Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2 #63 üzenetére
"Aki erre a játékra 5 pontot ad tízből, az vagy zsigerből útálja az RPG -t mint játékstílust, vagy szellemileg retardált, vagy nem játszott 10 percnél többet vele. Vagy mindhárom együtt..."
Vagy egyik sem... szép háesz
! Grats! Válaszra sem érdemes, de üdítő szócsokor.
-
válasz
GypsFulvus2 #61 üzenetére
Akkor bemásolom ide, amit pirivben írtam:
"A szerepjáték számomra azt jelenti, hogy felépítenek egy hiteles, háttérrel rendelkező világot, amelyben valamelyik szereplővel, és küldetésével azonosulni tudok."
Azért nem válaszoltam erre a konkrét kijelentésedre, mert nekem nem csak ez jelenti a szerepjátékot, ugyanis ez alapján szinte bármelyik FPS-t is belesorolhatnám a kategóriába.
Én nem kötekedni akarok veled. Annyi világos, hogy nem egyformák a szerepjátékokról alkotott elképzeléseink, és nem is lesznek. A lényeg, hogy neked belefér a kategóriába a DAO, nekem pedig a szürke zónába esik, vagyis még épp belefér, de már fontos dolgok hiányoznak belőle. Szerintem maradjunk ennyiben, neked egy nagyszerű élmény, és számodra ez a lényeg, nem?A véleményem ellenére nem tartom rossz játéknak, sőt, ha más elvárásokkal álltam volna neki, nagyon is élveztem volna (lásd: imádom a Morrowind-Oblivion vonalat, pedig az még kevésbé szerepjátékosabb a számomra, de ott eleve mások is voltak az elvárásaim). Sőt, a Mass Effect-et is eléggé élveztem, miután úgy tekintettem rá, mint egy TPS-re.
A Bioware-Black Isle téma meg egy kicsit homályosnak tűnik, az tény.
A Black Isle-t - az Interplay divíziójaként - kifejezetten RPG-k fejlesztésére és kiadására hozták létre, és a Baldur's Gate esetében kizárólag a kiadásban vett részt, mint ahogy azt a wikipedia is írja. Elvileg minden Interplay által kiadott RPG Black Isle logóval jelent meg.
-
válasz
GypsFulvus2 #59 üzenetére
A Baldur's Gate-et a Bioware készítette. A Black Isle/Interplay csak a kiadó volt.
-
válasz
GypsFulvus2 #57 üzenetére
Kicsit ellentmondásos a mondanivalód, mert a Dragon Age pont lesilányítja az RPG stílust. Bár tény, hogy nem annyira, mint a Mass Effect.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Mindössze öt pontot ítélt a Dragon Age-nek a patinás magazin.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Intel Core i7-13700K Processzor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest