Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balzs12
tag
Sziasztok!!!
Hogyan lehet játékot rakni a telefonra úgy hogy maga a játék fájlait a memória kártyán hagyom. A Directory Blind programmal próbálkoztam de nem tudom hova kell a másik mappát létrehozni. -
balzs12
tag
válasz quailstorm #25954 üzenetére
Van egy játék 400mb de ugye a telefon memóriába nem fér el. Ezt akarom felrakni az sd kártyára hogy úgy induljon a játék..
Magyarul az obb fájl a kártyán legyen ne pedig a telefon memóriába.. -
balzs12
tag
válasz quailstorm #25956 üzenetére
Igen de pont ezen akarok változtatni ,hogy az obb fájl a memóriakártyán legyen és úgy induljon el a játék.
Erre van a DirectoryBlind program de nem tudom hova kell rakni a mappát (hova kell beállítani) -
quailstorm
nagyúr
válasz balzs12 #25957 üzenetére
Még mindig nem értem.
Ha a fájl a memóriakártyán van a helyén, akkor mégis mi a francot akarsz még?Egy kérdés. Ugye nem 2.1 van a telón?
Mert amit te akarsz, az az emulált és valós SD közt van, pl nekem kell ilyen, én a gl to sd-t használom.
De X8-on nincs emulált SD, csak egy, az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
balzs12
tag
válasz quailstorm #25958 üzenetére
Látom nem érted komolyan..
Van egy játék.. Amit leszedtem. Az obb fájl rajt van a memóriakártyán.
Nem fér el a telefon memórián .. Na most azt akarom megoldani hogy az obb-t berakom a nemóriakártya Android/obb mappába és hogy úgy mountolja a telefon onnan és ezálltal induljon el a játék. -
otto14
őstag
válasz balzs12 #25959 üzenetére
obb /fájlból semmi nem fog neked elindulni. A telefonra kell telepíteni először az apk fájlt, ő majd olvas magának az obb /fáljból. Ha 2.1 droid van fent, akkor lényegesen több szabad terület kell, hogy engedje telepíteni az apk fájlt mint amennit foglal. Ha 2.3, akkor nem annyira, itt az apk fájl egy része mozgatható az sd kártyára az alkalmazások kezelése /alkalmazás menüpont alatt..
.................. .......... ........ .....[ Szerkesztve ]
asd
-
balzs12
tag
válasz otto14 #25960 üzenetére
Van a játék... Van apk fáj és van obb fájl is .. Apk-t rendesen felrakom telefon memóriába. De az obb fájl nem fér fel. Ezért kellene valami megoldás arra hogy a belső memória mérete növelhető legyen.
Erre van az a megoldás ,hogy Directory Blind (de ha utána olvastatok volna .. )ez egy olyan program hogy mountolja sd kártyáról a data és obb fájlokat és nem kell belső memóriába helyezni (fel se férne ) !!
Vagy van az ext patríció is ahogy utána olvasgattam . Lehet azt megcsinálom és hátha jó lesz .. -
otto14
őstag
válasz balzs12 #25961 üzenetére
?? Biztos xperia x8ról van szó? Annak a belső tárhelyébe csak alkalmazásokat lehet telepíteni! Minden más csak sd kártyán lehet. Vegyél nagyobb méretű sd kártyát vagy törölj ki valamit. És az obb mappát a megfeleő helyre kell másolni, akkor működni fog.
[ Szerkesztve ]
asd
-
balzs12
tag
válasz quailstorm #25963 üzenetére
Így igaz...
Na akkor hogy kell ezen a telefon ezt megoldani??
Vagy ext partícióval lehet csak az obb-t is a memóriába helyezni.. -
quailstorm
nagyúr
válasz balzs12 #25965 üzenetére
Pirátolt játék 101:
ha obb, akkor SDCARD/Android/obb/domain.kecskefasz.kecskefasz/kecskefasz1.obb
ha data, akkor SDCARD/Android/data/domain.kecskefasz.kecskefasz/sokkecskefaszezután apk telepít, örül, játszik vagy nem, mert nem mén
ehhez link2sd nem kell, és soha nem is kellett, mint ahogy ext partíció sem
PONT[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
Sziasztok!
Van most jelenleg gyorsabb kombó a 2.6.29.6- nAa -14 kernel és a PrimeHD 10.0 mod helyett? Gondoltam felraknék rá másik romot, mert néha már elég lassúak az alapműveletek is..
Köszi!
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
balzs12
tag
válasz quailstorm #25966 üzenetére
Hali.
Lenne egy alap kérdés ... A plants vs zombi elindul a telefonon elvileg. Van videó is róla . De nekem valahogy mégse sikerül a loadingnál feteket kép és kidob a kezdőképernyőre..
A proci 747mhz-n van akkor is. Leszedtem a armv6-os apk-t is de avval se megy. Ötletek? -
balzs12
tag
válasz quailstorm #25969 üzenetére
Az nincs ... De azt hol kell? Vagy az valami segédprogi?
Ennek a proginak a segítségével több játék is el tud futni? -
otto14
őstag
Üdv!
Ha megvan valakinek a JellyBread V4.5, feltölthetné valahova. V5 ben nem működik a wifi
asd
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Gyári rom-ot keresek X8-ra.Vodásat.Előre is köszönöm szépen.
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
Potyka03
senior tag
egy stabil főzött rom is jöhetne
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
-
törölt tag
Hali! Támogatja a telefon a 16 gigás sd kártyát?
-
törölt tag
A pc companion nem támogatja már a telefon szoftver frissítését?
-
dokee78
félisten
Ez az új Flashtool nem tudja ROOT-olni.
Van más megoldás?
Elvileg sikerült!GingerDX28 a legjobb rom rá?
Valahol fellelhető,ahol nem halott a link?11W03-as lehet Bootloadert is nyitni kellene.
Van még a kernel cserén kívül értelme BL-t nyitni?[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz dokee78 #25986 üzenetére
A kernel csere önmagában elegendő. GDX a legjobb ROM 2.1 kernelre.
egyébként ez 3-4szer gyorsabb szebb jobb szagosabb -
dokee78
félisten
válasz quailstorm #25987 üzenetére
Bootloader nyitás olyan bonyolultnak tűnik.
Sőt ez T-mobile függő,akkor nem is lehet BL-t nyitni.
Gondolom ezt kellene leszednem:v002-X8Ezért kellene a legjobb GingerDX,amihez nem kell kernel cser.
-
dokee78
félisten
válasz quailstorm #25991 üzenetére
Köszi neked is a linket és ajánlatot.
Az a baj,hogy bonyolult ahhoz,hogy végig csináljam.
Gyáritól csak jobb a GingerDX.
Ez a telefon alig van használva,gyárit is csak azért akarom lecserélni,mert még én sem tudom.Jó ha hetenként egyszer használjuk.
Ez olyan harmadlagos telefon vagy hogy mondjam/írjam.[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz dokee78 #25992 üzenetére
persze hogy jobb, a 2.1 nem elég hogy borzalmasan elavult és buta, semmire se használható kb
GDX-nél a RAMból fut ki azonnal, a hangja se olyan meg a játékteljesítmény sincs sehol
kb olyan a GDX rajta mint az nAa-féle 4.1.2, vagy még olyan se
a gyári kernel ennyire kakabootloadernyitás meg tényleg veszélyes, de korabeli programokkal, korabeli rendszeren (Windows7), régi X8 és kártyafüggés esetén azért nagyon jók az esélyek
haverom akkora mázlista volt a cypress érintővel, valós dual touch, lehetett gamelni, mert űrszimulátor (ami az avatarom a fórumon is, a GoF2)
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Felraktam a GingerDX-et és nem enged bejelentkezni Google fiókba.
Több fiókot is próbáltam. -
dokee78
félisten
válasz quailstorm #25995 üzenetére
Azt hol találom?
-
dokee78
félisten
-
dokee78
félisten
válasz quailstorm #25999 üzenetére
Nem hiszem el nem látom ezt a beállítást.
Köszi a helpet!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest