Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoki007
aktív tag
Srácok, most hogy felraktam a 8.1-et nincs netem.... Viszont másik telefonba működik a net . Mi lehet a baj ? Adatkapcsolat be van kapcsolva ...
-
őstag
válasz Hínár929 #9998 üzenetére
Sajnos úgy tűnik, megint tévedtem. a rezgéssel kapcsolatban.
Ha a csengetésnél a hang és a rezgés is be van állítva, akkor rezeg, zenél, rezeg, zenél...
A rezgés újrekezdésének ideje függ a csengőhang hosszától, tehát ha egy 3 perces mp3 van beállítva hangnak, akkor előbb megszakad a hívás, mint újra rezegne a telefon.
Ha 0 hangerő mellett rezgésre van kapcsolva, akkor viszont rövid ciklusokban folyamatosan jelez a vibromotor.
-
jeni
félisten
üdv
szerintetek melyik lehet a jobb?
Integral 64GB UltimaPro microSDXC 40MB/s Class 10 [INMSDX64G10-40U1]
[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
Igaz 16 gigás, de nekem ebből a szériából van, felismeri, gyors, nem dobálja el. SD-re való telepítés is megy, részemről +1 az ADATA-ra.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
batai15
félisten
Na aszonynak a 820 friss 8.1 el 4 napot ment el.
-
Meghivott
addikt
A 8.1-en eltűnt a gyorsnézet...
-
Dxx
tag
sziasztok
Az a problémám, hogy a telefon gyakran újraindul, de nem magától hanem azokban az esetekben amikor "ütés" éri. Az "ütést" úgy kell elképzelni hogy leteszem az asztalra, vagy a telefon tetejét gyengén megütöm , de téll nem kell neki erős ütés. Azóta jelentkezett a probléma, hogy digitízer lett cserélve, az után gyártottnál még érzékenyebb volt. Arra gondoltam hogy nem figyeltem összeszerelésnél, de minden a helyén, csavarok meghúzva, nem látni semmi hibát. Szerintetek mi az oka? mert néha csak a zsebemben van és azt veszem észre hogy a pin kódot kéri....Dexx!
-
csabi94
őstag
Akinek gyorsan merült, a teljes visszaállítás megoldotta a problémát?
-
-
Xantomas
őstag
válasz csabi94 #10024 üzenetére
Egy böngésző háttérben futtathatóságának a letiltása elég szépen megemeli a készenléti időt. Valamint, ha nem használod, akkor be is zárhatod 8.1 alatt.
Azt vettem észre, ha olyan oldal van megnyitva, (és háttérben fut a böngésző) amin gifes reklám, vagy egyéb fos van, akkor gyönyörűen zabálja az aksit.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Khan13
senior tag
Üdv
820-on normális, hogy a glance olyan világos, hogy kiég a retinám tőle? Éjszakai mód szintén, és ott még zavaróbb a sötétben, hogy nem csökken a fényerő a 920-hoz hasonlóan. Páromnak vettüknk egy szép fehér példányt, minden frissen telepítve (összes rendszeralkalmazás telepítve, stb).
-
Clemi
veterán
válasz Khan13 #10033 üzenetére
Nem tudom neked milyen fény mennyiségtől ég ki a retinád, de én direkt kikapcsoltam az éjszakai módot a Glance-nál, mert olyan halvány fénye volt. Éjszaka ugyanis ezzel világítok magam előtt, ha kijövök a hálószobából (korom sötét van a lakásban).
Az is igaz persze, hogy nekem be van kapcsolva az Automata fényerő. Nálad nem az a gond, hogy manuálisra van állítva és a legnagyobb fényerőre? -
Khan13
senior tag
Automata fényerő, ha bekapcsolom a kijelzőt, azt szépen szabályozza. Világítani van zseblámpa alkalmazás vagy bekapcsolt kijelző, a glance szerintem nem jó erre a célra. Mondjuk mivel olyan, mintha teljes fényerőre lenne véve, így bevilágítja a fél szobát. Éjszakai módnak a zöld szín van beállítva, napközben az alap fehér megy.
Mindkettőtöknek köszönöm a választ! -
Clemi
veterán
válasz Khan13 #10036 üzenetére
Na azért azt lássuk be, hogy éjszaka korom sötétben, csipás szemmel sokkal egyszerűbb elhúzni az ujjam a közelség szenzor előtt, hogy bekapcsoljon a Glance screen, mint feléleszteni a teljesen a telefont, és a zseblámpa alkalmazás után kutatni az ébresztés után még full fényerővel világító kijelzőn, amitől tényleg kifolyna a szemem Nálam legalábbis ebben a korom sötétben pont elég az a kis fény, amit a glance ad.
-
alekinho
csendes tag
Sziasztok. Van egy olyan problémám, hogy összekeverednek az emailok meg az sms-ek.
Szeretném, ha külön lennének az sms és az email üzenetek valamint szeretném, ha megmaradna valahogy a kimenő sms is. Illetve szeretném, ha lenne csempe ahhoz, hogy bepötyögjem egyből a számot, ha hívni akarok. - Remélem jól fejeztem ki magam és tudtok segíteni nekem. -
Воланд
titán
válasz alekinho #10041 üzenetére
az email + sms biztos, hogy nem keveredik ossze, mivel ket kulon hub-ban van.
a telefont tuzd ki, bar asszem az alapbol kint van.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
alekinho
csendes tag
ja bocsi a facebook üzenet meg az sms keveredik össze. Illetve ugye kint van a telefonos csempe, de az a tárcsázott hívások és szeretném, ha lenne egy közvetlen tárcsázó csempe.
-
alekinho
csendes tag
Az nagy Károlyság lenne. Köszönöm a válaszod.
-
cellpeti
nagyúr
WPvel át lehet lőni a netet PC-re vagy droidos tabletre?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Látom szép számmal feltettétek már a 8.1-et. Találkozott már valaki olyan komolyabb problémával, ami ellehetetlenítette a telefon használatát?
Nagyon birizgálja a kíváncsiságom,hogy milyen lehet,szívesen feldobnám, de azt olvastam,hogy ha feltettem a 8.1-et, onnan már nem tudok downgradelni,ha valami gáz van vele. Ez tántorít el egyedül.
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest