Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zord01
senior tag
Szép ez a telefon. A belbecs viszont már más kérdés...
***Valaki gyártson már egy normális FeaturePhone-t!!! (9+3 gombsoros, CandBar, vékony, minőségi anyagból, 5+Mp kamera, Wi-Fi, GPS, zene, nagy akksi)***
-
filmx
csendes tag
De miért nem tudnak még mindig a lumiákhoz egy jó minőségű képeket készítő kamerát csinálni?
-
kolosanyi
veterán
Valahogy ez a Lumia nem fogott meg. Leginkább az Ativ tetszik WP vonalon, kíváncsi leszek a tesztre majd.
-
NoMagix
addikt
Számomra egy csöppet csalódás lett ez a telefon.
Az ára is irreálisan drága nekem.
Még nem tudott megfogni a WP8, pedig nagyon vártam, talán a HTC S8. -
Peetey91
senior tag
Értem én, hogy a Lumia 920-nál (ergo csúcsmodellnél) valamivel gyengébbre kellett tervezni, de könyörgöm ennyi pénzért ilyen kijelzőt? Akkor inkább HTC-t vagy iPhone 4S-t akár...
-
Mr.Skynet
senior tag
Nem értek a marketinges dolgokhoz, de szerintem azért, mert ha mondjuk egy ezer éves Nokia N82 kamerát beleraknának a xenon vaku társaságában egy telóba, akkor azzal majdnem csak a saját komplett termékpalettájuk eladásait vágnák haza.
Most ugye az a divat, főleg a Nokia háza táján, hogy vagy jó kamera (N8? 808?) vagy jó hardver csokor, vagy néha sikerül is eltalálni valamit, de a szoftver meg khm... egyszerre mindenből már nem csinálnak jót.
Igazából mindegy is ez az egész, mert ezt az összes gyártó így csinálja
Amíg viszont valaki le nem tesz valamit az asztalra, ami mindenben tényleg korrekt, addig a konkurencia is nevetve ül a babérjain és ők sem csinálnak semmi hasonlót... meg aztán ki venne utána mást, ha a meglévőnél gagyibb cuccok jönnek ki, a megszokott 100-200ezres áron, mindez csúcskat. címszóval -
kcsa
veterán
Kár hogy a külseje nem tetszik, pedig a maradék funkcióval boldog lennék. Az árra pedig ismét nem mondanék semmit inkább...
Bognak pedig: a "masszív" szó használatát még mindig masszívan imádod, a második oldalon négyszer is szerepel
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
BoC1ka
senior tag
AR-ERTEK aranyra 7 est adni? ugy hogy 150? szurkeimport ide vagy oda, Ennek a kezdoarara 7 est adni balgasag...Nagyon draga tudasahoz merten, de meg csak magaert a hardverert is draga.
Szerintem az uzemido se erdemli meg a 7-est...semmi elorelepes...
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
gabancs
addikt
A Nokia még mindig azt hiszi, hogy prémium gyártó. Az az idő elmúlt! Nem vagyok gazdasági szakember, de szerény véleményem szerint jobban tenné, ha nem az árra gyúrna, hanem ismét megpróbálná a vásárlók kegyeit meghódítani. De ezzel a hozzáálással még csak azt se mondanám, hogy 12 egy tucat.
Hiszen van tőle olcsóbb és jobb jelen pillanatban. -
Beantech
tag
Gondolkoztam ezen a telón vagy a 920-on kipróbálás gyanánt. De ennyiért akkor marad az Lg 4x hd-m 105ezerért
-
athomi
veterán
Nem rossz, de túlárazott. A HTC 8S lényegesen olcsóbb lesz, kérdés az 512MB ram mire elég...
-
negyedes
addikt
most komolyan, a 920 sulyatol es a csempektol nem lehetne mar egyszer eltekinteni??? mar nagyanyam is tudja ezeket.......
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Sellaci
tag
Csokoládé Outlet? Itt az egyetem mellett
-
Volna pár kérdésem:
- Kijelző mennyire pixeles?
- Sötét színeknél nem lilul?
- Nokiás zenelejátszó fut lezárt telefonnál?I did nothing, the pavement was his enemy!
-
bandras0226
aktív tag
,,A lényeg, hogy a hátlapon levő kamera jobb oldali részét izomból lenyomjuk, miközben ennek hatására valamelyest megemelkedi a hátsó panel jobb felső csücske, ilyenkor kell gyorsan alányúlni, aztán bátran feszegetni, le fog az jönni."
Pont hogy nem szabad feszegetni mert a hátlap elég kényes! Sérülés nélkül szinte lehetetlen leszedni! Ha nektek sikerült akkor nagy szerencsétek van! Érdemes körbenézni a hátlap sarkait ,széleit általában ott szokott ,,megtörni a műanyag"! Sérülés esetén fehéres elszíneződés látható!
Nálunk a gyárban a leszedett hátlapok fele,háromnegyede selejt,pedig az emberek nem először csinálják!"Neked édes fiam, még az akasztófa alatt is Kegyelmes Úr vagyok".
-
Oppenheimer
nagyúr
Aztamindenit! 8 pont jár egy sima wvga amoled kijelzőnek?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #23 üzenetére
Egy RGB Amolednek, CB--kel.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
margithid
veterán
Vártam a tesztet, de valahogy nem fogott meg a cucc, főleg az aksi ami számomra érhtetetlenül gyenge, ekkora házban simán 2000 MAh-nak kellene lenni.
Eddig úgy voltam vele, hogy jővő nyáron ősszel ez lesz a következő telefonom ha lemegy majd olyan árba mint most a lumia 800, de azt hiszem más lesz, vagy huawei, vagy htc esetleg zte vagy valami androidos.
Nem tudom mi lesz igy a nokiával... -
vince
őstag
tetszik ez a telefon, csak az ára egy kicsit sok, bár ezzel tényleg meg kell várni, hogy az operátoroknál (illetve engem csak a kékpropeller érdekel) felbukkanjon.
off: Arról lehet tudni valamit, hogy a Samsung WP8-a mikor jelenik meg és/vagy mikor fogjátok tesztelni? A HTC 8S cikket mikorra várhatjuk?#22: én tudnék élni előlapi kamera nélkül, az 512 MB memória kérdése jobban izgat...
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
kcsa
veterán
válasz bandras0226 #21 üzenetére
Gondolod nem olvasták el a kezelés utasítást?
"De a microSIM-et valahol be kell tenni, úgyhogy a mellékelt használati útmutatót áttanulmányozva bátran nekiláttam."
[ Szerkesztve ]
-
Valentino K.
senior tag
Miért nem bírták ebbe a házba belepakolni a 920 tudását? Érthetetlen számomra.
Teljesen használható a mérete, szép a készülék. A felbontás viszont lehetne 720p. Kár érte...Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Szimpatikusabb a 920-nál. Remélem valami kellemesebb árcédulával fog bekerülni a szolgáltatókhoz.
<< Heimdal >>
-
kcsa
veterán
válasz Valentino K. #28 üzenetére
Szerintem a Nokia alkalmaz egy termékelszúrásért felelős menedzsert (Dr. Sutáné Béna Piroska), aki direkt nagyra és nehézre tervezte a 920-ast, hogy a mobilaréna fórumozói szidhassák. Vaaagy: ekkorában fér el.
-
Blyan
félisten
Hogy jön ehhez a WP? Ez a firmware dolga, nem?
(#33) Misály
Mi buta benne? Egyszerű, mint a tök, ez tény. De, hogy buta lenne? Másrészt meg, megint ott tartunk, hogy nem érdemes Bogék (sorry srácok) fényképezési tesztjeit etalonnak venni.
(#35) kolosanyi
Samsung, szokásos fos szoftver és annak támogatása, javítása. Ennyi bőven elég egy volt Samsungos WP tulajnak (na nem, én nem voltam az szerencsére), hogy ne vegyen többet Samsungot.
Másrészt meg... 4,8" pentile. Lassan sutba vághatják 720p nyerte előnyöket, már így is éppen csak 300 dp fölött maradtak.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
bandras0226
aktív tag
Sajnos ez nem azon múlik hogy elolvasták-e vagy sem! Ez egyszerűen tervezési hiba! A hátlapot meg természetesen nem fogják kicserélni!
Csak azért írtam hogyha valaki ilyet vesz akkor fokozott óvatossággal járjon el,vagy szedesse le az üzletben!"Neked édes fiam, még az akasztófa alatt is Kegyelmes Úr vagyok".
-
kolosanyi
veterán
Ez indok, hogy meg Samsung? Mi a baj vele? Szerintem semmi, miattam akármi lehet ha jó, az Ativ pedig jó, nem csak szerintem. Engem egyátalán nem zavar pl a Pentile ilyen ppi mellett (meg úgy az emberek 99%-a nem látja szerintem). Drágának meg drága, de sajnos eddig egyik WP8 modell se kezdett olcsón. Az S3 meg elég régóta van piacon ahhoz, hogy olcsóbb legyen.
-
törölt tag
Hogy én hogy irigylem azt a hangszínszabályzót, a teszt meg teljesen korrekt lett.
-
kcsa
veterán
válasz bandras0226 #34 üzenetére
Ha 10 felkiáltójellel írod, akkor is tény hogy így kell előírás szerint leszedni. Valószínűleg ez kell hozzá hogy fixen a helyén maradjon a hátlap. A 610-es is jó kis kütyü, de nálam két hónap után recseg a hátlap. Ha a 820 nem ilyen, akkor már megérte.
[ Szerkesztve ]
-
ESP23
senior tag
Vártam már ezt a tesztet.
Nagyon tetszik ez a telefon, olyannyira hogy ha megjelenik valamelyik szolgálatónál, rögtön veszek is egyet. -
-
HaZse
őstag
válasz Oppenheimer #23 üzenetére
Az S2 is ekkora méretben van és az is wvga. Akkor ott az nem volt gond? Legközelebb már az lesz, hogy 4 colon is kevés lesz a 720p. 4.7 col felett meg már 4k-s kijelzőt kell alkalmazni és hozzá x+1 magos cpu-t, hogy azt a pixelhalmazt meg is tudja mozgatni? Ugyanmár. Nem hinném, hogy azon a pár emberen, akik valóban látják a különbséget, azok miatt keljen az lcd értékelést besorolni.
(#40) Blyan
Lehet, ha gy lenne, akkor sorry.
[ Szerkesztve ]
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
vince
őstag
nem érdemes Bogék (sorry srácok) fényképezési tesztjeit etalonnak venni.
Azért a cikkben is említett ahol pedig azt érzékeli, hogy éles határok vannak a színek között, ott egyszerűen pixelesre veszi a figurát és a vonalak szőrösek lesznek jelenséget elég jól ki lehet szúrni a képeken..."Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
nobela
senior tag
A naviról a cikkben: "Jobbnak tűnik, mint a WP7-es verzió, pedig már az is minden igényt kielégített"
Most komolyan, ekkora épületes f*szságot már régen olvastam! Miért kell ez?
A WP7-es Nokia Drive egy vicc, arra persze jó hogy átvigyen a szomszéd utcába, de hogy ez minden igényt kielégít??? Úgy hogy még a fizetős utak kikerülését sem lehet benne beállítani??? Reklámnak jó a Nokia mellett, de aki tényleg navigálni akar, az vegyen egy navi programot, mert a Nokia Drive a WP7-en NEM AZ.
EGYEDI AJÁNLAT !!! Sennheiser HD 650 (szinte teljesen új) magyar garanciával, KáCsa ezüstözött szimmetrikus kábellel eladó 119.900.- Ft
-
HaZse
őstag
Ember válogatja, hogy egy adott készülékkel milyen képeket készít. Mert lehet egy valóban gyenge géppel is szép képeket csinálni, csak az idő és türelem kérdése. Meg jó géppel is lehet rossz képeket készíteni.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
Graphics
Jómunkásember
Alapvetően ha valaki megkérdezni manapság tőlem, milyen telefont vegyen, általában a Nokiát még beleteszem az ajánlóba, de csak a a Win-es Nokiákat, vagy a low-end NokiaDobáljPhone-okat, ergo 100-as széria és felfelé.
Középen meg a senki földje, ahová még kelet felől se várható érkezés
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
vince
őstag
Vagy úgy! Más mobilos oldalak tesztfotóit nem szoktam nézegetni, de akkor ennek apropóján megejtem
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
ramrit
tag
Jó kis kütyü, alig vártam hogy reggeli közben elolvassam a tesztet és mikor a kamera részhez értem, elszomorodtam, majd ideges lettem és utána nem is esett jól a kv se :-)
Viccet félretéve, ennyi zsetonért azért lehetne jobb fotós masina is.
Az hogy w8at veszek legközelebb,az tuti,de vajon melyik csinálja a legjobb fotót egy elviselhetö kijelzö mérettel egyetemben?!?!
Nekem igen is fontos a fotó,mert a munkámhoz kell,hogy ne gagyi fotót csináljon, és nem vagyok hajlandó fotógépet is magammal cipelni,mert az csak macera. Mindenesetre várom a 8S tesztet is,de a htc kamerái..khhmm :-)[ Szerkesztve ]
felecsd'el
-
bandras0226
aktív tag
Az is tény hogy előírás szerint leszedve is sérülhet a hátlap. Van amelyiket sikerül valamelyiket nem! A gyárban ezerszám kell selejtezni a lapokat még mindig.
Mindössze segítő szándékkal közöltem ezt a tényt!
Részemről itt befejeztem!"Neked édes fiam, még az akasztófa alatt is Kegyelmes Úr vagyok".
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...