Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirti
tag
Hangulatos a dolog, de mi az hogy barátunk nem tud meghalni???? NE menjünk már el casualnek (nembaj, majd 2 nappal a megjelenés után lesz rá mod).
"Revenge is a dish best served cold." - old Klingon proverb
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Azok után, hogy milyen sokat késett a Domm3, elég értelmes a válaszom. Simán késhet akár 1 évet is. Most hogy írták hogy 2010-ben jönni fog okosabb lettél? Ma már egy hivatalosan bejelentett megjelenési dátum sem biztos.
Nem kötekedésből írtam azt amit, csak ez az igazság. Dátumot minek mondjanak? Készítik és amikor nagyjából kész, csak az utolsó simítások, hibajavítások vannak hátra akkor bejelentik hivatalosan a dátumot és akkor jönni fog.
Sajnálom, hogy kötekedésnek érezted a válaszom.
Üdv Szisz
(Szerk: off)
[ Szerkesztve ]
"Pár évvel később azért a Doom, Wolfenstein 3D már szerves része volt a közoktatásnak is." - Dilikutya
-
konas
senior tag
válasz Dark KillerX #23 üzenetére
Nem is fog DirectX-et hasznalni a game?Ha igen akkor milyet
-
Darth_Revan
veterán
Remélem a fő story vonal jó hosszú lesz+azt is remélem, hogy lesz sok-sok mellék küldetés, hogy ha végzünk a fő storyval akkor ne csak a score javítós versenyzés legyen, mert azért az nálam gyorsan unalmas lenne
Fallout 3 a rengeteg bejárható helyszín mellett a sok küldetés miatt is jó és ahoz, hogy letaszítsa a "trónról" a Rage, a sok helyszín mellett sok küldetés is kell
-
Geller72
veterán
Hát, ha valaki HL-t vár, nagyot fog koppanni...
-
Enton
addikt
Az id féle Tech 5 dörömböl alatta. Nem hinném, hogy nagyon félni kéne az optimalizálatlanságtól. Elsőbb rendő szerepben a PC és Xbox360 platform, PS3-ra meg majd lesz amilyen lesz.
Kis info róla, habár már régi az írás, azóta történtek dolgok:
[link]
Egyedüli előnye a PS3-nak a BR disc támogatás. Carmack nem szeretné 3 DVD-re nyomatni a játékot, pedig eddig nagyon úgy fest, hogy az lesz belőle.
Megjelenés 2010 valamikor, plusz ha azt mondják, hogy kész van.[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
ANW2
tag
válasz -=Sziszi=- #15 üzenetére
Hát erre egyedül nem jöttem volna rá okos tóni!
Sztem az ilyenekre senki sem kiváncsi tehát ha nem tudsz értelmes válaszokat adni akkor inkább ne írkálj ha megkérhetlek köszi.
-
mad1
veterán
Nehol elnagyoltok a sziklak elei,ez kisse illuziorombolo,mert minden mas penge.
Ez lesz az uj hl? Amugy melyik enginere irtak?2gput lekezeli?
Remelem nem 1gyenge konzol port lesz,bar AAt olvastam hogy lesz.Ne szemetelj ! = Steam
-
ANW2
tag
Zsír zsír! De mikor is jön?
-
feka007
veterán
Hát ez sztem jobb lesz mint a Fallout
-
Verrion
tag
Jaj jaj, ha így folytatják oda a zsebpénzemnek...
-
Darth_Revan
veterán
Hát ha nem b*sszák el azzal, hogy 5-6 óra alatt végig lehet rajta rohanni, akkor nálam a "Mus't have" kategóriába fog kerülni
-
Vistaboy
veterán
A Gamekapocs is most közölt egy exkluzív előzetest a játékról.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Geller72
veterán
...nehogy beleszaladjunk abba, hogy olyan sokáig hegesztik, mire megjelenik, elavul. Igen régóta készül...
-
juliabrilke
veterán
Nekem simán a Mad Max ugrott be róla. Így elsőre tetszik.
-
- = Zk = -
félisten
BA Ez a vid nekem új. Volt egy másik, de eztmég nem láttam...
Azért az EA logó befigyelt....Ha olyan lesz, mint a videóban, megeshet, hogy év játéka lesz. Hacsak nem jelenik meg vele egy időben a D3....! Nem? (Megjelenésekről nincs infóm,...)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Enton
addikt
Ennél ingame-ebb gameplay nincs róla:
[link]"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
- = Zk = -
félisten
John bácsi megint(?) megcsinálta/ja....
Az újságcikket, még nem olvastam el. De ha hazajövök bankból, tuti első dolgom az lesz" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Inkább Mad Max
Ez a meteoros sztori elég lejárt lemeznek tűnik így első hallásra. Kitalálhattak volna valami érdekesebbet, de a játék biztos siker lesz sztoritól függetlenül. Nálam a legjobban várt játék, mert a többi város dologról már előre lehet tudni hogy kb milyen lesz. Úgy érzem nagy meglepi lesz ez a játék."Pár évvel később azért a Doom, Wolfenstein 3D már szerves része volt a közoktatásnak is." - Dilikutya
-
mephi666
nagyúr
tetszik, amit írnak róla... kicsit terminator feelingje van a képeknek mármint a kihalt, posztapokaliptikus környezet miatt főleg... jó lesz ez... a hatalmas bejárható környezettel meg kicsit fallout irányba próbálnak szerintem mozdulni... csak jönne már... nagyon várom...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
konas
senior tag
Szep kepek.Ugylatszik jo lessz a jatek.
Bar valami gameplay-t kiadhatnanak mar..
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Yettel topik
- Megoldások IBS/IBD-re
- Háztartási gépek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest