Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz Alexios #8800 üzenetére
Csinál egy HR-t és próbáld ki. Minap veséztük ki a 920 topikban.
Blyan próbálta belőni az új 920-án, de nem ment, viszont az 520-án még működik. [link]
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
törölt tag
válasz SpeedHUNGARY #8796 üzenetére
Akkor nemlesz black a telefonomon, trés biztos nem
-
Lall
veterán
-
sztech
csendes tag
Asphalt 8 ingyenes a Nokia collection-ban
Nem S a cél, hanem XXl!
-
Clemi
veterán
A vezeték nélküli töltők közül melyik ami bevált és megéri? Tippeket szívesen fogadok Persze ez ebay-re gondoltam mint beszerzési forrás.
-
jeni
félisten
válasz szelley123 #8812 üzenetére
felraktam és német nyelve böktem véletlenül és úgy nem tetszett,letöröltem és most nem elégséges memória tárhyelre hivatkozva már fel se tehető ismét a játék progi
-
Rob700
senior tag
Black-el javult a képek minősége? Holnap majd csinálok pár fotót, 2napja fent van a Black, de még nem nagyon volt alkalmam fotózni...
iPhone 12 128GB Black
-
tixem
addikt
-
dudikpal
senior tag
-
Gymnova81
tag
Hát srácok.... Nekem ez a Black frissítés valahogy nem muzsikál valami jól.Sőt tök hülye lett a telóm tőle. Energiatakarékos módban világítanak a gombok,ha témát váltok,akkor a főmenüben átváltha a színt,de SMS írásnál meg az előző téma színe van. Egyelőre Ennyi idegesítő dolog van benne. Szerintem az Amber jobb volt. Vissza lehet azt varázsolni valahogy? Képkészítés minősége nem változott.
-
Clemi
veterán
Először is csatlakozom Zsolt_72 véleményéhez a Black frissítést illetően. Mármint abban, hogy az OTA frissítés kavart be valamit és egy HR valószínű helyretenné a dolgokat. A kábeles FW csere valóban a legtutibb, csakhogy nem mindenki vállalkozik rá, tartva a féltéglásítás rémálmától. Én speciel egy T-s telefonra tettem fel a független Black FW-t és minden tökéletesen működik.
Más és nagyon idegesítő ráadásul már elég régen: Ha használ valaki a telefonján T-s email fiókot, megkérem, hogy konzultáljunk, mert nekem az istennek nem akar szinkronizálni a telefon a t-online IMAP fiókommal. (Az előző 620-as telefon sem)
Mikor megvettem a WP8-as telefont és beállítottam az emaileket, akkor működött, majd egy idő után vettem észre, hogy nem jelennek meg a telefonon az abba a fiókba érkező emailek. Próbáltam már mindent. Fiók törlés, ismételt hozzáadás, a fiók beállításoknál az SSL ki-be kapcsolása, de semmi. A szinkronizálást manuálisra állítottam (nagyon ritkán és kevés levél érkezik oda) és az elmúlt 1 hónap a megjelenítés időintervalluma. A fiókba belép, mert nem ad hibaüzenetet, de a nincs új levél szöveggel fejezi be a szinkronizálást. Próbáltam külön mappákat szinkronizáltatni vele, de semmi. Ha belépek a webmail.t-online.hu címen a postafiókba, ott vannak a levelek.
A többi email fiókkal (POP3, IMAP) tökéletesen működik a szinkronizálás.
[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
De az a gond, hogy az elemek azonnal nem jönnek meg, vagy ha frissítesz, akkor sem?
Én ugyan nem használom a t-online.hu-s email címem, de most próbából beállítottam a 925-ön, és nálam megjön a ráküldött mail, ugyan nem azonnal, mert a leggyakoribb beállítási lehetőség 15 percenként van:-)
-
Clemi
veterán
válasz marcusa #8839 üzenetére
Az a gond, hogy hiába van a fiókban levél, semmilyen módon nem jeleníti meg. Hiába szinkronizálok manuálisan, semmi, pedig az van beállítva, hogy "a múlt hónapból" mutassa meg a fiókban lévő emaileket.
Most küldtem egy emailt a fiókba, de semmi. Hiába nyitom meg a többi mappát, minden üres.Ha megtennéd, hogy privibe bemásolod a mezők beállításait, mert bár látszólag működik a kliens, mert nem ad hibaüzenetet, de lehet hogy valami mégsem jó.
-
Vangelis
félisten
Tré mobilra hány hónap még?
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Rob700
senior tag
Gyerek! Az egy dolog, hogy a Black után a Viber fikán van, de a fb-om is haldoklik... Postolok valamit aztán hiába vannak hsz-ok nem tudom megnézni őket. Fb Beta-m van...
iPhone 12 128GB Black
-
gergelyatya
csendes tag
Sziasztok,az a gondom,hogy a telefon nagyon sok helyet felhasznál....a telefon belső tárhelye szinte teljesen foglalt! A kérdésem az,hogy ezt hogylehet csökkenteni,vagy törölni,vagy egyáltalán mit töröljek? A legtöbbet az "egyebek" foglalja,ami 4 gb-re rúg fel! Mit töröljek,hogy legyen egy kis szabad helyem?
Lg Chocolate->Orange Malibu->Nokia C2-01-Nokia Lumia 820
-
tisti1965
aktív tag
válasz gergelyatya #8847 üzenetére
én ezt használom [link]
Lumia 930,Honor8, Hunor 9 lite, Samsung A71
-
istnag
addikt
válasz gergelyatya #8847 üzenetére
Én töröltem az IE-s előzményeket,stb,stb,sok helyem visszajött.
-
gergelyatya
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest