Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
kislaci
senior tag
Aki ezt a high contrast témát használja és swiftkeyt is használ annak ajánlom a swiftkey high contrast témáját is. Elég jól néz ki a kettő együtt.
-
eladogeppc
veterán
Na vissza raktam az S8-amra a Nougat--ot. Az új OS fluidsága csak placebo volt.
Teljes felbontáson sehol nem szakad. Nekem úgy néz ki a Telenor-os ROM volt gagyi.
Most amit itt valaki felrakott AQL5-ös van fent és a korábbi Google keyboard is meggyógyult !!!Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
madgie
titán
válasz Mr.Silkó #33291 üzenetére
De miért kötöd az ebet a karóhoz? Icecave, meg én is iOS-ről jöttünk, mindketten leírtuk a véleményünket, mindketten tudjuk, milyen bugos az iOS 11, de mindkettőnknek szemet szúrt, hogy be-beszaggat az S8(+), WQHD-n. A fejlesztői beállításokat is ismerem, kábé a Kitkat óta, szóval szerintem nyugodtan elfogadhatjuk, hogy ha valaki folyamatosabbnak látja a (belakott) Oreo-t, az nem azért van, hogy kitalálja magának, hanem azért, mert esetleg zavarta az addigi röcögés.
BTW a FB Androidon borzalom továbbra is, a feleségem i6-osán jobbanegy, mint az S8-on nekem. Amúgy még az i7 is megvan, szóval látom, melyik hogy működik.
Sok mindenért szeretem az S8-at, de az eléggé gáz, hogy ilyen hardvernek túl nagy falat néha á WQHD+. Persze lehet nem véletlen, hogy az iPhone X kisebb felbontású kijelzőt kapott, talán nem a pixelmániára mentek rá, hanem a folyamatos 60 fps-re.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz madgie #33306 üzenetére
Megértem az álláspontodat, de attól én még nem kell, hogy egyetértsek veled. A Facebook alkalmazás minden rendszeren és hardveren egy f@s, a QHD felület meg nálam baromi folyamatos, nagyon elvétve találni apró laggot benne, pedig csakis QHD-n használom. Elhiszem, hogy nálad vacakol, de te is fogadd el, hogy nálam meg nem (és nem csak elnéző vagyok vele). Az Android bármilyen vason képes megdöccenni olykor, de ez nagy részben a külső alkalmazások optimalizálatlanságának a számlájára írható. Előfordulhat, hogy valamilyen téren hiba van nálad, akár a feltelepített appokat tekintve, akár a beállításokat nézve.
Az Oreóról meg nem nyilatkoztam egyáltalán, mivel én még Nougatot használok, és ez így is marad addig, amíg meg nem jön az OTA update.
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
AOD-t nem lehet valahogy feltételessé tenni?
Mint pl a régi noteomon, hogy kézzel legyinteni kell a képernyő előtt, hogy bekapcsoljon, és csak pár másodpercig van ott.
Az állandó jelenlétét kissé feleslegesnek tartom.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
kislaci
senior tag
Miért van az hogy fullhd-ben felvett videó sokkal smoothabbnak, jobbnak tűnik a telefonon visszanézve mint a fullhd tv-n? Ott mintha még is akadna néha. Vagy csak azért van mert Wifin keresztül nyomom a tvre?
-
*Mukeey*
addikt
válasz eladogeppc #33305 üzenetére
Nagyon jó rom az a AQL5...
@Mr.Silkó Nálam se fogja meg a felbontás a telót,teljesen fluid minden.Volt sok iPhone-om is,ott is vannak ugyan így mikrólaggok...
@Magdie FB app viszont tényleg jobb ios-re,bár mind a kettőn egy f.s meg igy is😶
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
dkovizoli
addikt
válasz eladogeppc #33271 üzenetére
Töltsd le a samfirm nevű progit. Azzal olyan régióst szedsz magadnak amilyet akarsz.
-
Leslie1966
senior tag
Nekem az hiányzik a z S7 Edge után, hogy a zárképernyő háttérképeit váltogatja egymás után véletlenszerűen.
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
Ferdzsoo
addikt
Sziasztok!
megfogadtam az itt tanácsoltakat és figyelem az S9-et megelőző akciókat a nagy áruházláncokban, most futottam bele ebbe.
600EUR-ért elég jól hangzik a plusz, persze látszik rajta hogy az S9 érkezésére gyúrnak. 24-ig van ugye az akció.
El is tudnék menni személyesen megvenni, a kérdés már csak az hogy van bennem egy olyan forgatókönyv, miszerint hogyha lemegy ez az akció, kijön az S9, és rá 1 hónapra meg akciómentesen fogják 500EUR-ért árulni?!
Van ebben ráció, vagy érdemes lecsapni most rá szerintetek?
Mér december óta várok."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
marquuard
veterán
Egyébként minden röccenésre a 2D hardveres gyorsítás a berögzült megoldás, mindenre azt javasolták, amióta él a funkció.
Persze S8-nál már kérdéses a létjogosultsága.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Ferdzsoo #33326 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni. Az új széria érkezése várhatóan olyan nagyon nem fogja lenyomni az S8 árát, és ugye ha mindig a következő ajánlatra vársz, sose veszel telefont.
Ugyanakkor valóban lehet, hogy belefutsz majd egy még jobb akcióba, vagy éppen az S9 fog meg annyira, hogy megbánod a gyors döntést.
Nem sokat segítettem ezzel, mi?
[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Mr.Silkó #33328 üzenetére
Az S9 biztosan nem fog meg mert 1000EUR-t sosem fogok kiadni telefonra, azt pedig nem várom meg a Note3-al (nem röhög ) mire az 600 EUR lesz.
De ahogy nézem jelenleg az európai árak között a 600 most elég jónak számít.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Leslie1966
senior tag
válasz Leslie1966 #33314 üzenetére
Nem változtatja véletlenszerűen.
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Leslie1966 #33331 üzenetére
Azt hiszem ezt csak valami külső, letölthető appal tudja, korábban más is kereste ezt a funkciót.
Töltésnél tudsz még képernyőkímélőt használni, azt gyárilag is tudja az S8.
[ Szerkesztve ]
-
gcleric
csendes tag
Ha mondjuk a Speedshopban vettem volna az S8+-omat, akkor TMH/TMH/TMH helyett milyen rom lenne rajta?
Hogy tudnék olyat feltenni? -
Mr.Silkó
veterán
válasz gcleric #33335 üzenetére
Odinnal tudsz romot cserélni, bár magyarra nem feltétlen érdemes, mivel mostanság nem mindig a XEH rom kapja előbb a frissítéseket. Esetleg egy külföldi romot érdemesebb lehet feltenni, ami megfelelő csoportba tartozik – az S8 tudtommal az angol régióban, az S8+ pedig a német régióban frissül elsőként –, így a rom csere folyamat végén a SIM kártyát visszatéve beáll magyarra (XEH) ugyanúgy a rom, de előbb kapsz frissítést, mint a hazai régiós XEH készülékek.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz Mr.Silkó #33337 üzenetére
Ez nem egészen így van. Mindegy, hogy xeh, dbt vagy xeu kóddal tölti le a romot, ugyanaz jön le. A lényeg, hogy mi lesz az első kód! Ha SIM nélkül indítja el, akkor xeu vagy dbt-re áll be alapból az első kód (S8+-nál egyik, S8-nála másik). Ez dönti el, hogy mikor kap ota frissítést. Magyar simmel és sim resetet nyomva mindenképp xeh-re áll be. Még az sem baj, ha ezt megteszi, ugyanis ha például a dbt régióban megérkezik az új verzió, de a xeh még várat magára, akkor nyugodtan le lehet tölteni samfirmmel dbt kóddal a legfrissebb függetlent, és fel lehet tenni home csc-vel odinnel, így megmarad minden adat! Ez pont olyan, mintha a smartswitch-csel frissítene. Így nem fog nyivákolni a készülék, hogy nyomjon sim resetet.
Azért tehető mindez nyugodtan meg, mert a dbt, xeu, xeh, stb független romok ugyanazok![ Szerkesztve ]
-
OCTAMD
őstag
válasz Mr.Silkó #33339 üzenetére
Az utolsó 2 sor tényleg furi
Ha beállítom XEH kódra,akkor nem fogok előbb frissítést kapni,ugyanúgy akkor kapom,mint bárki más XEH kóddal rendelkező
[ Szerkesztve ]
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
S e t h
nagyúr
Azoknak akik esetleg gboardot használnak. Hogyan oldjátok meg, hogy a mentett szavak szinkronizálódjanak, ha a telefonon rajta van a biztonságos mappa alkalmazás, ami konkrétan megakadályozza a gboard normális működését?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
sgeza
veterán
válasz Mr.Silkó #33342 üzenetére
Nem tévedsz, jellemzően a dbt hamarabb frissül, de nem stimmelt hozzá az utolsó mondatod. Mert ha beteszed a sim kártyát, nyomsz egy SIM resetet, akkor ugyebár beáll xeh-re. De a dbt helyett! Tehát ezután a xeh szerint fog frissíteni.
Persze a mielőbbi frissítés érdekében később ettől még samfirmmel letölthető a dbt kóddal a független rom, és nyugodtan feltehető home csc-vel adatvesztés nélkül![ Szerkesztve ]
-
OCTAMD
őstag
Annyi,hogy ha xeh-re teszel dbt-t akkor már nem vált át dbt-re,marad xeh
Csak szolgáltatós rom közbeiktatásával tudod kicselezni,úgy tudsz független kódokat váltani
Sokan nem tudnak xeh kódról alap kódra(XEU,DBT) váltani,tehát ez a megoldás járható
[ Szerkesztve ]
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
S e t h
nagyúr
Igen. Tegnap este kipróbáltam, hogy tiltom a biztonságos mappát, nem segített.
Viszont uninstall után tökéletes, szinkronizálódnak a szavak.
De ez így kicsit gáz, főleg Google szempontból. Mi a francért akadályozza meg egy ilyen app esetében a gboard a szinkronizációt?
Én aktívan használom a biztonságos mappa alkalmazást, de ugyanígy szeretném használni a gboardot is, viszont ez így elég komoly kompromisszum.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest