszközhöz kapcsolva.
A gép ezt írja a telefonról.
Ha a Propertiesre megyek, akkor ott kiírja, hogy Smart Phone. A következő fülön ezek vannak, bármit pipálok be, semmi változás. A model fülön kilehet választani a készüléket, csak az X8 még nincs a listán, mert ez egy régebbi Blusoleil.
Valami ötlet?
Akitől vettem a készüléket, annak tökéletesen működött oda vissza ezzel a Blusoleil változattal.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Zoli8484
csendes tag
HELO
MOST VETTEM EGY XPERIA X8-AS TELÓT, CSATLAKOZTATOM A SZÁMÍTÓGÉPEMHEZ USB-KÁBELLEL, TÖLTI VISZONT NEM TUDOK SE RÁ TENNI DOLGOKAT, SEM RÓLA LEVENNI, NEM ÉRZÉKELI?
VALAKI TUDNA VMI MEGOLDÁST, VAGY VALAMI PROGRAMOT HOZZÁ KÖSZI -
bobooo
addikt
válasz Zoli8484 #21046 üzenetére
elosszor is kapcsold ki a capslockot , majd amikor radugod a gepre utana a telefonon huzd le a ertesito savot es ott allisd be h bekapcsolja az usb uzemmodot (vagy mit) ha ez se segit akkor pluszba meg tolsd le a PCC-t (pc companion) es ez felteszi a druvereket is
[ Szerkesztve ]
-
Norbi.Sz
senior tag
X8 telefonkönyvét tudom tallózni/szerkeszteni valahogyan a számítógépen?
Ugye VCard-ba tudom menteni, de sajnos VCard-ot nem lehet megnézni sehogy a gépen - legalábbis nem találtam értelmes programot hozzá...
Outlook csak az első elemet ismeri fel.Notebook: Lenovo ThinkPad T61 - Desktop: AMD FX-8320 Eight-Core
-
Norbi.Sz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?