Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rob700
senior tag
Most tudnék szinte új Wireless hátlapot és DT-900-as töltőt venni 15e ft-ért. Nagyon agyalok rajta...
iPhone 12 128GB Black
-
egykori
őstag
Sziasztok, nem régen olvastam, hogy valakinél jól működik a Viber a 820-ason. Sajnos, nekem több órai késéssel érkezik a hívás és az sms.
Talán valami beállítást nem vettem észre? -
Vangelis
félisten
Elkezdtem olvasgatni a topicot.... elejétől.
Hát nem voltak olyan jó véleménnyel..... inkább nem is olvastam tovább.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
kuszal
tag
-
hoffman_
nagyúr
hol érdemes tokot nézni a vashoz? elég gyatra a felhozatal, itthon semmi nincs, ebayt átnéztem, attól se estem hasra. végeredményben szerintem egy ilyesmit szeretnék, és majd valahogy kidekorálom pofásabbra. ezek közül vajon mindegy melyik hirdetéstől rendelek? 1.000 forint körül mozog mind, de sz*rt nem akarok venni potyára. fehér, fekete, vagy lila jöhet szóba, ha esetleg van már valaki, aki rendelt ilyet, és van jó tippje eladóra.
köszi előre is
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
batai15
félisten
Hmm gdr3 alatt nem vagyok akkuval meg elégedve. Be kell álnia vmi?
-
kadam4
tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy a hívásátirányítást hol tudom beállítani a 820-on?
(Eddig mintha a Beállítások->Hálózat+ menüben lett volna nekem)http://www.mobilgyujtemeny.hu
-
batai15
félisten
hol 300? 800 inkább + szállitás... ja és várjál rá ha nincs szerencséd heteket is.
-
jeni
félisten
válasz tisti1965 #7017 üzenetére
érdekes
ezt a fazon levették a listáról-Fekete luxus Flip bőrtok Nokia Lumia 820 vagy gyorsan elfogyott
a 820-ra ilyet vettem 2db-t.
szerintem elegánsabb és minőségibb.
a szilikon tok hátránya,hogy ha az pofára esik,vagy csúszik akkor nem véd semmitől.
személyesen az Örs Vezér téri IKEA áruházzal szemben épület egyik lakásában vehető át(16-ép).[ Szerkesztve ]
-
Sabre
őstag
Minek tok?
A hátlap cserélhető, előre meg fólia és tökéletesen védett a telefon.
Persze van ami ellen semmi nem véd... -
JamesLavelle
tag
Sziasztok,
tudtok valami megoldást, hogy ne legyen ez az abc szerinti app listázás? Eddig az volt, hogy csak x számú app fölött tette abc-be, mostmár akármilyen kevés van, 'abc-zi", ami engem személy szerint nagyon idegesít és valami elképesztően bénán néz ki szerintem.
Köszönöm, ha valaki tud erre megoldást és el is mondja.
-
kuszal
tag
Én is szeretem a gyári tartozékokat, de...
A sima DT-900-as töltő azért nem tetszik, mert ott a műanyagra teszed a műanyagot. Ennél jobb a Fatboy-os verzió, de ott meg mindegy, hogy milyen színű a töltő. Én ebből kiindulva jutottam el a Kínából rendelt Qi töltőig. Vettem még hozzá egy nagy tokot, beletettem a töltőlapot és készen is volt a Home made Fatboy. A telefon így egy puha tapintású anyagon pihen, ha töltöm vagyis ha használom, mert az igazat megmondva ritkán veszem elő nagyon.
Ez a Qi töltő dolog akkor nagyon jó, ha van egy fix helye és oda esténként vagy napközben csak ledobod a telefont.Azt tudjuk, hogy mi lesz, de addig mi lesz!?
-
hoffman_
nagyúr
válasz batai15 #7039 üzenetére
jó, hát nincs arra rálátásom, hogy mi az, amire te kapásból emlékszel, a kereső egyetlen linket dobott így ki de kezd tele lenni a hócipőm, annyira nem vagyok elájulva ettől sem. inkább veszek egy qi hátlapot a ténél 6 ezerért, a gyári simára még rányomatom, amit szeretné, és csókolom...
-
ruskop
senior tag
Van ugyebár a takarékos üzemmód. Na most ez milyen %-on kapcsol be? Illetve van azon belül a speciális lehetőségek: alacsony töltöttség esetén ( mennyi %-ot jelent), azonnal a következő töltésig (szerintem ez ugyanaz mint, hogy mindig), mindig ami nem ajánlott (ezt meg nem is értem miért nem ajánlott).
Érti valaki ezeket? -
batai15
félisten
válasz hoffman_ #7040 üzenetére
szerintem ha nincs qi töltőd akkor fölös aza drága hátlap.. ez a tok 1500 ft . és van belőle sárga, pink, piros, kék, fekete , fehét , meg még zöld is.
Én is csak azért vettem a qi hátlapot , mert mindeki mondta hogy védi a kamerát stb. na de ha előbb gondolkodtam volna vettem volna az árból 3 ilyen tokot más szinbe azt jobban jártam volna -
hoffman_
nagyúr
- alacsony töltöttség 10-20% körül lehet. az engem is bosszant, hogy ezt nem lehet állítani
- a következő töltésig annyit tesz, hogy van mondjuk 78%-on az akku, benyomod, akkor egészen addig megy a battery saver, amíg töltőre nem dugod, utána automatikusan lekapcsol, és ha nem állítod be újra, akkor az első pont szerint működik.
- a mindig értelemszerűen azt jelenti, hogy folyamatosan megy, ez azért nem ajánlott, mert a spórolás miatt pár dolgot lekorlátoz, ami néhány app futása során gondot jelenthet.
batai15:
nyilván töltő nélkül nem sokra megyek vele játszom a gondolattal, hogy kéne venni egyet...
[ Szerkesztve ]
-
ruskop
senior tag
Hú. Köszönöm a válaszokat. A két szélsőséges értéket értem, de ez a következő töltésig ez számomra még kérdés. Szóval ha bekapcsolom és ezt az opciót választom akkor folyamatosan takarékos üzemmódban van amíg mondjuk nem dugom rá a számítógépre. Viszont ilyenkor kikapcsol. De ha kikapcsol akkor mire állítja át magát? Alacsony töltöttség esetén-re? Vagy a takarékos üzemmódot is kikapcsolja?
( a mindig esetén gondolom akkor se emailt, se időjárást és hasonlókat nem frissít)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...