Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chesterboy
aktív tag
Ujra telepitettem a gdx-et full wipe, factory reset, kartya torlese es most sem akar telepiteni, athelyezes se megy.
-
Lasy
veterán
válasz chesterboy #15001 üzenetére
ne a romot tedd újra, hanem nézd meg a memkarit rendesen, hogy jól megvan-e formázva.
+36702778032
-
kaller1
veterán
a kártyával én is szívtam, az enyémet fel sem ismerte a mobil.
.::> <::.
-
hippo0315
senior tag
Szervusztok!
Segítséget szeretnék kérni, a lányom nyaggat, hogy lassú a gyári ROM az X8-asán, milyen ROM-ot ajánlotok ami stabil, gyors és kevesebb helyet foglal mint a gyári?
Előre is köszi a helpet.
-
Csabyka92
csendes tag
Sziasztok!
Barátnőm X8-ára szeretnék frissebb firmwaret telepíteni, lehetőleg Gingerbreadet.
Jelenleg egy rootolt, gyári 2.1 van rajta, de elég lassú.
A telefon gyárilag Vodafone függő volt, már független, de nem tudjuk hogyan függetéenítették, így a következőt nem szeretném alkalmazni frissítéskor:http://prohardver.hu/tema/re_sony_ericsson_xperia_x8_nott_de_meg_igy_is_kic/hsz_13909-13909.html
Ami fontos lenne, hogy az új rendszer magyar legyen és gyors. Rootolható és a független állapotot ne veszélyeztesse.
Samsung Galaxy S23 256 GB
-
Csabyka92
csendes tag
válasz kaller1 #15011 üzenetére
De akkor a nyitás az új kernel feltelepítéséhez kell? Az, hogy hogyan lett rootolva (nyáron csináltam, nem Falshtoollal) számít rom cserénél, vagy a lényeg, hogy rootolt 2.1-ről kezdjem?
Recovery, hogyan érhető el ennél a típusnál?
Nekem Samsung Galaxy Ace típusú mobilom van, SE háza táján nem vagyok jártas még a billentyűkombinációk terén sem...Samsung Galaxy S23 256 GB
-
Csabyka92
csendes tag
Előző hsz.-em felejtős.
Recovery megvan, készítettem egy mentés a jelenlegi 2.1-ről.CWM-et hogyan rakhatom fel innen, egyáltalán hol érem el azt?
GingerDX-t letöltöttem, ahhoz ilyen dual touch és Bravia engine, meg hasonló dolgok hol/hogyan telepíthetőek majd fel? Vagy ezekhez is kell a Bootloader nyitás?Samsung Galaxy S23 256 GB
-
Fleed
aktív tag
1 éves felefonom töltésével egyre több a macera. Nem a kábellel, hanem a telóval van a probléma, mintha kontakt hibás lenne. Rádugom, csatlakozik, kicsit megmozgatom, akkor már nem tölti, de még érzékeli, majd megint tölti, majd semmi... Meg 1 napot bír az akku. Gagyi a teló, vagy mi a probléma? Erről meg erről mi a vélemény? köszi
-
Lasy
veterán
válasz FET-MEN #15017 üzenetére
megvan neked is az xrecoveryből feltehető, csak nem tudod.
a dual recovery pont ezt csinálja.
pontosabban meglesz mind a kettő recoveryd.
ha a vissza gombot nyomkodod xrecovery
ha a kijelzőt akkor clickwork recovery.
ennél egyszerűbb nincsen.ami lényeg.
flashtool
root
root ellenőrzés
xrecovery
indítás xrecovery
flash dual recovery
restart
egyből léphetsz clockwork recovery
install gdxv021
factory reset
reboot phoneez mind 6 perc.
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
dolili
csendes tag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek en is kerni.Kaptam egy teljesen uj ilyen telefont(2.1 android),szeretnem telenoros kartyaval hasznalni(sajnos t-mobilos),valamint a navigaciot hasznalni ugy, hogy ne adatforgalmot szamoljon nekem,lehetseges?
-
chesterboy
aktív tag
A problemban nem tud segiteni senki?
-
kaller1
veterán
válasz chesterboy #15029 üzenetére
Már javasoltam egyszer, hogy nézd meg egy másik microsd-vel.
-
kaller1
veterán
Eddig nagyon fel sem tűnt, hogy a zárképernyő alsó két sarkában van 2 felirat (GDXV021, doixhan), azokat el lehet takarítani valahogy?
-
sdd2
veterán
válasz molnarpeter #15038 üzenetére
Ha telenoros a teló akkor nem oda kell vinni?Bocsánat fordítva van. Rosszul emlékeztem
[ Szerkesztve ]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
sdd2
veterán
válasz molnarpeter #15040 üzenetére
Nem én úgy tudtam hogy amelyik lezárta attól kell megvásárolni. Csak én azt hittem telenoros és T-s kártyát akar bele.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
Sordoran
addikt
Készülök "frissíteni" a X8-asom, ez alapján, és itt van a 2. pont-ban a CWM telepítésnél, hogy "06-os végződésű buildszámú 2.1-es gyári, FLASHTOOL-al ROOT-olt szoftver ". Nekem 1 éves 2.1-es van rajta: Build szám: 2.0.1.A.0.47
A kérdésem annyi, hogy ezen leírás alapján ha felrakom ezt az jó lesz?Sorry a sok kérdésért, de még sose csináltam ilyet, és fosok tőle, hogy elrontok valamit
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
-
latis666
aktív tag
Párom 2.1-es x8asát szeretném fözött rommal (és-vagy) gyorsabb kernellel megtámogatni. Nem sikerül összeszednem az infot hogy meg tudjam csinálni. Illetve amit olvastam más fórumokon abból arra következtetek hogy az itteni első hozzászólás már idejétmult a 2.1-es flashelésével. Hiszen már 2.3-nál tartunk.
(Illetve odáig eljutottam hogy rootoltam flash toolal)
[ Szerkesztve ]
-
-
l4c
senior tag
válasz punk17 #15047 üzenetére
Nincs különösebb oka, inkább próba cseresznye alapon mentem rá, mert ma nagyon ráértem.
Egyébként tök jól működik, de az automata fényerős patch-en van mit csiszolni, most már látom. Érdekes, hogy ugyanazokkal a beállításokkal, sokkal lomhább és másabb a működése. Nekem annyi gond van viszont vele, hogy nem hajlandó újraindulni, az újraindítás gomb megnyomása után kikapcsol, és annyi, nem lehet visszakapcsolni sem, csak akksi ki-be segít rajta. Így inkább a recovery-ben történő újraindítást választom, és onnan indítom újra. De amúgy tényleg jó ROM, bizonyos szempontokból tuti veri a GDX-et.||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
ateszm
senior tag
válasz punk17 #15045 üzenetére
huhg*cc degyors lett...asztalon 3D-s game,+igo8 meg ebuddy chat meg böngésző 4 ablak.,simán váltogatok.riccenés,és várakozási idő mentesen...(eddig volt,hogy fél perc alatt állt fel az asztal,programváltáskor) millió thx mégegyszer!!! ;-)
Fanatikus Fanatec^*^ rallysimfans.hu -/- 55gz1500 -/- Epson EH-Tw9400, Homatics 4k Pro, Kinhank G1
Új hozzászólás Aktív témák
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest