Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz upsyka #24101 üzenetére
Nem értek a hardveres részek bütyköléséhez, szóval inkább nem cseszném el a sajátomat is. Szervizbe csináltatnánk, csak ugye nem mindegy, hogy egy panelt kell cserélni, vagy egy alaplapot. És ha nem biztos, hogy a panel a ludas, akkor felesleges megpróbálni.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
félisten
-
draco31
veterán
válasz upsyka #24096 üzenetére
Nos 13:00-kor csináltam egy újraindítást, 50%-ot mutatott a telefon. Kikapcsoltam, töltőre raktam. Most kapcsoltam be, vagyis 2 órán át töltött. Bekapcsolva 95%-ot mutatott.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Éjféltől mostanáig töltött kikapcsolva. 95%-ot mutat most ahogy bekapcsoltam.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
BeerBier
senior tag
Üdv Urak!
Olyan "láma" kérdésem lenne hogy 2.3.7-es android alól hogyan tudok telefonszámot SIM kártyára menteni?
Amikor beirok új névjegyet ott se mutatja a lehetőséget,és a névjegyek menüjében is csak sd kártyára hajlandó exportálniOlyan vagyok mint egy hal....fejem is van,de a farkam irányit
-
l4c
senior tag
válasz BeerBier #24110 üzenetére
nekem még nem volt szükség rá de ezeket találtam anno amikor kerestem egy ismerősnek:
||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
BeerBier
senior tag
Üdv Urak!
Megosztanám a tapasztalataimat a GingerDX v31b stock-al kapcsolatban..
Szép is meg gyors is,de 24 óra alatt kétszer lefagyott.
Először akkor,amikor a GPS-t ki akartam kapcsolni,spontán újraindult.
Ma reggel meg láttam hogy már alig 20% van az akksiban,gondoltam felteszem töltőre.
Erre se kép se hang,se led visszajelzés,semmi,...Kb 2 perc mulva meg már a pin kódot kérte..
Esetleg tud valaki stabil stock kerneles verziót?Olyan vagyok mint egy hal....fejem is van,de a farkam irányit
-
Doosa
aktív tag
A minap feltettem egy telefonra a GingerDX-et nAa kernel-lel. Minden simán ment jó kis ROM, annyi észrevételem/kérdésem lenne, hogy miért van az, hogy a kijelző alján nehezebben érzékeli az érintést. ez gépelésnél kicsit zavaró. Nincs köze egészen véletlen ahhoz a kis "menü"höz ami akkor jelenik meg amikor kijelző aljáról felfelé húzom az ujjam?
-
BeerBier
senior tag
válasz BeerBier #24118 üzenetére
Na tegnap éjjel megint lefagyott ez a kis mocsok,most feltettem rá a DX30-at.
Ebben meg a GalleryDX nem működik,és a QuickPic-re se engedi lecserélni..
(Rápakoltam helyette valami sima gallery programot hirtelen)
Remélem ez a verzió már stabil marad...Olyan vagyok mint egy hal....fejem is van,de a farkam irányit
-
Andoidtibi
csendes tag
Valaki tesztelte már a GDX v31b? megéri cserélni 30-ról ?
-
BeerBier
senior tag
válasz Andoidtibi #24121 üzenetére
Meg ne tedd!!
2 napig copptam a 31b-vel többször lefagyott mint működöttOlyan vagyok mint egy hal....fejem is van,de a farkam irányit
-
cashback
őstag
válasz BeerBier #24120 üzenetére
Előbb el kell távolítani a QuickPic-t (A GalleryDX egy cicomázott QP)
Eltávolítás - újraindítás - majd mehet a QP telepítése / nálam bevált.Másnak van tapasztalat a 31b frissítéssel?- közben megtaláltam.
v031b (11-03-2013): hotfix releaseupdated Ring Locker to show the time correctly
JellyBean theme updated (USB mounting)
updated Polish translation (sorry for that)Hát ezért nem érdemes szórakázni...
Bár most nézem, hogy nem is a v031 -et tettem fel... (30-ast)
[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
félisten
-
BeerBier
senior tag
Üdv Urak!
Amióta feltettem a DX30-at,elég gyorsan merül a telefonom,pedig megcsináltam a BatteryCalibrationt..
6 órányi készenlét alatt 40%-ot esett a töltöttség,és nem volt bekapcsolva se wifi,se más..Olyan vagyok mint egy hal....fejem is van,de a farkam irányit
-
BeerBier
senior tag
válasz -zoli- #24128 üzenetére
Köszi,átállitottam ondemand-ra,kiváncsi leszek hogy így hogy birja majd.
a DSP-re nemigazán van szükségem amúgy se,bár jópofa funkció..
A Jetaudio kezeli a régi lejátszási listáimat vagy újakat kell létrehoznom?Olyan vagyok mint egy hal....fejem is van,de a farkam irányit
-
MineFox54
őstag
Nekem a v030 stockkal állat stabil,de olyan lassú, hogy az hihetetlen. Egyenlőre egy MiniCM7-2.0.8al vagyok el, stockon.
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Tesóm original X8-án szeretnék ROM-ot cserélni. A Defy-men már sok főzött ROM volt, de ehhez kellene gy kis segítség. Hogy mi alapján induljak el. Rootolni hogy lehetne?Tisztelet a Gépésznek!
-
game2013
csendes tag
Sziasztok! Segítsetek léci hogy mit jelent ez A Böngésző alkalmazás com.android.browser folyamat nem várt módon leállt.Próbálkozzon újból. és pluszban már nem is tölt a telom és visszaállt a gyári beállítására a képek már nem a főmenüben hanem eldugva 1 mappába pfff csak ennyi a bajom előre is köszi
-
cashback
őstag
Valamiért nem tudok kernelt frissíteni.
Folyamatosan hibát ír ki... (több leírást is követtem már, de egyikkel sem sikerült)JB-t szerettem volna feltenni, de a 2.6.29-re nem megy fel sajnos.
[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
Kreash
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy gyári xperia x8 telefon.
Flashtool-al szeretném rootolni.Később ha gond lenne a telefonnal, a rootot el lehet távolítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest