- Assassin's Creed Shadows - Újabb játékmenet részleteket kaptunk
- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz GypsFulvus2 #63 üzenetére
"Aki erre a játékra 5 pontot ad tízből, az vagy zsigerből útálja az RPG -t mint játékstílust, vagy szellemileg retardált, vagy nem játszott 10 percnél többet vele. Vagy mindhárom együtt..."
Vagy egyik sem... szép háesz! Grats! Válaszra sem érdemes, de üdítő szócsokor.
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
válasz GypsFulvus2 #61 üzenetére
Akkor bemásolom ide, amit pirivben írtam:
"A szerepjáték számomra azt jelenti, hogy felépítenek egy hiteles, háttérrel rendelkező világot, amelyben valamelyik szereplővel, és küldetésével azonosulni tudok."
Azért nem válaszoltam erre a konkrét kijelentésedre, mert nekem nem csak ez jelenti a szerepjátékot, ugyanis ez alapján szinte bármelyik FPS-t is belesorolhatnám a kategóriába.
Én nem kötekedni akarok veled. Annyi világos, hogy nem egyformák a szerepjátékokról alkotott elképzeléseink, és nem is lesznek. A lényeg, hogy neked belefér a kategóriába a DAO, nekem pedig a szürke zónába esik, vagyis még épp belefér, de már fontos dolgok hiányoznak belőle. Szerintem maradjunk ennyiben, neked egy nagyszerű élmény, és számodra ez a lényeg, nem?A véleményem ellenére nem tartom rossz játéknak, sőt, ha más elvárásokkal álltam volna neki, nagyon is élveztem volna (lásd: imádom a Morrowind-Oblivion vonalat, pedig az még kevésbé szerepjátékosabb a számomra, de ott eleve mások is voltak az elvárásaim). Sőt, a Mass Effect-et is eléggé élveztem, miután úgy tekintettem rá, mint egy TPS-re.
A Bioware-Black Isle téma meg egy kicsit homályosnak tűnik, az tény.
A Black Isle-t - az Interplay divíziójaként - kifejezetten RPG-k fejlesztésére és kiadására hozták létre, és a Baldur's Gate esetében kizárólag a kiadásban vett részt, mint ahogy azt a wikipedia is írja. Elvileg minden Interplay által kiadott RPG Black Isle logóval jelent meg.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz GypsFulvus2 #59 üzenetére
A Baldur's Gate-et a Bioware készítette. A Black Isle/Interplay csak a kiadó volt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz GypsFulvus2 #57 üzenetére
Kicsit ellentmondásos a mondanivalód, mert a Dragon Age pont lesilányítja az RPG stílust. Bár tény, hogy nem annyira, mint a Mass Effect.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Escape from Tarkov
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Zotac legkomolyabb GeForce RTX 5090 kártyája 600 wattot eszik
- További aktív témák...
- Samsung watch 7 44mm ezüst színű (5 napos) okosóra eladó
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD