Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
válasz brickm #10825 üzenetére
Update:
A szolgáltatóm rt egy sms-t kintlétem kb 10.napján(32 telefonálj olcsón külföldön reklám után ez is eszükbe jutott)
miszerint hálózti beálltásokat fognak végezni telefonom az éjjel, ezért inditsam újra a telefont reggel, hogy jól működjön.
Eléggé értetlenül állok előtte, hogy mit és hogyan akarnak ők távolról beállitani a telefonomon, nélkül, hogy megkapnám sms-ben a módostiásokat, meg a kódot mit ilyenkor szokás küldeni. MEg alapból, bazzeg ez egy WP telefon, nem is lehet semmiféle kapcsolódási pontokat macerélni benne.Nade, léngyeg:
Hazafelé úton már tökéletesen működött tegnap és ma reggel az automata idő beállitás is és a szolgáltatókhoz való kapcsolódás is.Sms:
"Tisztelt Ügyfelünk! Készülékén a hàlòzati beàllìtàsokat frissìtjük az éjszaka folyamàn. Kérjük a megfelelö müködés érdekében indìtsa majd ùjra készülékét. Köszönettel, Vodafone"[ Szerkesztve ]
-
brickm
őstag
válasz anorche1 #10874 üzenetére
Szia!
Próbáltam már vagy 5-6féle fóliát, mattot, fényeset.
Ez vált be a legjobban: 6X Clear Ultra Thin Screen Protector For Nokia Lumia 820
fényes, vékony, mintha ott se lehhe. -
sz.balazs.95
veterán
Wi-Fi-n nincs adatátvitel. Nem tudjátok mi lehet a probléma?
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz sz.balazs.95 #10903 üzenetére
kifutottam a szerkesztési időből
még annyit hozzátennék, hogy más eszközzel működik a Wi-Fi, szóval nem a router a ludas.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
A garancia érvényesítéséhez szükséges a számla? Vagy elég csak a garanciajegy?
Már az egész házat átkutattam de sehol sincs az a számla. Természetesen a 10 éve vásárolt telefontól kezdve a tesco-s turmixgépig mindennek megvan a számlája de a Lumia 820 telefonomnak nincs. -
Alexios
veterán
válasz sz.balazs.95 #10906 üzenetére
nem kell, elég csak a garanciajegy, ha érvényesítve van
-
btudos
nagyúr
válasz sz.balazs.95 #10904 üzenetére
Milyen router? Válts esetleg csatornát.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
btudos
nagyúr
válasz sz.balazs.95 #10909 üzenetére
A router admin felületén lehet átállítani.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz btudos #10910 üzenetére
13 csatorna van. melyiket érdemes kiválasztani? vagy végig kell próbálni az összes elérhetőt?
most a 9-esről* a 8-asra állítottam.*azt írja, hogy ez a legjobb.
bopeti98: örülök, hogy meglett
[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
válasz sz.balazs.95 #10906 üzenetére
Nagy nehezen sikerült megtalálni a számlát. Már tiszta idegbaj voltam és kiszedtem a fiókot a helyéről ( amibe vannak a számlák, szerződések...stb ), készültem volna a teljesen tartalmát a padlóra borítani amikor megláttam hogy a fiók mögé be van csúszva pár papír és közte volt a telefon számlája is.
-
btudos
nagyúr
válasz sz.balazs.95 #10911 üzenetére
Amelyik a legkevésbé terhelt, illetve a telefon is látja.
-
GABESZ1974
csendes tag
sziasztok! nekem egy olyan problémám lenne hogy mostanában nem működik a ( jedi) funkció! tehát gondolom valami van a fényérzékelővel!?
-
Khan13
senior tag
válasz GABESZ1974 #10915 üzenetére
Újraindítás? Másik mód beállítása majd vissza erre? Van fólia rajta?
-
anorche1
őstag
Jelzett a dp -s 8.1 -es telenoros 820 -am, hogy van új frissítés. Lehet a cyan?
Mert a a nokia frissítési listáján lumia 820 mellet mindenországban mindenszolgáltatónal under testing van."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Clemi
veterán
Bocsi lejárt az idő: Ez a frissítés jött
-
Khan13
senior tag
válasz GABESZ1974 #10917 üzenetére
Glancenek van olyan módja is, hogy folyamatosan aktív legyen. Állítsd be azt, aztán vissza.
Közelség érzékelős jól működik telefonálásnál? Értem ez alatt, hogy kikapcsolja a képernyőt, ha a füledhez tartod és vissza, amikor elveszed? -
sz.balazs.95
veterán
hol lehet beállítani, hogy a kamera gomb megnyomására a Nokia Camera induljon?
Illetve a Nokia Camera mellett van értelme a Nokia Smart Cam-nek?Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Clemi
veterán
válasz sz.balazs.95 #10923 üzenetére
A beállítások menüben balra húzva az egészet az alkalmazásoknál a fényképek+kamera részben.
Mivel a Nokia Camerába már beépítették a SmartCam-ot így annak külön nincs értelme.
-
sz.balazs.95
veterán
az normális, hogy vezeték mentes töltéstől felforrósodik a hátlap?
-
jeni
félisten
válasz sz.balazs.95 #10926 üzenetére
sajni nekem is melegszik
-
sz.balazs.95
veterán
nekem konkrétan olyan, mintha normál töltővel játszanék valami komolyabb játékkal huzamosabb ideig.
hosszab távon nem károsodik az akku vagy a telefon ettől?
-
Clemi
veterán
válasz sz.balazs.95 #10928 üzenetére
Nekem is melegszik tőle, nyilván az indukciós tekercstől. Szvsz ez teljesen normális.
-
sz.balazs.95
veterán
most már amúgy jobb, de amikor először raktam fel, akkor elég durván felforrósodott, nem csak szimplán felmelegedett.
arra számítottam én is, hogy a technológia velejárója ez, de hogy ennyire.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
hülyegyerek
addikt
válasz sz.balazs.95 #10930 üzenetére
Az elektromos fogkefém is melegszik zsinórnélküli töltőn.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
old rocker
veterán
válasz hülyegyerek #10931 üzenetére
LOL!!!!
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Bandesz18
tag
És az normális, hogy kb. 30-45 perc használat után a kijelző nagyon melegszik? A hátlap is, de nem olyan mértékben. Alap hátlapom van és semmi extra programot/játékot nem használok.
-
hülyegyerek
addikt
válasz Bandesz18 #10933 üzenetére
A melegedés baromira szubjektív dolog, olyan mint az erőspaprika. Valaki zabálja kétpofára, valakinek meg már az Erős Pista is sok.
Amúgy meg amíg nem találják fel a zéró ellenállásos vezetőket, addig melegedni is fognak az elektronikus eszközök.
[ Szerkesztve ]
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Bandesz18
tag
válasz hülyegyerek #10934 üzenetére
Lumia 620am több órás használattól nem melegedett ennyire. Azért kérdezem, mert ha esetleg ez nem normális jelenség akkor még a héten visszaadhatom a készüléket. Nyilván melegedhet valamennyire, de rövid időn belül ennyire az nekem kicsit szokatlan és furcsa.
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
Glance Screen-t hogyan lehet bekapcsolni?
-
sz.balazs.95
veterán
válasz sz.balazs.95 #10937 üzenetére
rájöttem.
csak az tévesztett meg, hogy itt „gyorsnézet” néven szerepel.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
tkesy
őstag
Van 5lete valakinek, hogy ezt miért csinálja, random, kb. úgy minden 10. számnál?
Az összes számot átnéztem anno, és javitottam, és ami gépen van az jó is, illetve ha az sd kártyáról megnyitom gépen akkor nincs olyan probléma, mint amit a telón lehet látni...[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
hoffman_
nagyúr
nem hiszem el, f*szom kivan már, hogy valaminek mindig el kell cseszodnie ezen a telefonon. most volt reset, baromi jo volt utána, a hívás eldobalas is megszűnt, erre elkezdte duplázni a kepeket es triplazni a számokat megint. csak ugy a semmiből, mert olyan kedve volt, hozza se lett nyúlva az sd-hez meg semmihez, egyszer csak rájött. wtf?
nincs erre valami tuti recept? vegre ujra belaktam, nem akarok resetet nyomni...
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Gymnova81
tag
Sziasztok Kedves 820-as tulajok!
Rajta van már valakinek a telefonján a Cyan frissítés? Ha igen, az mondana tapasztalatot? Mert nekem még a Black van fent, és nem akarok addig frissíteni, míg nem tudom biztosra megéri-e? Nekem ezzel sok gondom nincs, nem dupláz, tripláz sem képeket, sem számokat, nem fagy le, jól hallom a másik félt, és ő is jól hall engem, az akksim az annak megfelelően merűl amennyit használom, a kijelző is tökéletes számomra, (még ha nem is FullHD, aminek igazából ekkora kijelzőnél már értelme nincs), szóval én jól elvagyok így vele, de azért persze érdekelne milyen a Cyan.
Ha befrissítem Cyan-ra és nem tetszik vissza tudom rá hack-elni a Black-et?Előre is köszi a válaszokat
-
old rocker
veterán
Srácok, kiesett a zsebemből a telefon, a kijelző az als negyedében ferdén eltört, azon a részen és a menügombok nem reagálnak. Mennyi lehet kb. a javítása?
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
jeni
félisten
válasz old rocker #10943 üzenetére
olcsóbb ha T-s dominos csomagban veszel egy újat
20000 Ft alatt tutira nem úszod meg a gyári cserével -
jeni
félisten
válasz old rocker #10946 üzenetére
lehet,hogy meg van a megoldás?
digitizer Lumia Video maszek GSM kérdés,hogy eredetit tesznek oda? gyári 820 ez tartalmazza a szerelés költséget?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest