Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pontyos
senior tag
Na. közben találtam egy " Data Sense" funkciót egy leírásban, de az hiányzikga menümből. Elképzelhető, hogy a 800 asban benne van?! A 820 ból kimaradt. Beállítások menüben kellene lennie.
[ Szerkesztve ]
-
Armando_19
őstag
Csatlakozz Wifi hálózatra.
Ott van az app storeban egy olyan rész, hogy nokia collection, és ott megtalálsz minden hasznos dolgot. A gépről nem fogsz tudni netet adni a telefonnak, és teljesen fölösleges szenvedni vele, hogy gépről próbáld telepítgetni.Voltam ma a Nokiában, le is adtam a telefont, azt mondták, elvileg valami szoftveres nyűgje van. Mondom hurrá, csak a portico frissítés után kezdte el ezt csinálni... kaptam egy 610-est cserére... bár jobb mint a semmi. azt mondták, hogy 1 héten belül hívnak hogy mi van vele. Nagyon kíváncsi vagyok, mit mondanak majd.
-
pontyos
senior tag
válasz Armando_19 #553 üzenetére
A Windowsphone.com ről tudsz pc ről telepíteni, azzal raktam fel mindent, meg van 1 Giga ingyen letöltés a csomagomban is. Kész is lennék, de naplózó appot nem találtam... egyébként kérdezték, hogy régebbi Nokia kihangosítóval megy e?! Igen!!
-
kiki89
aktív tag
válasz Armando_19 #553 üzenetére
És milyen a 610-es? Így, hogy néhány hónapja használod a 820-ast van összehasonlítási alapod.
"Amit birtokolsz, az birtokba vesz!"
-
kiki89
aktív tag
off
Jó hír, ha minden igaz, hamarosan megjelenik valami "notification center" szerűség, melyet annyian hiányoltunk már, egész jópofa ötlet, majd meglátjuk mi sül ki belőle. Akinek van kedve lesse meg:
-
Armando_19
őstag
-
guppy_83
tag
Sziasztok!
SOS segítség kellene, és bízom a közös erőtökben! Hogyan illetve honnan lehet megmondani, hogy egy 820as "0 kilóméteres"?? Mint a vas (persze alapos szemre vétel után) mint az sw rajta (persze egy hardreset után már gondolom ez sem lehetséges)
Mégis, csak van valami ami megmondja??
A segítséget előre is köszönöm!
...olyan még sohasem volt hogy semmi sincs...
-
kiki89
aktív tag
válasz Armando_19 #557 üzenetére
Ha más nem, legalább annyi haszna már biztosan van a telefonoddal kapcsolatos gondoknak, hogy nyugodt szívvel mered ajánlani a párodnak a 610-est.
-
-
kiki89
aktív tag
Valaki nem tudja, hogy lesz-e a telefonhoz valami izmosabb akksi? Vagy ez kivitelezhetetlen? Keresgéltem, de a legnagyobb amit találtam az 1750 mAh-os volt, az se rossz kezdetnek, de ha még 2-300 mAh-ral lehetne nagyobbat venni hozzá nagyon boldog volnék.
-
vwpolopg
őstag
Én vagyok béna, vagy tényleg nincs hivatalos, normális pdf olvasó?
-
Drag77
senior tag
Pénztárca: link
Valaki használja esetleg?http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
vwpolopg
őstag
Hát akkor holnap kipróbálom ha megint freewifi közelben leszek, nem pocsékolom a mobilnetet
Más: Másnak is játszani kell (1 oda-vissza állítás) a 2g/3g/lte ,,kapcsolóval" ha huzamosabb (egy éjszaka pl.) netezés nélkül töltött idő után akar újra mobilnetezni? Mert nálam ez a helyzet, azt hittem az omnia 7 után megszabadulok ettől az idegesítő hibától, de úgylátszik ez örökre kísérteni akar...
-
marcusa
addikt
válasz vwpolopg #570 üzenetére
Nekem nem kell kapcsolgatni, legalábbis a kicsit több mint egy hónap alatt egyszer se kapcsoltam ki az adatforgalmat. 4G-n van legtöbbet, mert itthon is, és melóhelyen is van lefedettség hozzá, de ha olyan helyen vagyok, akkor magától átvált 3/2G-re is. Nem volt még ebből gond
:-)
-
vwpolopg
őstag
válasz Armando_19 #573 üzenetére
Na, mi történt? Visszaolvasva megtalálom, vagy még nem volt leírva?
-
globeee
csendes tag
Sziasztok! Érdekelnének a tapasztalatok..
A kijelző többször említett hibája típushiba, vagy egyedi esetekről van szó?
(Illetve újonnan is látható rajta vagy később jelentkezik csak?)
Gorilla Glass hiánya szembetűnő, vagy nincs különösebb jelentősége?
(Mennyire sérülékeny a kijelző nélküle?)
820(jobb hardware) vs 720(jobb kamera, gorilla glass, jobb akku, olcsóbb)? Tudom hogy szubjektív, de hátha valaki meggyőz valamelyikről
Ha jön válasz előre is köszönöm! -
Armando_19
őstag
válasz vwpolopg #574 üzenetére
Le van írva visszább, de nagyjából annyi a lényeg, hogy frissítés után néha abszolút megfagyott. Sokat olvasgattam utána külföldi fórumokon, és több helyen is azt írják, hogy wifi miatt jön elő ez a hiba. Vagyis ha nincs bekapcsolva, akkor nem produkálja soha. Majd meglátjuk, mit mondanak rá. Gondolom a szervizben ki tudják olvasni a telefon logját, hogy mikor, hogy volt lefagyva, meg rebootolva, látni fogják, hogy nem kamuról van szó, és bízom benne, ha nem tudják megoldani a problémát a készülékemmel kapcsolatban, kapok egy újat...
-
kiki89
aktív tag
Én nem érzem különösebb hiányát a GG-nak, a kamerája meg nem olyan rossz azért, sőt sztem vannak ettől bőven rosszabbak. Én nyugodt szivvel ajánlom a L820-at, bár sztem mielőtt megveszed a telód, mind2-t nyomkodd meg, bár sok különbség nem lesz, csak annyi, hogy melyik áll jobban kézre, illetve melyik tetszik jobban élőben.
-
vwpolopg
őstag
válasz Armando_19 #580 üzenetére
Hát, úgy legyen Bár a nokiát ismerve erre nem sok esélyt látok sajna
Amúgy az akksi töltöttségét jelző ikon mellett megszokott jelenni néha egy kör alakú ikon, nem tudom mihez kötni és nem is találtam sehol mi az, valaki megmondaná?
-
-
btudos
nagyúr
válasz vwpolopg #587 üzenetére
Ettől még ha be van kapcsolva a helymeghatározás a beállítások között, akkor az jelezni fog a statusbar-on. Ha zavar, és soha nem használod, kapcsold ki. Csak arra figyelj, hogy ha van bármilyen programod, ami feltétlenül igényli a GPS-t, az nem fog nélküle működni.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
jas39
tag
Remek kis teló, és működik a CK 15W kihangosítóval! Tud valaki rá adatforgalom számláló appot? Van az előfizetésemhez ingyenes 500MB de azt hamar túl lehet lépni.
A gyári szöveg szerint kéne benne lennie, egy Data Sense nevezetűnek, de én nem találtam. Vissza olvasva más sem. Valaki?? -
jas39
tag
köszi, az gáz..... szokásos közösségi oldalak, egy pár youtube, esetleg egy kis frissítés és vége is. köszönöm a gyors választ. Kaptam egy lol-t valamelyik nap a nem működő Wap miatt / nem értem miért / nem jön be az oldal. Valamit töltöget aztán kilép, hogy nincs megfelelő progi, tudsz rá valamit? aA melómhoz néha fontos lenne, azon kapook bizonyos elemeket, adatot
-
btudos
nagyúr
Na azért ennyire nem durva a helyzet, én simán elvagyok havi 500 megával (sok böngészés, 3 mailbox folyamatos szinkronja, Facebook, Whatsapp, néha Youtube, esetleg 1-2 kisebb app letöltés ha fontos), eddig csak kétszer fogyott el, de mivel a Telenor csak elvileg lassít, meg se éreztem
WAP-hoz nem kéne kiszolgálóbeállításokat megadni? Nem értek hozzá, csak ötletelek, hátha... (A "LoL"-t meg szvsz azért kaptad, mert meglepődött hogy van még olyan ember aki WAP-ot használ(na). )
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Drag77
senior tag
Sziasztok!
Semmit nem tudok telepíteni az áruházból.
folyton C101A006 hibát dob. Mi van iylenkor?üdv.Drag
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
marcusa
addikt
Így hirtelen rákeresve ezt találtam:
Hi There,
The resolution for this problem is easy. The reason you are facing this problem is that "Store" thinks that you are a Child and they wouldn't allow you to download any application
Please follow the steps below:
1. On your phone, please go to Settings > Email + Accounts. In the list look for the first email marked as "Microsoft Account".
2. From your phone, use credentials of "Microsoft Account" to sign in to account.live.com.
3. After logining in to account.live.com, make sure that birth date and home country/region are completely filled-in and saved.
4. If you see a message indicating that your password is weak or something, please change to password.
5. If you are prompted to add additional security information, please do so.
6. From your phone, sign in to Xbox.com using same credentials above.
7. You "SHOULD" be prompted to accept terms of use. Please do so.
8. Click on My account.
9. Scroll down the page till you see Billing Contact Information. Click on it.
10. Make sure that information is up to date.
11. Power down your phone and wait for 30 sec.
12. Power on and try accessing Store and downloading apps.:-)
-
Tybee000
aktív tag
-
Drag77
senior tag
A nokia here navinál én vagyok béne, hogy nem lehet úgy célponot választani, hogy rábökök a térképre? Csak cím megadásával lehet?
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest