Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Vegigbogarsztam a névjegyzék beállításokat de nem találtam hol lehetne átállítani hogy a névjegyzék ne a keresztnevet tegye előre hanem a vezetéknevet?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Na hát így kb fél napi aktív használat után bátran ajánlom a LED Cover-t. Sokkal fejlettebb lett, mint az eddigiek. Nagyon részletesen be lehet állítani mindent hozzá. Kiírja a telefonszámot is, ha nincs felvéve a névjegyzékbe és olyan hív, alkalmazásoknak is lehet ikont hozzá adni végre és szerkeszteni is lehet bármilyet hozzá. Bátran ajánlom, megéri az árát. És valóban amúgy az Edge funkció is kezd egyre jobb lenni ismét!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Én is csodálkoznék, ha ki lehetne kerülni. Még amikor bevezették (talán 6.0 androiddal), akkor ki lehetett, aztán az első nagyobb frissítéssel megoldották, hogy ne lehessen.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Mr.Silkó
veterán
Érdemes benézni a Galaxy Apps-be, ha valaki nem tette volna mostanában. Elég sok gyári alkalmazás kapott a napokban frissítést, ráadásul ezáltal bővített funkcionalitást is!
[ Szerkesztve ]
-
Nekem a Playről jött le az előbb Touchwiz Home frissítés, és most már be lehet állítani, hogy bárhol lefele húzással az értesítési panel nyíljon meg.
#14464) Mr.Silkó: a hívásrögzítés most került be a tárcsázóba? Írja a leírásánál, hogy ilyet is tud.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
veterán
A Samsung Pay az ugye nem működik még itthon?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
polonic
félisten
Azt be lehet állítani, hogy az alkalmazásoknál a jelvény megjelenjen, hogy hány üzenet, értesítés, stb van?
Pl a telefonnál mutatja hány nem fogadott hívás volt, az üzeneteknél is látszik a szám. De mondjuk outlook, hangouts ki nem jelezné, hogy mennyi email, üzenet érkezett. -
törölt tag
-
veterán
-
-
sgeza
veterán
Tudsz ilyet használni, de nem a telefonon múlik (pontosabban azon is), hanem a bankodon azt hiszem. Hogy tud-e adni ilyen szolgáltatást a kártyádhoz. Természetesen a kapzsi bankoktól elvárhatóan ez külön költség. Pedig működhetne virtuális kártyával is, ahol nem jelenik meg kártya gyártási költség.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
A kártyám PayPass-os. Akkor hogyan tudom ezt rá vinni végülis a telefonra? Letöltöttem ezt az OTPay-t, de ez elég kezdetlegesnek tűnik és nem is találom hol tudok fizetni vele egy boltban. Egyszerű dolgokat hoz ki csak, mint pl parkolás fizetés meg ilyesmi..
-
Na most mire kérdezel? A Samsung Pay nem működik nálunk, ez az, amivel tudnád használni a telefont fizetésre, mint egy bankkártyát. A Samsung Pass meg teljesen másra való, konkrétan pl. ujjlenyomattal lehet helyettesíteni account/jelszó párost loginoknál (én használom is).
(#14483) sylex1: ha OTP-s vagy, akkor a Simple nevű appot tudod használni fizetéshez. Van még Gránit bankos meg taln FHB-s app, de bármi egyébbank kártyáival nem lehet megoldani nálunk jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
A Pass-t természetesen én is használom, de én a Pay-t kérdeztem! Most már értem, akkor nem működik még nálunk ez a lényeg! A Simple le van töltve, de az utaláshoz és egyebekhez jó, nem közvetlen fizetéshez kártya helyett! Vagy igen? Ha igen akkor azt hol tudom beállítani?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Össze kevertem a SmartBank-al. Most töltöm a Simple-t! Köszönöm srácok!
-
polonic
félisten
Az alapértelmezett samsung call-al lehet hívást felvenni?
A galaxy apps-ban a leírásában megemlíti.És a beállításaiban a hívások előugró megjelenítése mit takar pontosan? Nem tudom elképzelni az alatta lévő magyarázat alapján mit takar.
-
sgeza
veterán
Mert ez nem így megy. Tökmindegy, hogy van-e paypassos kártyád, azt így nem tudod beregisztrálni.
Ha jól tudom, akkor külön kell valami mobilfizetős dolgot intézni például az otp-nél, ha ott van számlád. De nekem úgy rémlik, hogy jó drága, ezért nem is foglalkoztat egyelőre a dolog. De inkább nézz utána, hátha nem jól tudom, vagy nem jól emlékszem![ Szerkesztve ]
-
veterán
Sikerült beregisztrálnom a Simplebe és a kártyát is hozzá adtam. Az lenne még a kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy az NFC-nek nem kell mindig menni ugye? Csak amikor használni akarom vásárláskor elég, ha bekapcsolom?
-
sgeza
veterán
válasz polonic #14490 üzenetére
Az azt jelenti, hogy ha épp valamilyen alkalmazásod nyitva van (mondjuk böngészel), akkor nem vált át bejövő híváskor teljes képernyős hívásképre, hanem csak a képernyő tetején jelenik meg egy értesítés, amit akár ki is lökhetsz oldalra, hogy ne zavarjon! Pontosan úgy, mint egy értesítés esetén. Persze akkor is fel tudod később venni úgy, hogy lehúzod az értesítési sávot. Ott látni fogod a hívás értesítését.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Igen elég egyszerű. Ha jól tudom nem régiben lett ez csak megoldva így rendesen. Elvileg MasterCard, Maestro, Visa és Amex kártyákat elfogad. Tehát legyél bármilyen banknál, ha ilyen a kártyád, tehát ezek közül bármelyik akkor működnie kell!
Amúgy igen amikor belépek írja is, hogy jelenleg nem fut az NFC és amennyiben használni akarom be kell kapcsoljam. Na ez így már tök jó!
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
Lehet, hogy ez a funkció régió-korlátozott, esetleg csak azt jelzi, hogy beépülő alkalmazással működik, mivel továbbra se látok a gyári tárcsázóban vagy a hívás képernyőn erre gombot vagy beállítást.
gr.bence
Van opció a frissítések beérkezésekor való értesítésre a Galaxy Apps beállításai között, mint ahogy az automatikus frissítés telepítésre is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest