Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavarc
aktív tag
válasz hülyegyerek #8701 üzenetére
Sziasztok!
Először is köszönöm a segítséget woland_y2k - nak és Kokusz - nak. Sikerült "összedrótoznom" a telefont, amire sikeresen megérkezett a Black.
Pár gondom azért lenne: mivel frissítés előtt (és után is) HR-t nyomtam minden korábban telepített rendszer-alkalmazás eltűnt. Ezeket le kell frissítenem (hálózat+, hang, hívás és sms szűrő) valahogyan, vagy majd ki tudja mikor megérkezik a Store-on keresztül?
Szerencse, hogy nem kellett az NCS-t használnom, mert sem a data package manager sem a navifirm nem találta a legfrissebb magyar firmware.t, mindegyik csak az amberest dobta.
Végül pedig, a Black frissítés után nem működik a hardreset a fizikai gombokkal. Ez nem tudom csak nálam
"hiba", vagy mindenkénél így van? -
törölt tag
-
-
tisti1965
aktív tag
válasz SpeedHUNGARY #8709 üzenetére
de vajon miért mindig ők az uccsók?
Lumia 930,Honor8, Hunor 9 lite, Samsung A71
-
tixem
addikt
hát akkor én a lengyelekre mit szóljak? Jó nyilván így jár aki zuggsm telefont vesz, de úgy nézem most mintha lengyel lennék. Mit ülnek rajta ennyit? Vicc.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
-atesz-
aktív tag
Független fejlesztői telefon... azért érdekes ,hogy erre is késik a black. Na mindegy így is tök jó.
-
-
Manka76
senior tag
Pusztán a téma miatt ma vissza tettem a tavaly letöltött Amber firmware-t a telóra (HU CV). Majd rányomtam a frissítésre és 15 perc elmúltával fenn is volt a Black. És a telefon még mindíg a HU CV-el üzemel. Onnan is tudom hogy az eredeti lengyel az T-Mobilos volt rajta, és a 4G-t nem lehet akkor bekapcsolni rajta.
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
sl30
csendes tag
Van még rajtam kívül valaki aki Black frissités után a Viber értesítés hangját elvesztette? Nem jelez, ha üzenet jön, hanggal...
A kutya az ember legjobb barátja. Nem ad tanácsokat, nem kér kölcsön és nincs rokonsága.
-
jeni
félisten
van egyéb észrevétel a frissítés utána telón?
-
tixem
addikt
különösen troll 820-ast fogtam ki úgy nézem. NSU se tud vele mit kezdeni, berosálok
-
ruskop
senior tag
Na nekem is megjött a Black. Viszont néhány dolgot nem igazán találok:
A progik bezárásánál a jobb felső sarokban lévő X gombot.
Akkor ezt a zárolt képernyős mulatságot, nem tudom, hogy hívják.
Mappába, hogy tudom rendezni a képernyőt.Illetve hogyan tudom letölteni a frissítéseket progikhoz, beállításokhoz?
-
tixem
addikt
Hát ha erre gondolsz, akkor Sysapp Pusher?
az alkalmazásváltóban meg nem úgy volt, hogy eltűnik az X és swipe-olni kell lefelé vagy felfelé? Bár lehet hülyeséget beszélek mert valamelyik custom 8.1 videó rágta be magát az agyamba
-
Clemi
veterán
De igen, az alkalmazás váltóban ott kellene lenni az "x"-nek az ablak jobb felső sarkában.
Nálam a már lecserélt 620-on rajta volt a GDR3 ebből tudom. Találkoztam azzal a néhány újítással, de az a baj, hogy már keverem, hogy mit hozott a GDR2 és mit a GDR3.
Amit sikerült beújítanom Lumia 820, eddig elmondhatom, hogy megint kifogtam egy hibátlan darabot! Még a GDR2 sem volt rajta, tegnap mászott rá, mikor indítottam egy frissítés keresést. Amin rettentően meglepődtem, hogy nem ajánlotta fel semmilyen módon a programok újbóli telepítését, ami korábbi telefonomon futott és a mentés tartalmazta. Nosza csináltam egy HR-t ami gyorsan le is futott, immáron a GDR2 FW-el, és el is kezdte a kezdeti lépéseket, de a Wi-Fi bekapcsolás felajánlása, majd a mentésben szereplő programok lehívása megint kimaradt. Ez ezek szerint a GDR3 újítása lesz? Erre már nem emlékszem. Ezen kívül minden egyéb úgymond saját készítésű dolog visszakerült a helyére. A beállítások, ... nos azok nem nagyon. Ez annyira nem érdekes, bár a GDR3-at futtató telómnál még a Wi-Fi jelszavakat se kellett ismét megadnom ez tuti.
Most azon morfondírozok, hogy várjak-e a hivatalos OTA black-re vagy tegyem fel erre is a MS által kiadott GDR3-at, amit a "Preview for Developers" aktiválása után lehet frissítésként feltenni. Szerintetek? Ha már ez telepítve van, fog jelentkezni a "Black"?
-
Gymnova81
tag
Sziasztok!
Nekem is töltődik lefele a Black!
Független 820. -
Manka76
senior tag
válasz zsoltip #8596 üzenetére
Úgy néz kis rájöttem a megoldásra Refocus-al kapcsolatban. Most nekem sem sikerült elsőre, aztán eszembe jutott hogy a múltkor nem állítottam át régiót Egyesült Államokra hanem minden maradt Magyaron és így elsőre sikerült felrakni, persze a proxy beállítások kellenek.
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
tisti1965
aktív tag
ez a tré kiakaszt!
mit pöcsölnek még a Black jóváhagyásával??régen trés vagyok de ez már gáz!
-
tisti1965
aktív tag
-
tisti1965
aktív tag
válasz kircso13 #8739 üzenetére
nem idegesít a saját telefonom,csak a tesze tosza tré bosszant. mi kerül ennyi időbe?nekem ha az amber marad az is tök jó.eddig nem találkoztam olyannal amit nem tudtam volna használni amberen
2013 októberber-től van 820-am.
előtte mindig valami Nokia/függő vagyok?/
tetszett a dizájn,aztán jól el voltam a simbyánnal is/nokia 500/
ezért amikor váltottam akkor az elsődleges szempont a márka volt.innentől kezdve pedig adott az OS is,de abszolut nem bántam meg.
nekem biztosan nem lesz droidom[ Szerkesztve ]
-
JamesLavelle
tag
Sziasztok,
én T-s vagyok és jó pár napja fenn van a black ( ha jól emlékszem múlt csütörtök óta)....
Mp3taggel kapcsolatban lenne kérdésem. Van ugye olyan a zenelejátszóban, hogy egy albumot kirak számonként, ahelyett, hogy egy mappába rendezné, illetve olyan is, hogy a mappát, amit felmásolok, berakja egy ismeretlen albumba, ahol azt kereshetem, hogy hol van. Ha jól sejtem ez MP3 taggel oldható meg, de nekem nem egyértelmű, ebben tudna valaki segíteni?
Ha megnyitom az albumot a programban, akkor az album szekció is ki van töltve, mi az amit itt át kell írni?
Köszi előre is.
-
Clemi
veterán
válasz JamesLavelle #8742 üzenetére
Minden mezőben legyen valami, de a legfontosabb az "Album előadó". Ha üres szétszedi az albumot számonként. Vegyes albumnál a VA vagy Variable Artist szöveggel töltöm fel és úgy tuti jó.
-
JamesLavelle
tag
Így már működik köszi szépen, ez nagy segítség. Először a sima előadók helyre írtam be mindenhova ugyanazt, azért nem működött. Bár most sem világos számomra, hogy miért az album előadóját kell átírni, ha én a telefonon az albumok részben akarom megnyitni, mindegy, működik, köszi.
-
őstag
válasz JamesLavelle #8742 üzenetére
A telefonod is t-függő?
-
ruskop
senior tag
Én a Blacknél egy valamit vettem észre eddig, hogy jobban merül a teló.
-
Gymnova81
tag
Én még most frissítettem a telót Blackre, és annyira nem egy nagy szám egyébként. Azok a dolgok vannak benne amit írtak is meg láthattatok is sok helyen. Akku időben még nincs tapasztalatom, remélem azért nem fog sokkal jobban merülni.
Azt viszont már Amber-nél is megfigyeltem,hogy a teló mindíg 6-7%-on kikapcsolt. Nálatok ez hogy megy? -
JamesLavelle
tag
Nem, hülye vagyok, sorry. Csak a kártya. Ez a második 820-asom, az előző készülék T-s volt, ez független,
ez bekavart.
Mea culpa.Egyébként nekem is elég hamar lemerül, mióta a Black fenn van, nem sokkal gyorsabban, de azért kell foglalkozni a telefonnal, hogy ne merüljön le olyan hamar.
-
JamesLavelle
tag
"Sikertelen volt az elem számítógépre másolása. Hozzáférés megtagadva. "
Ezt a windows asztali alkalmazás írja ki, amikor képeket szeretnék a telefonról a gépre másolni.
Ha sima intézőben csinálom, akkor működik, de így nem.Valakinek van erre ötlete?
-
Clemi
veterán
válasz JamesLavelle #8749 üzenetére
Szerintem úgy ahogy van, hanyagold azt az asztali alkalmazást. Gondolom W7 alól próbálod. Nekem ugyanezt művelte, bárhogy bűvészkedtem vele. Használd az intézőt és kész. W8.1 alatt már nincs is ilyen asztali alkalmazás, mindent a rendszer intéz automatikusan, ahogy beállítod.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest