Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rob700
senior tag
Gyárilag van a 820-ason panoráma mód?
iPhone 12 128GB Black
-
Spinmaster
csendes tag
Sziasztok!
Mi a jelenlegi legfrissebb szoftware verzió, illetve, hol találom azt a tárhely felszabadítót? Köszi! -
btudos
nagyúr
válasz Spinmaster #2003 üzenetére
OS version: 8.0.10211.204
FW-t passzolom, azt valaki mondja meg, akinek van 820-aAmúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Rob700
senior tag
Honnan lehet hozzá legolcsóbban eredeti hátlapot rendelni és mennyiért? Nem akar megérkezni a fehér 820-am... Csak feketében tudom megvenni....
iPhone 12 128GB Black
-
Nazo
tag
Nemtudom hogy még mindíg az iPon a legolcsóbb-e, én amikor vettem a zöld strapa hátlapot akkor az volt.
Fehér: http://www.ipon.hu/webshop/product/nokia_cc_3058_feher/302072 (Nem tudom hogy ez a sima-e, vagy a vezetéknélküli töltős) -
Pycee
tag
Hali!
Kinek, mennyit bír egy töltéssel? Mert nekem gyalázatosan keveset!
Pycee
-
zse01
csendes tag
Szia!
Ha visszább nézzed raktam fel képet. Eddig a max több mint 3 nap volt, de csak telefonáltam vele meg keveset fbztem és esténként kikapcsolom min 6 órát, de tegnap feltöltöttem és este nem kapcsoltam, ki reggel megnézztem menynit merült és mikortöltöttem utoljára azt írta 99% és 15 órája töltöttem. Szóval nekem nincs rejtélyes merülés.
[ Szerkesztve ]
-
Sabre
őstag
Egy rakás dolgot le kell rajta fokozni és elmegy akkor 1 napot átlagos használattal:
- összes mail fiók szinkronizálásának idejének maximalizálása ( ahol ki lehet venni ott off, ahol nem ott 24 óra )
- napfényben fényerő felerősítés levétele
- képernyő lezárási ideje 15-30 sec
- ne fusson a wifi lezárt képernyő alattés még sorolhatnám első blikkre ez jutott eszembe
-
zse01
csendes tag
Nekem manuális szinkronizáláson vannak a fiókok.
Zárolási képernyő lezárás: 1 perc
Mobil adat átvitel: csak akkor van bekapcsolva ha használni szeretném, amúgy mindig kikapcsolom!
- Legnagyobb kapcsolatsebesség: 3G (ahol tudok ott wifire csatlakozok)
- Hálózatválasztás: T-Mobile HTartózkodási hely: kikapcsolva
Takarékosüzemmód: bekapcsolva
Fényerő: automatikusÉs a napfényben láthatóság bevan kapcsolva!
Átlagosan 2 napot bír nekem max 3.Napi: 10- 20perc telefonálás, pár sms, 10- 20perc netezés és fényképezésre használom még.
[ Szerkesztve ]
-
dezintegra
csendes tag
válasz Spinmaster #2003 üzenetére
Nálam a következőt írja ki (minden frissítésem fent van, ami a telefonról indítható és lekérhető)
Operációs rendszer verziószáma: 8.0.10211.204
Belső vezérlőprogram verziószáma: 1232.5957.1308.0001 (hálózatfüggőnél úgy tűnik 0002 van a végén)
Rádiókapcsolati szoftver verziószáma: 1.0.202093.3
Rendszerchip verziószáma: 8960 -
marcusa
addikt
Ez így nagyon gyenge üzemidő...
Nekem mindig nagy fényerőn van, és be van kapcsolva az olvashatóság napfényben, minden üzetkezelő alkalmazás fut a háttérben, viber, skype, im+ és minden email címem a leggyakoribb frissítésre van állítva, gmail és hotmail azonnal megjön, van hogy előbb, mint a webes oldalukra.
És nekem így is simán elmegy reggeltől estig, pedig játszom és netezek is rajta napközben.:-)
-
Spinmaster
csendes tag
válasz dezintegra #2015 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Nekem is ezek a verziók vannak! Nekem takarékos módban kb 1,5-2 napot kibír, de új szerzemény lévén elég sokat nyüstölöm...
-
Rob700
senior tag
Na megvan a fehér Lumia
820-am. Nagyon tetszik... Iphone-os ismik nagyon dicsék a kijelzőt meg úgy magát a telót. Szedtem le progikat, de pl a skype meg a fb csak angol és a skype nem tud bejelentkezni....iPhone 12 128GB Black
-
kuszal
tag
válasz dezintegra #1979 üzenetére
Nokia CR-122. Én ezt is megnézném a helyedben.
Azt tudjuk, hogy mi lesz, de addig mi lesz!?
-
kuszal
tag
Sziasztok,
beléptem én is a tulajdonosok táborába, lassan már egy hete.
Eddig nagyon tetszik, de lenne egy kérdésem.
Az természetes, hogy a fényképezőgép iszonyat lassú? Ez alatt azt értem, hogy ha lenyomom az exponáló gombot, akkor a kép csak 1-2 másodperc elteltével készül el. Természetesen ez alatt az idő alatt lemaradok a témáról...
A képek egy 8Gb-os Class4-es kártyára mentődnek. Ez lehet a gond?Rendeltem hozzá egy Qi vezeték nélküli töltőt az EBay-ről, ha megjön majd akkor beszámolok róla, hogy miként is működik :-D
Azt tudjuk, hogy mi lesz, de addig mi lesz!?
-
zse01
csendes tag
válasz dezintegra #2023 üzenetére
Igen az én észrevételem is a képernyőre tapizós módszer a jobb és gyorsabb.
-
Rob700
senior tag
Egy napja használom a 820-am és nagyon tetszik. Viszont vannak kérdéses dolgok... Hogyan tudom a megnyitott alkalmazásokat bezárni pl a IE-t. Miért nem tudom a skype-on átállítani a nyelvet magyarra és bejelentkezni sem tudok
iPhone 12 128GB Black
-
Sabre
őstag
válasz marcusa #2016 üzenetére
Igazából megéri a reggelt, de naptól függően inkább felrakom este mintsem 20-30% körül induljak el vele...
- reggel munkába menet 30-60 perc youtube
- egésznap wifi on belső wifi hálón fent
- foursquare pörög
- fb pörögTehát elég sokat matekolok rajta, ha nem lennék ilyen geek meglenne a 2 nap tuti.
Én is 3G-n használom, így h van kb minden főbb tartózkodási helyen wifi, útközbenre meg elég a 3G egyelőre.
Szerk.: Ma pl kevesebbet matekoltam rajta, reggel 8-kor vettem le a töltőről és 61%-on áll most.
[ Szerkesztve ]
-
Rob700
senior tag
Egyre jobban tetszik a rendszer. Most kezdtem el használni az integrált Facebook chatat... Fincsi...
iPhone 12 128GB Black
-
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Én is gondolkodok egy ilyen telefonon...Írtátok, hogy frisítés óta sokat javult a kamerája.. Valakinek esetleg van azóta készült képe, videója valahova feltöltve? Kívácsi lennék rá, mire lehet számítani
-
kiki89
aktív tag
Sziasztok. Nem tud valaki, valamilyen infót arról, hogy mikor lesz elérhető itthon a mobillal való fizetés?
"Amit birtokolsz, az birtokba vesz!"
-
Rob700
senior tag
A dupla LED vakut hogyan lehet használni zseblámpaként? A Nokia 700-asomnál hosszan nyomtam a képernyőzár gombot és bekapcsolt. A Lumia 820-nál van valami hasonló?
iPhone 12 128GB Black
-
Z406
tag
Jó estét!
Nos kivi vagyok, holnap megyek vissza a telefonért. Kíváncsi leszek, hogy mit sikerült vele csinálniuk...
"Angyalképű hippik lángolnak a régi mennyországért, vágyódnak az éjszaka gépezetének csillagos dinamója után..."
-
-
Rob700
senior tag
Jártam ott, de nekem csak ezek vannak: Jelenet-ISO-expozíciós érték-fehéregyensúly-képarány-Fókus segédfénye.... ennyi UI.: A skype miért mutatja azt, hogy be vagyok jelentkezve egész nap amikor nem is vagyok net közelben meg a telefonon is ki van lőve a wifi?
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 128GB Black
-
Spinmaster
csendes tag
Sziasztok! Milyen memóriakártyát ajánlotok a telohoz, mert olvastam, egyiket másikat nem hajlandó beolvasni.... Köszi!
-
Slimbie
tag
Hi,
A GDR2-vel a Data Sense elérhető lesz ugye független telcsikhez is?
Egyébként tegnap beleraktam a nem rég vett Mugen Power 1800mAh-s aksit, majd írok, hogy mi újság vele
Lecseréltem én is a hátlapot, egy sárga strapabíróra, nagyon betyár!Nokia Lumia 820
-
Slimbie
tag
válasz Spinmaster #2048 üzenetére
Hi,
Nekem egy 32GB-os class 10-es Samsung van benne, semmi gond vele, megy mint a szél
Nokia Lumia 820
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App