Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya2012
őstag
sziasztok
a Q3-as frissítés telepítése után kell-e,érdemes-e gyári visszát csinálni??
köszi
-
racerx
őstag
-
Pubilol
tag
válasz Mr.Silkó #14793 üzenetére
Facebook... Érdekes a Samsung Health is, én is használom, de ki se jelzi. Pedig nálam úgy néz ki a dolog, hogy Mi Fit-et szinkronizálom Google Fitnesszel és onnan olvassa ki az S Health, tehát dolgozik 2 másik app is, hogy ott lássam az adatokat ahol én akarom. Gps kilőve, email szink. 4 óránként. Diagnosztikai jelentések tiltva, helyadatok is. Facebook helyett Swipe Fast-ot használok, nem zabálja az akkut - amúgy az Fb nem írja ki megfelelően a fogyasztási adatokat szerintem. Óriási a különbség ha letörlöd.
-
törölt tag
válasz racerx #14802 üzenetére
Ez így igaz de azért hardver ügyben van fejlődés, elég az s7e-t számba venni.
Inkább azt mondanám, hogy az s6 kiábrándító üzemideje óta javultak a dolgok. Talán szoftveresen is. A TW (bár én nem használom) is sokkal fluidabb lett az utóbbi időben.# kengyel : egyértelműen jobb de azt is szerettem.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz janosibaja #14741 üzenetére
A Package Disablernél is az van, hogy feltelepít egy plusz kiegészítőt.
De egyéb gond nincs.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz janosibaja #14741 üzenetére
Tegnap még nem volt jo a police developer féle, a bk disabler viszont igen. Mindkettőt ki kell egészíteni egy beépülővel mert anélkül nougaton már nem menne.
Nem az appal van a baj hanem az ész nélküli tiltogatsssal, (volt ebből csörtém valakivel anno Note4 topikban).
A lényeg, hogy csak azt piszkáld amiről van infód, hogy szabad vagy esetleg biztos vagy benne, hogy neked nincs rá szükséged.
Ellenkező esetben könnyen rákényszerülhetsz egy fr-re.[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
A kepernyo megjelenitesi modnal ti mit hasznaltok?
Ez is befolyassal lehet az akkuhasznalatra? -
sgeza
veterán
válasz janosibaja #14752 üzenetére
Roottal nem. :-)
-
WinstonWolf
senior tag
válasz pixelblondie #14641 üzenetére
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
-
lanszelot
addikt
Keszitettem kepernyo kepet de nem tudom hogy kell feltolteni. De mint irtam igen sok mindent ugy se latsz. Folyamatos vonal lefele, nincs piheno ido ahogy irtsm is. 12% al az elen a kepernyo 2:53 ora hasznalat. Kepernyo felbontas legalacsonyabb mert mint irtam nincs az az ember aki megmondja ranezesre hogy melyik melyik.
[ Szerkesztve ]
-
-
Pubilol
tag
válasz WinstonWolf #14817 üzenetére
Milyen kamerabeállításokat használtál?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Quasi_modo #14808 üzenetére
Persze, ezeken túl vagyok.
-
Mr.Silkó
veterán
Az a gond ezzel, hogy dobhatom az appot, de ha csak azzal lenne gond, másnál is vacak lenne az üzemidő.
Pár nappal ezelőttig ez totál máshogy volt: 5-6-7 órás SoT-jaim voltak, fél - 1 órás hanghívással naponta, semmi nem volt tiltva, max felbontással használtam a képernyőt, 4 hónapig gyötörtem a vezetékmentes és a vezetékes gyorstöltéssel is az akkut, sokszor 40 fokban, és bírta. Estére többnyire még volt benne 40% nafta (4 órás SoT-tal).
Most meg: egy rakat app és háttérfolyamat tiltva van, minden kábé energiatakarékosra állítva, és örülök, ha estig kibírja a teló, 2-3 óra SoT-tal.
Na de mindegy, nem akarom telesírni ezzel a témával a topikot, ha nem lesz változás hamarosan, akkor megy a teló a szervízbe.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Szép fogás! Hol volt ez?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
dkovizoli
addikt
válasz Mr.Silkó #14829 üzenetére
Igen, ez nagyon bosszantó lehet. Én másik tipussal jártam így, azóta sem tudom mi a baj. Majd megy szervízbe. Biztos, hogy nem az említett appok okozzák, nálam is mennek ezek is, meg egy csomó más is, ezért okosteló. Igaz ez 8+, de lassan 7 óra sot-nál tartok 21 óra készenlét után és 10% van még. Néhány napja pedig 3 napot bírt, igaz csak másfél óra sot-al. Ott lehet belül valami. Fr-t nem próbáltál? Hátha helyrejön. Persze nem állítanék először semmit vissza backup-ból. Vajon akkor mit csinál?
-
-
Angel78
aktív tag
Sziasztok,
Mától csatlakozom a társasághoz, miután upgrade-eltem egy S8-ra„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
dkovizoli
addikt
Amit samfirm talált frissítést azt fel tudom tenni anélkül, hogy adataim vesznének? Telenoros készülék, otán egyelőre semmi. Oxm1aqh3 a közepe az újnak. Most ugye pan1aqg1. Ha igen, csak odinnal?
-
Gabes13
tag
Udv! Olyan kerdesem lenne hogy talalkozott-e mar valaki NFC bug-al? Nalam mar sokadjara csinalja es az ujrainditas segit. Bekapcsolom az NFC-t az ikonnal az allapotsavban sem mutatja hogy be lenne kapcsolva, csak halvanyan jelenik meg hogy ranyomtam. Raneznek a kapcsolatok kozt, de a beallitasokba tudok menni sehova belepni es lefagy a telo.
Koszonom ha valaki mondana ra valamit.Stay Free-Stay Rebel! Fuck the systems!
-
dannyl
addikt
Mondjuk a jótól messze van
-
mikesa
tag
válasz janosibaja #14752 üzenetére
Én bxAction-t használom. Rövid, két rövid 3s hosszú Bixby gomb nyomásra is lehet hozzárendelni különböző funkciókat, akár alkalmazást, plusz külön mi történjen kikapcsolt és aktív kijelzőnél. És mellette a Bixby le is van tiltva.😉
-
Mr.Silkó
veterán
válasz WinstonWolf #14844 üzenetére
Csak nem a Nyéki Imre uszoda?
-
HaliGab23
senior tag
válasz WinstonWolf #14844 üzenetére
10 évig ott laktam Tőled 200 méterre
Jó fotó lett!
[ Szerkesztve ]
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
mjani1172
addikt
32-es vagy 64- es Sd kártyát keresnék, 2 héten belül kellene. Van esetleg valami kritérium amit figyeljek, van e ajánlott márka vagy beszerzési hely?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Formula-1
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest