Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Sziasztok
Van tesómnak egy S8 telefonja, és most este csinálta elsőnek azt a telefon hogy töltés kezdetekor kiírta hogy lassú töltés.
Van A mérőm, és csak ilyen 0.48Amper környékével töltött a telefon.Na most a kábel az USB-C csati előtt közvetlen nem ép teljesen, olyan mintha egy hangyafasznyit kijött volna a kábel a helyéről, de nem is ez a lényeg, mert egy ideje ilyen és jó volt.
USB-C->Micro USB átalakítót bedugtam a telóba, majd egy teljesen ép kábellel kötöttem össze a saját tápjával és akkor is lassú töltést írt ki. Következő lépésbe a slotonként 2.4A tudó Blitzwolf usb hubomba dugtam bele és ott is lassú töltést ír ki a teló, és ugyanúgy csak ilyen 0.5A környékével tölt.
Szerintetek mi lehet itt a gond? Lehet hogy a telónak a töltésvezérlőjével van esetleg valami? Mert azzal hogy a Blitzwolf usb hub-al próbáltam tölteni, kizártam hogy a tápja szar, illetve a kábel.
Vagy lehet az átalakító miatt írja ki a lassú töltést, és egy új kábellel lehet tökéletes lenne?[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
sgeza
veterán
válasz jozsi252 #13502 üzenetére
Valószínűleg megtört a kábel. Az, hogy eddig jó volt, hát ezt a mondatot sokat hallani egy hiba megjelenésekor. A hibák már csak ilyenek, nem szólnak előre! :-)
Ahogy kolléga is javasolta, próbáld másik kábellel!
Nem hinném, hogy a teló lenne rossz. A gyorstöltési lehetőség azonosítására legalább plusz egy érre szükség van. Könnyen lehet, hogy pont ez az egy van megtörve! Ezért megy a normál töltés.
Az usb kommunikáció megy ugyanezzel a kábellel? Ha bármelyik ér meg van szakadva, akkor az sem fog menni.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Zsozsoka 74 #13501 üzenetére
Ezt előre nehéz megmondani. A többi, szolgáltatós szoftvert használó itteni fórumlakó eddig némileg megoszlik a kérdésben, de egyébként nem gondolnám, hogy jelentékeny mértékben romlana vagy javulna az üzemidő a frissítéssel.
-
barmar
aktív tag
Google asszisztens fel tudja oldani a telefon az ok google parancsra? Használja valaki? Nekem zárolt telefonnál nem működik. Bixby elég gagyi, inkább a Google-t használnám.
Köszi -
RaveForce
veterán
válasz barmar #13513 üzenetére
Miben gagyibb? Google asszisztenst nem probaltam, de mivel kulsos app igy valszeg kapasbol tobbet fog enni es kevesebb alkalmazasba integralodik..
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
válasz jozsi252 #13502 üzenetére
A gyorstöltés 9v és 1.67A-rel működik. Olyan töltő is kell hozzá. Lehet, hogy a telefon túl meleg volt, amikor tölteni akartátok. Meg gondolom azt is tudjátok, hogy bekapcsolt kijelzőnél nincs gyorstöltés. A Blitzwolfal igazából nem zártál ki semmit. Úgy tudom azok még nem tudják ezt a fajta gyorstöltést. Kerestem én is alin, de nem találtam olyat, ami tudná.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Bilux
veterán
Android Oreo egyik hasznos hozománya...
6. Hosszabb üzemidő, jobb teljesítmény, gyorsabb frissítés
A Google még hosszabb üzemidőt ígér az által, hogy tovább korlátozza, hogy az egyes alkalmazások mit garázdálkodhatnak, ha a háttérben futnak. Erre már korábban is voltak sikeres kísérletek, és tényleg javult is az üzemidő, azonban a vállalat még további jelentős javulást ígér. Nyilván az alkalmazások készítőinek át kell majd alakítaniuk a programjaikat, hogy azok az új rendszerben is jól működjenek.
A rendszer további csiszolásának köszönhetően a Google ígéretei szerint még gyorsabbá válik majd a már meglévő telefonokon is. Ráadásul nem csak a hétköznapi kezelhetőség válik simábbá, de az elindulás idejét is sikerült alaposan leszorítani.
Szintén nagyon fontos, hogy a Google az Android O-tól kezdve úgy alakította át a rendszert, hogy annak magja teljesen elkülönül minden mástól, így az egyes gyártók által végrehajtott módosításoktól is. Ez azt eredményezi majd, hogy innentől kezdve az Android sokkal könnyebben és gyorsabban frissíthető lesz a újabb verziókra, ezzel jóval kevesebb dolga lesz a gyártóknak. Így talán gyakrabban kaphatunk frissítéseket, és több készüléken futhat majd az aktuálisan legújabb verzió.
[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
-
lanszelot
addikt
válasz barmar #13415 üzenetére
Szerintem senki, mert nekrm se jott valasz DE sikerult megoldani.
A hang alapu feloldas nem mukodik ha a sajat hangodra van allitva, amit a bixby inditasakor mindenki megcsinal. Tehat torolni kell ezt, a bixby beallitasaiba. Voice recognition -t. Utana tokeletesen mukodik, sota bixby is sokkal jobban mukodik utana. -
sgeza
veterán
válasz jozsi252 #13517 üzenetére
Ez nem úgy van, hogy akkor 2A-rel fog mindenképp tölteni. Ennyi a töltő terhelhetősége. De a készüléktől, illetve az akksi töltöttségi állapotától, stb. függ, hogy valójában mennyivel akar tölteni.
Egyébként jól mondja a kolléga: természetesen a Samsung-féle gyorstöltéshez olyan adapterre van szükség. Először is próbáld a hozzá adott gyárival! -
lanszelot
addikt
válasz barmar #13513 üzenetére
Mar nem engedte szerkeszteni...
Bixby vel feloldod hanggal: hi bixby - main menu - jelszo - ok google es ennyi.
Ok google ugyanugy tudja kezelni az alkalmazasokat, sot . A bixby sehol sincs hozza kepest. Google aszisztens es siri fej fej mellett vezet, minden mas elott.
Telefon biztonsagi rendszeret nem tudja atlepni a google, mivel nem tamogatja a samsung, de manipulalassal azt is meg tudja, de en nem birizgalom a telot. -
Tomiii258
tag
válasz Tomiii258 #13417 üzenetére
Na, mégiscsak lement az S8 ára a Note8 megjelenésével, tegnap még 630, ma már csak 600EUR a német MediaMarktban (jó, lehet, hogy nincs szoros összefüggés, elvégre a Note még nincs a kínálatban) De mivel tesóm úgyis kint dolgozik, szerintem az lesz, hogy hozatok vele egyet, mikor legközelebb jön haza és akkor még a garizással se lesz semmi gondom.
Tomiii258
-
barmar
aktív tag
-
-
anrab
addikt
Ez az időjárás... 18C° és eső Budapesten.
Egy órája írtam szülinapi köszöntőt az ismerősömnek és a Facebook most jelez hogy szülinapja van. Rákoppintok mire kiírja hogy küldtem üzenetet.[ Szerkesztve ]
-
Tomiii258
tag
Persze, csak poénnak szántam a dolgot, mert valójában szerintem sincs összefüggés a kettő között, hisz a Note8 nem is kapható, nem is rendelhető még a Mediaban.
Meg ahogy mondod, a német Samsungnál ennél magasabb az ár, 800EUR, de mivel a MediaMarkt hivatalos forgalmazónak számít, így nekem fogyasztónak ez is teljesen hivatalos ár és igaziból ez a lényeg.Tomiii258
-
Tomiii258
tag
válasz OCTAMD #13535 üzenetére
Ok, de a GSM-boltok nem feltétlen adják az eredeti számlát...ezért tartom náluk problémásnak a gariztatást, mert csak rajtuk keresztül lehet csinálni, hisz náluk van az eredeti (főképp, ha többet vesznek egyszerre).
Plusz korábban írta már itt vki, hogy bement a magyar MM-be rákérdezni a dologra és német MM-ben való vásárlás esetén is 2 évig vihető vissza magyar MM-be, ha baj van vele (magyar Samuba csak 1évig).
Szóval jelenleg nekem ez tűnik a legjobb vásárnak. Oké lehet mondani, hogy Telekomban is "csak" 215, de azért az bő 30 rugó különbség, meg nálam a 200 egy telefonért azért egy elég komoly lélektani határ.
Tomiii258
-
barmar
aktív tag
válasz lanszelot #13524 üzenetére
Az a fura hogy akkor sem ébreszt az ok google amikor nincs bekapcsolva jelszovedelem a telefonra.. Google aszosztensbe be van állítva az hogy feloldja a telefont de nem teszi. Csak a rohadt bixbyvel lehet. Sztem direkt ki van nyitva az asszisztens h a bixbyt kelljen használni...
-
polonic
félisten
Mennyire kell tartani az amoled beégéstől, ha navigálásra is használnám a telót?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz concrete86 #13515 üzenetére
Igen, ez igaz, viszont a telefon helyzetéhez kötheted benne az egyszerű feloldást, például az otthonodhoz.
polonic
Azért a nagy fényerő a melegedéssel és a statikus programokkal karöltve beégetheti az AMOLED panelt (erről megoszlanak az itteni tapasztalatok), viszont ilyenkor a kijelzőt garanciában cseréli a Samsung.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Hali! Első ránézéskor habár tetszett, nem gondoltam volna, hogy váltani fogok erre. Az iPhone 7-et először egy S7 Edge-re cseréltem, de valamiért szúrta nagyon a szemem aztán minél többet néztem róla képeket annál inkább kezdett megtetszeni. Most úgy néz ki, holnapra megjön a nagyobbik változat. Hát nagyon kíváncsi leszek rá, remélem tényleg olyan ahogyan mindenki áradozik róla! Mert akkor ha alma bácsiék nem mutatnak valami nagyon különöset akkor marad jó darabig!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Ateess
tag
Sziasztok!
Telekomból történő rendelésnek mi a menete, mert tegnap megrendeltem délelőtt a telefont és e-mailben azt az automata üzenetet kaptam, hogy a rendelés állapota jóváhagyásra vár, munkatársunk hamarosan keresni fogja adategyeztetés céljából, de eddig senki nem keresett. Elviekben hétfőn mehetnék a telefonért, de amíg nincs jóváhagyva, addig gondolom a rendelést sem indítják el, vagy hogy megy ez?
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz icemad #13516 üzenetére
"A Blitzwolfal igazából nem zártál ki semmit. Úgy tudom azok még nem tudják ezt a fajta gyorstöltést. Kerestem én is alin, de nem találtam olyat, ami tudná."
A Blitzwolfnak van olyan töltője ami tudja a Qualcom Fast Charge 3.0-át, az S8 pedig amúgy is "csak" a 2.0-t tudja.
- - - - - - - - - - - - - - - -
Más. Ez a navbar szín téma. Csak mert többen írtatok erről. Nálam alapból alkalmazás függő a navigációs sáv színe. A főképernyőn áttetsző, a legtöbb esetben így pl. a beállításokban vagy egy pl. Chroma-ban világos szürke az alapja, de mondjuk egy IP camera megfigyelő proginál, a TinyCam-nél már fekete alapon van, Telegram alatt is fekete. Mindez Nova Laucherrel.
Feel Good Inc.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz polonic #13543 üzenetére
Ha nem fogja folyamatosan tűzni a nap, és így nem lesz mindig max fényerőn, akkor szerintem nem lesz gond. Ha meg mégis, arra való a garancia.
Ateess
Mindenképp várd meg, amíg visszajeleznek telefonon. Nekem előfordult, hogy 2-3 napig is várnom kellett. Viszont amíg nem hívnak fel az adategyeztetés miatt, addig nem is fogják kiadni az online rendelt telót. Nyilván ha egy hétig nem jelentkeznek, akkor hívd fel az ügyfélszolgálatot, de szerintem hívni fognak.
[ Szerkesztve ]
-
janosibaja
őstag
válasz polonic #13543 üzenetére
A magam tapasztalatát mondom (tehát tévedhetek is akár):
Nyáron utazások alatt napi 12-14 órákat ment a navi (Here, Google Map, Waze), mindig automata fényerőn, s mivel leginkább erősen tűzött a nap, vélhetően fullon ment. Hetente 2-4 alkalommal 2-6 órát megy a waze: semmilyen nyomát nem látom beégésnek.
-
-
lukoz
aktív tag
Együtt érdemes használni és akkor mindent lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- DIGI kábel TV
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- !Új! Samsung S24 Black 256 Gb Euronics vétel 2027.10.18-ig garanciás KARCMENTES
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy A55 5G 256GB jegeskék színben - 2 év Samsung garancia
- Samsung S23 S911 hibás
- IPhone 16 Pro 128GB desert titanium sivatagszínű független 1 év Apple garancia
- Sérült Galaxy s20 ultra 12/128 alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest