Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
abszolút igaz..
na majd a V30 illetve a Pixel fivérekre leszek kíváncsi...Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
leslien
nagyúr
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
lanszelot
addikt
válasz Lazika #13731 üzenetére
Es itt veget is ert a tudomanya bixby-nek
Azt hiszem az ios 11es siri mar kepes lesz ra.Ha memoriabol nem dobalod ki az alkalmazasokat, a telo egy ido utan hulyen kezd viselkedni, majd ujra kell inditani. /Mondjuk hetente/ A programok hibaja miatt, nem a telo miatt. Bar en nem hasznalom, de pl facebook eloszeretettel cseszi tonkre az androidot.
-
válasz lanszelot #13809 üzenetére
Április óta talán háromszor indítottam újra a telefont, szoftver frissítés miatt. Nem nagyon okozott gondot, hogy hónapokig ment újraindítás nélkül. Facebook, messenger, meg kb. 150 egyéb alkalmazás van telepítve, de lehet hogy még keveset is mondtam. Egyedül az Audials programnál vettem észre, hogy brutálisan szopja az aksit, ha fel van telepítve. Tök mindegy hogy zárom be, akkor is. Szóval az kuka.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
AnonymusX
senior tag
válasz Mr.Silkó #13806 üzenetére
A másik félnél nem szükséges a VoLTE megléte ahhoz, hogy nálad működjön. Amiatt nem történik CSFB, ha a másik fél nem VoLTÉ-s. A telefon névjegyében az állapotnál meg kell nézni, hogy a telefon regisztrált-e az IMS-be. Ez elengedhetetlen a VoLTE-hoz. Ha a T nem engedélyezi a VoLTE-t, akkor a telefonod nem tud az IMS-be regisztrálni.
-
-
AnonymusX
senior tag
válasz Mr.Silkó #13812 üzenetére
Galaxy S8-on kezdetek óta használom a VoLTE-t és nincs ilyen problémám.
A másik dolgot, azaz hogy a másik félnél nem kell VoLTE legyen, pedig azért is írtam le, mert itt a fórumban és néhány szakmai portál cikkjeiben is tévesen állítják, hogy mindkét félnél bekapcsolva kell legyen a VoLTE, hogy működjön.
-
polonic
félisten
Egyebkent a gyorstoltessel nem csokken gyorsabban az akku elettartama?
-
sgeza
veterán
válasz Lézerparaszt #13793 üzenetére
Lődd ki a memóriából, és indítsd újra (vagy telefon restart). Ha volt már, akkor én megpróbálnám az alkalmazás adatainak törlését is, mielőtt drasztikusabb lépésekre szánnám magam!
-
alfi95
tag
erről valakinek valami vélemény ?
(#13778)
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz #67656192 #13798 üzenetére
Már a tok kérdését megoldottam, valami belebújtatós tok kellene. Most arra vadászok a neten, egyenlőre még nem találtam.
Tud valaki itthoni bőrtokot hozzá, amibe bújtatni lehet ?
Hasonlót keresek, csak jó az olcsóbb is.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Den Hadnagy
senior tag
Mik a tapasztalatok, gyorsul a rendszer/javul az akkuidő, ha nem max felbontáson fut minden?
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
sgeza
veterán
válasz Den Hadnagy #13822 üzenetére
Szerintem nem. Nekem max felbontáson van, és baromira jól bírja az akksi. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne bírhatná jobban alacsonyabb felbontáson, de nem hinném, hogy érezhető jelentősége lenne.
-
lanszelot
addikt
válasz icemad #13810 üzenetére
Nem akksi fogyasztasrol volt szo, memoriarol, es a telefon lassulasarol. Ez egy eleg combos eszkoz, tehat birkozzon is meg, de de de altalanossagban volt szo. Azaz gyengebb telokon igen is van ertelme kiloni a memobol neha a progikat. Es nem kiegeszito alkalmazasssl, hanem minden androidban szereplo oldalra csusztatassal boven eleg.
Mas: azt tudjatok, hogy az s8 asoknal is jelentkezett az akku kigyulladas? Meghozza vezetek nelkuli eredeti toltovel. A samsung dalolva fizetett karteritest, tehat a telo volt a hibas. Remeljuk egyedi esetek....
Den hadnagy: ha nem max felbontason hanem minimalison hasznalod akkor kb 6% ot nyersz egy toltesnel. Semmifele mas nincs. De semmi ertelme allithatni mert nincs az a sasszem aki latna a kulonbseget. Ez csak reklam.
[ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
Nálam nincs ims regisztrálva, volte kapcsoló van, és be van kapcsolva. T mobil kártya.No akkor mi van ?
-
-
lukoz
aktív tag
Jut eszembe! Vajon működik valahogy a bixby vagy google asszisztens a gyári fülessel? /sajna most nincs nálam így nem tudom kipróbálni. Mondjuk bringázás közbe f@sza lehetne /
-
-
spider80
őstag
válasz racerx #13839 üzenetére
Flottásokon nem megy még.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest