Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
-
gcleric
csendes tag
A telómat a T-nél vettem, így TMH/TMH/TMH. Ezt azt jelenti, hogy a frissítés a T-n keresztül jön? Azt mondták, hogy nem szolgáltatófüggő a készülék, ez igaz lehet?
-
marquuard
veterán
válasz Zsozsoka 74 #32750 üzenetére
100% se 100%, kevesebb. Pontosan az élettartam miatt.
PSN ID: marquuard
-
Mr.Silkó
veterán
válasz gcleric #32752 üzenetére
Az első kódról frissít a telefon, bár esetedben ez nem nagy infó, hiszen mindhárom TMH ugye. Egyébiránt annak, hogy a készüléked kártyafüggetlen, jelen esetben nincs köze ahhoz, hogy milyen szoftververzió van a telefonodon. A Note8 például már XEH/XEH/XEH ROM-mal jött ki a Telekomnál.
A TMH-s OTA Oreo update-re még jobb esetben is heteket kell várnunk, arra számíts!
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
próbáltam azt az appot, 3 nap után 3100-ra becsülte az akksim, mondom ok delete
Igazából azért vetődött fel bennem mert aod nélkül 40% marad nap végére, vele meg 20%.
2. napot egyik se bírja ki. De ha nagyon nyírom vele az akksit akkor inkább kilövöm, annyit nem ér -
törölt tag
-
törölt tag
Ne használj ilyen appokat, nem sok közük van a valósághoz. A töltés szabályzást a telefon vegzi, a 100 % csak névleges érték ahogy a 0% is. Használd.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz #67656192 #32759 üzenetére
Akkor nem jól fogalmaztam. De a lényeg, hogy a csomagolás sem szar, csak más. Ami neked nem tetszik. De ez is ugye azért, mert jelenleg az odin nem kezeli. Nyilván hidegen hagyna, hogyan van csomagolva, ha menne az odinnel. :-)
Ez amúgy szerintem csak idő kérdése. A Samsung valamiért úgy döntött, hogy mostantól még plusz betömöríti. Hogy miért, lövésem sincs, nem hiszem, hogy sokkal kisebb lenne. De tuti lesz hamarosan egy frissebb odin, amivel menni fog.[ Szerkesztve ]
-
sub71
aktív tag
bigdady:Hopp... Már látom, kaptál hivatalos választ! Bocs
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Értjük egymást.
Én úgy tudom, hogy direkt választották ezt a csomagolást. Remélem meggyőzik őket vagy saját magukat, hogy a régi megoldás jobb. Az is jó lenne ha az odin követné az új romokat, végül is majdnem mindegy.
Kicsit talán korai volt az összefoglalóba betenni, akár az első, akár a második frissítési megoldást. Biztos vagyok benne, hogy lassan kijön a végleges, mindenki számára könnyen elérhető metódus.
Akár az eddigi md5+odin.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
Eljutott az itteni Oreo-láz a Mobilarénás szerkesztőkig is! Ha elolvassátok ennek a cikknek az első bekezdését, abból nekem az jön le, hogy Bone is olvasta mostanság ezt a fórumot.. 2 napos a cikk, de csak most olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
-
sub71
aktív tag
A töltésről... Van két laptop a családban, különböző márkájúak. mindkettőn gyárilag van töltésszabályzó, ami 20%-tól 80%-ig szabályozza a töltést automatikusan. Persze lehet más értéket is beállítani.Tudom az nem telefon, bár abban is Lithium aksi dolgozik. csak érdekesség kép írom...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Felfelé is és lefelé is van tartalék. Egy elektromos autó, amikor 100%-os töktöttségnél jár a sofőrinfo szerint akkor a valóságban diagnosztikai szoftverrel, élőadat elemzéssel 92%-on áll, ugyanez 7%-nál "0"-t mutat bent, 10%-tól vészüzemben van és lekapcsolgat ezt azt.
Ezt a gyártó adja meg, nem lehet beavatkozni.
A telefon is ilyen, nem kell vele foglalkozni, ilyen szempontból nem "hozzáértőknek" készül. Használd.[ Szerkesztve ]
-
N.otorious
senior tag
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
laszlolczka
őstag
válasz N.otorious #32781 üzenetére
8.1 jön.
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
laszlolczka
őstag
Lehet 8.1 lesz a 8- ból.😁Exclusive: Samsung stops Galaxy S8 Android 8.0 release, new version being developed
[ Szerkesztve ]
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
iceQ!
addikt
És aki fellökte magának a CRAP verziót most várhat ( többekközött én is )
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
S e t h
nagyúr
Ma már harmadjára csinálják ! Skandallum !
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Leslie1966
senior tag
Downrange to Nuogat.
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
w333
félisten
Túl jóra sikerült ... kicsit vissza kell butítani mert jön az S9
Nyugi akinek már fent van az Oreo majd OTA -n jön a frissítés
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Mr.Silkó
veterán
válasz laszlolczka #32783 üzenetére
Nem annyira exclusive, lévén hárman is linkelték már előtted..
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Picit kezd nevetségessé válni a Samsung.
Oké hogy fel lehet fél hivatalosan rakni a korábban kiadott OREO-t, de mi az hogy visszavonnak egy új verziót ? És még mi szidjuk az Apple-t, hogy mekkora fos és mennyi hibát követ el ? Azok legalább javítják minél előbb a hibákat, lásd iOS 11.
Kezd LG-sedni a Samsung, csakhogy az LG-nél nem több mint 1db fejlesztő dolgozik spanyolban.
Huawei jól koncentrál a palettára, és szinte minden fosra kitolja az OREO-t.
Nem beszélve az ultragagyi Xiaomi szériákra. Brutálisan gyorsan fejlesztenek.
Szóval rosszul esik azoknak, akik egy valag pénzt kiadnak egy egyébként jó hardverre, hogy szarnak a pofájára.
Most már 8.0 után lehet hogy 8.1, aztán várunk a 8.2-re, a 9.0-ra, a 10.3-ra.
RÖHEJ !Plusz meglátásom szerint az Android sem tud már nagyon hova fejlődni. Szinte nincs már mit hova.
Osztott kép már 1000 éve volt LG-n, arcfelismerés szintén korábbi kütyükben. Áhhhhh.IOS kezd felzárkózni, és kezd Android kinézetű lenni, már egy csomó funkciót beraktak IOS alá.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
nagyúr
válasz eladogeppc #32791 üzenetére
Ugyan, azért az más tészta, mint mikor az Apple kiadja egy bughalomként az iOS 11-et. Emlékszem, az i7-em és 7 plus-om is miket produkált arról nem is beszélve, hogy fele annyi idő alatt lemerültek, mint előtte. Még akkor is, amikor kijött a javítás, ami megoldotta ezt a hibát. Hát nem, nem oldotta meg. Ott a Nougat, nincs bajom vele, jól megy, stb. ha az Oreo is lesz legalább ilyen, örülni fogok. Egetverő funkciók nincsenek, amik újak, nekem a 8.1 volna jó, abban már benne a normális bluetooth eszköz akku kijelzés is, az hiányzik.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
-
törölt tag
Olvasd el a Sammobile-is cikket. Nem vonták vissza, csak leállítják. Akinek fent van, haszálhatja.
Igen, a Samsung a szoftverekkel hadilábon állt 6.0-ig. Azóta nem adtak ki annyi szart mint azelőtt. Továbbra is fenntartom, hogy az oreo jó csak rossz a csomagolása. Ha annyira rossz lenne akkor az kibuott volna a 6 béta fázis alatt.[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Az Odin hivatalos, a romot a Samsung teszi közzé. Akkor miért fél hivatalos? Legalább annyira hivatalos mint az OTA.
PS5
-
Mr.Silkó
veterán
Ha átnézel egy tetszőleges iPhone fórumba, bőven olvashatsz iOS 11-hez kapcsolódó problémáról, szóval abszolút nem igaz, hogy az Apple előrébb jár ebben. Tudom, hiszen elég sokáig használtam almát. A gyors frissítésekkel meg lópikulát sem érsz, ha vackok, vagy rontanak a telefon valamilyen képességén/teljesítményén (ismét csak Apple). Inkább legyen hosszabb ideig Nougaton az S8, minthogy esetleg egy hibás Oreo rendszert kapjon. Egyébként jópár tavalyi csúcsmodellnél vonták vissza az Oreo update-et egy időre, ha utánaolvasol, láthatod.
Az emberekbe beleivódik ez a mesterségesen generált frissítési pánik, pedig nem leszel sokkal előrébb a 8.0-val sem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest