Új hozzászólás Aktív témák
-
Cythyel
senior tag
hmm... most jutott eszembe hogy keresgéltem telefonomon és megláttam... akkor ezek szerint a PSO2es-t is hozniuk kell nyugatra, másként lehetetlen a 6. epizóddal kezdeni a játékot... PSO2es a 2. epizód óta jelen van mint kiegészítés, és sokminden csak onnan vihető át a fő játékba...
-
Silεncε
őstag
válasz #04430080 #21 üzenetére
Most letöltöm a demo-t steamről, kipróbálom, mert tényleg érdekelne egy jó MMO, aminél nem kell a fél életemet beletenni azért, hogy haladjak valahova. Kíváncsi vagyok, megfog-e. Ha nem, akkor se vesztettem semmit, de addig nem akarom behúzni, amíg nem tudom, érdekel-e.
-
törölt tag
Az alapjáték 10 euró. Tartalmaz 30 nap előfizetést is. Erre jön az összes kieg, beleértve a legújabbat, 35 euróért. Ez 45 euró, a havidíj pedig 12 euró. Új kieg 2 évente van. Hogy hajlandó vagy-e kifizetni, az a te dolgod. Én nem fogok napi 3-4-5 órát f2p játékokban grindelni csak azért, hogy lépést tartsak másokkal, az én időm ennél sokkal értékesebb. Azt a 3-5 órát inkább munkával töltöm, és meg is van belőle a havidíj. És havonta elég 1x, nem naponta.
-
Silεncε
őstag
válasz #04430080 #10 üzenetére
Megnéztem délután, pont mostanában kerestem MMO-t, ami lekötne. Fizessek ki 60 eurót az alapjátékért + a kiegért, meg aztán még havonta 15 (vagy mennyi) eurót. Thx but no thx. Pont ugyanezért esik ki a WoW is, nem vagyok hajlandó egy év alatt több majd 200 eurót még kifizetni az amúgy sem olcsó alapjátékért. Pedig jónak néz ki amúgy...
-
Cythyel
senior tag
válasz #04430080 #17 üzenetére
pedig pont az a jó a Tera-ban... meg az összes freetarget mmo-ban... a tabtarget az nagyon EZ-Mode nekem
nézd meg az egyik fentebb linkelt videóm, amelyiken van u.i. is... nagyon nem könnyű... és ez még nem is a revenge mode raid volt, hanem a könnyebbik
[ Szerkesztve ]
-
Cythyel
senior tag
-
Cythyel
senior tag
válasz xeon forever #5 üzenetére
egyforma a graff ps4-en és pc-n egyaránt, de csak pc-re van a tweaker, szal ps4-en még mindig japán XD max a reshade-el lehet javítani rajta... jólenne visszamenni, de 1 év elteltével sem látok rá okot... azmeg hogy dual-ba tolni... fighter volt az első karim, ráadásul twin-dagger fegyverrel
-
xeon forever
addikt
Hacsak nem Kirirto Styleban nyomod....
Persze valoszinu kiegtek a Konzol vonalon, es mint varhato volt lassan minden cimnel kiderul, hogy a PC a jobb lehetoseg a Grafika szempontjabol. Lasd igy jartam a Nier Automataval. Konzolon borzalmasan nez ki, meg egy 650Ti vel is jobban nezett ki 1600*900-on. A Titan X-en meg egyenesen elvezni a jatekot 2560*1440-en.*1070GPU szint[ Szerkesztve ]
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Cythyel
senior tag
PS4-en már kint van japánul...
hamarosan jön a 6. epizód ami le fogja zárni a történetet, vége kb 1.5 évvel lesz a kezdéstől... 7. epizód nincs tervben, bár már a 6. sem volt... szal kb 2-3 évre kiadni a nyugatra nem éri meg, hacsaknem az m$ mindenkit nagyon meg akar fejni prémium cuccokkal...
kb 1.5 évig játszottam, jó kis játék, de kell a csapat, szólóban uncsi -
Wellin9
tag
Elég nagy feneket kerekítettek a bejelentésnek. Nem sok címet konferált fel Phil Spencer,érdekes,hogy ez ilyen lényeges volt a szemükben,főleg annak a tudatában,hogy Ps4-re is jön. Arra kiváncsi vagyok mekkora sikere lesz ennek,azért ez lehet "nagyon japán" a nyugatiaknak.
-
törölt tag
Hány évet is késtek vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Sorozatok
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest