Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz Zsozsoka 74 #32895 üzenetére
Nálam is szarakodott. Hagytam inkább...
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Matada2.3 #32897 üzenetére
Google Play Szolgáltatások szokott sokat enni (restart segít), a rosszul megírt külsős appok szintén, illetve természetesen a rossz térerő. Amennyiben van rá affinitásod, javaslom a BK Disabler kipróbálását (súgó az összefoglalóban), sokat javulhat az üzemidőd, amennyiben okosan alkalmazod (ha térerő gondjaid vannak, azon persze nem javít).
Egyébiránt látnunk kéne a screenshotodat is az akkufogyasztásról, hogy a képernyőidődet és az üzemidődet értékelhessük.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hány forrás kell még a topik megmondó embereinek, hogy nincs oreo, nem is volt, mind csak félmegoldás, ámokfutás ami itt folyik.
Nem baj, itt mindenki tudja, hogy az odin nem gyári, a Sammobile egy kókler, banda, az oreot nem egyes régiókbeli sim ütközés miatt vonták vissza. Jó lesz ha a Samsung belájkolja ezt a topikot, hátha tanul valamit. Hihetetlen milyen észosztás megy itt..Topikgazda úr, lenne tennivaló, kicsit nagy a kavalkád.
Valamikor, az elejétől egész sokáig jó volt itt lenni, most már nem.Magamnak még nem (nem is fogom egyelőre) tettem fel de a lányom s8p-ra igen, ma tehetem vissza mert térerő hibáktól a hivásfogadás problémákig van minden. Nem mondom, hogy rossz ez az oreo de jobbnak semmiképp sem.
Ahogy más gyártók, úgy a Samsung is vergődik vele. Ott a szinte tökéletes Nougat, megy vissza.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
Na mivan, mindenki felrakta már az Oreót és azzal szüttyög, hogy ilyen csendes lett a topik ma?
[ Szerkesztve ]
-
Matada2.3
veterán
válasz Mr.Silkó #32902 üzenetére
Dobok be pár screent. Igazából az újraindítás az első megoldások között volt. Végig közepes energiatakarékosságra van és volt állítva a készülék is. Nehezen értem, hogy az előző telefonomba is 3000mAh volt nagy IPS kijelzővel és az 2 év után is jobban bírja mint a Galaxy.
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
polonic
félisten
Megvan az ok, hogy miért lett leállítva az Oreo update.
Bizonyos számú esetekben a készülékek újraindultak az Oreo-val. -
ToomyC
aktív tag
Nincs már OTA-n frissítés DBT-re ...
-
Ákkk
addikt
válasz FіkuszKukіsz #32903 üzenetére
Nekem az van nem tapasztaltam még ezt pedig jópár esetben kikapcsolásig merítettem kiváncsiságból.
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Matada2.3 #32913 üzenetére
Sima S8-nál én úgy gondolom, ez egyáltalán nem rossz eredmény, tekintve, hogy láthatóan nagyon gyenge a térerőd minden képernyőn, ami az egyik legjelentősebb akkugyilkos tényező, illetve sokat ment a kamerád is a screenshot szerint, ami meg ugye magas kijelző fényerőt feltételez. Plusz van már 3 óra képernyőidőd is. A régebbi telefonod, amit említettél, az is 6 inch körüli QHD kijelzős volt? Mert a méret és a felbontás is számít itt.
Szóval ne izgulj!
[ Szerkesztve ]
-
bigkokas
tag
Kedves Forumtársak..lenne egy fontos kérdésem..van egy független s8 silverem gsm boltbol vásárolva .
EU s doboz gyári független oxm xeh /xeh/xeh. Erre milyen garancia van?? És hibátlan állapotban van, mennyit érhet szerintetek..Samsung Galaxy Z Fold 6 512& watch 5Pro& buds2Pro
-
törölt tag
Telefon az asztalon, csörög, ja nem, helyette felvillan a szokásos..., majd sötétség. Feloldás után jelzi a nemfogadott hívást, csörgés nem volt.Több esetben fordult elő, Nougaton ez nem volt, de ha te mondod b+, biztos úgy van, semmi gond vele
Nem vitatkozom, többet itt senkivel, jobban jár az ember ha utánajár a dolgoknak. Nem itt.Egyelőre nincs oreo, pont, majd ha lesz azt idejében megtudjuk. Addig semmi értelme okoskodni. Mókolni mindig is lehetett, te is sok munkát tettél bele, magam részéről örülök, hogy többen aktívak de be kell látni, hogy az eddigi megoldásokat könnyű szívvel nem kekk ajánlgatni senkinek. Türelem, addig is van jó Nougatunk.
[ Szerkesztve ]
-
-
kelzsoca
félisten
Üdv Urak!
Hosszú kihagyás után (S3) visszatértem egy S8-al.
-
-
Ezekiell
veterán
Hogy lehet azt beállítani, hogy ha kapok mondjuk egy mailt, erről meg is jön a notification a telóra, elolvasom a mailt mondjuk a számítógépen, akkor a notification automatikusan eltűnjön? Előző telefonomon ez ment, itt nem. Köszi!
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz bigkokas #32922 üzenetére
Valószínűleg 1 év garancia lehet a készülékedre. Azt, hogy mennyit érhet, pedig ne itt kérdezd kérlek, hanem ebben a topikban.
[ Szerkesztve ]
-
Matada2.3
veterán
Na, az elég jó, a héten tényleg végigpróbálom a lehetőségeimet. Tudom, hogy mindenki máshogy használja a készülékét, viszont én mindig takarékos voltam, ezért sem értem, hogy miét nem tudok elérni jobb SoT-t. Azért jó sokfelől hallani, hogy kinek hogyan bírja az aksi.
Finn the human
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest