Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz old rocker #11651 üzenetére
olvastam, nem találtam...
J.
-
egykori
őstag
Na, én is beadtam a szervizbe a telót, elegem lett.
Már háromszor megszakadt a beszélgetés, állandóan visszakérdeztek, nem értettek, a térerő ingadozott, maximálisat nagyon ritkán mutatott.Most a kis régi 6120 classic teljesíti a feladatot, és érdekes, hogy ez szinte mindig max. térerőt mutat 3G-n, tisztán, érthetően hallanak engem és én is másik felet.
A kamerát is visszatuszkoltatom a helyére, és remélem, az akksi sem fog lötyögni a jövőben. Kb. ennyi.
-
joysefke
veterán
Tud valaki ajánlani konkrét memóriakártya típust L820-hoz, ami megbízható és gyors is egyszerre? Az sem árt, ha iPon-nál lehet kapni
Kevéske a belső tárhely, programoknak és képeknek is kéne már a memkártya..
Előre is köszi!
J. -
joysefke
veterán
válasz sz.balazs.95 #11657 üzenetére
Jó és akkor most Kingston vagy SanDisk?
-
Gymnova81
tag
válasz sz.balazs.95 #11657 üzenetére
Igaz hogy meg tavaj TV-ken teszteltuk, de az AMOLED TV-k fogyasztasa feher es fekete kepnel egyarant kevesebb volt, mint egy IPS-es paneles TV-nek. Ezek persze TV-k, lehet hogy telefonnal maskepp van.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz joysefke #11658 üzenetére
Mindkettő jó, egyikkel sem jársz rosszul.
De mint mondtam, a sebesség lényeges igazán: min. Class 10-es legyen.pl.: [Kingston], [SanDisk]
(nekem egyébként ezek vannak, igaz a Kingstonból 32 GB-os.)
Azt egyébként nem tudom, hogy az Ultra sebességet ki tudja-e használni a Lumia 820, vagy akár bármely másik Lumia, mindenesetre legrosszabb esetben is ha Ultra kártyát veszel, akkor az C10 „üzemmódban” megy, ha a telefon nem támogatja azt.
Gymnova81: Én úgy tudom, hogy az AMOLED többet fogyaszt világos képnél, de lehet, hogy én tévedek.
Elképzelhető viszont az, hogy a jócskán nagyobb felület esetében másképp érvényesülnek a két panel tulajdonságai, sőt.
Ha belegondolsz, egy 4-5"-os IPS és egy 40"-os IPS között hatalmas felületbeli különbség van, ami jócskán megemeli a fogyasztást.
Ezzel szemben egy FHD 5"-os panel és egy FHD 40"-os panel ugyanannyi OLED képpontot tartalmaz, és amennyire én ismerem az OLED működését, itt ez a meghatározó.[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
.zSoLTi.
senior tag
Sziasztok!
Páromnak van egy 820-a, 3 napja felfrissült a tel w8.1-re. A gondok azóta jönnek, hogy álltalába reggelre szépen csontá fagy. Megnéztem Sim ki-be Micro sd ki-be, hiba megmaradt. Másnál is előfordul ez esetleg, vmi megoldás? -
félisten
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz Plazmacucci #11665 üzenetére
OK, de hogy? Menübe kell kikeresni valami "gyári beállítások visszaállítás" szerűt? Adataiból mit kell menteni, mi marad meg ezután semmi? Egyáltalán nem vágom ezt a telefont, én ios-t nyűzök.
-
félisten
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz Plazmacucci #11667 üzenetére
Ok köszönöm!
-
Sabre
őstag
ma nincs jó napja a telefonomnak..
délután kifagyott, reset után meg elveszette az időt, kibekapcs után hol május hol június volt a dátum amire beállt...majd beállítottam hogy ne autó idő hanem manuál, úgy beállítom és vissza autó és nem tudom, megy de nem győzött meg. most meg lte hálózaton vagyok mindig, mail megjött de se fb alkalmazás se böngésző nem bírt forgalmaznai, megint kibekapcs...
És persze jobban merül, hiába van ugyanaz csak a háttérben futó, mint eddig...
-
Gymnova81
tag
Ezt az iszonyatos merülést én sem tudom megemészteni... Már mondhatom hogy belaktam a telefont, de eddig semmi változás üzemidőben, az akksi továbbra is villám gyorsan merül. Fagyás nálam eddig még nem volt, viszont sokkal többet gondolkodik egy alkalmazás, vagy egy beállítás menü opció megnyitásán. És ez nekem eddig nem "begyere".
-
Sabre
őstag
válasz Gymnova81 #11671 üzenetére
Ez nálam kedv függő a telefonnál, van hogy matekolgat néha és van hogy csettintésre minden mint korábban...remélem a merülésen már dolgoznak.. anno amikor a 7.8 kijött akkor is hirtelen merült vele durván a mozart, majd kijött egy frissítés és visszaállt a rend, ebben reménykedem.
-
Rob700
senior tag
Nem tudom feltelepítei a fb appot... Mindig letölti az áruházból aztán telepítéskor azt Írja ki, hogy beavatkozás szükséges... Aztán végül kidob egy hibakódot...
iPhone 12 128GB Black
-
old rocker
veterán
Amióta 8.1 van fent, nekem még nem fagyizott. (Előtte sem.) Éjszakára Luftwaffe üzemmódba teszem, úgy kibír két napot. 8.1 előtt repülő üzemmód nélkül is, vastagon.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
brickm
őstag
válasz old rocker #11674 üzenetére
Nekem mióta 8.1-es azóta bírja jobban.
2 napot elvan, második nap este 15% körül mocorog. -
BarNeE9
tag
Sziasztok!
Hogy csináltok playlistet PC-n telóra?
-
joysefke
veterán
Nah felraktam a 8.1-et, eddig elégedett vagyok, azt leszámítva, hogy csorgathatom a nyálam az english-only új feature-ok miatt...
J.
-
Clemi
veterán
Uraim, csak úgy infónak: Ha valaki más is mint én rühelli az agybadugós füleseket, akkor melegen tudom ajánlani a Blackberry gyári headsetjét, ami még a hagyományos fülkagylóba akasztós. Egy GSM boltban akadtam rá, és mindőssze 2,5k volt az ára.
A hangja meglepően jó tiszta és erőteljes, a rajta lévő mikrofonos vezérlő pedig tökéletesen kompatibilis a Lumia telefonokkal.Erről van szó:
-
brickm
őstag
válasz old rocker #11680 üzenetére
egész nap ment a 3G és 60%-on van, úgy hogy aránylag sokat telefonálok (ma mondjuk csak kb 1órát telefonáltam, de napi 3-4et szoktam)
Simán kibírja így a holnapi napot is. És netezek is róla. wifi is megy egész nap, meg gps ezni is szoktam, mondjuk nem míg odamegyek végig, csak meg-meg nézem mi merre van, milyen útvonalakat ajánl hozzá...
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
-
Clemi
veterán
Van még egy fejlemény, mármint a telefon és a headset kapcsolatot illetően. Még a 8.0 szoftver alatt rendeltem az ebayről IPhone headsetet, mert baromi olcsó volt (nem volt 2 dollár sem darabja) és mikor megjött, szomorúan konstatáltam, hogy szól szól ugyan, de nem vezérli a telefont, így csak fülesnek jó bár a hangja nem valami tuti.
Tegnap mikor megvettem a Blackberry headsetet, itthon csak összehasonlításként elővettem az iPhone cuccot, hogy meghallgassam a hangzás különbséget. Csak poénból elkezdtem nyomkodni a kábelen lévő mikrofonos nyomógombot. Láss csodát tökéletesen vezérli telefont Ez, hogy az iPhone headset kompatibilis a telóval, tuti a 8.1-nek az egyik újítása lehet.
Ami ezer százalék, hogy a 8.0 alatt még nem működött, most pedig igen! -
mightymo3
tag
Sziasztok, 820asomra feltettem 8.1 és valami brutálisan gyorsan merül, mit tudnék tenni, a újratelepítésen kivül? A rendszer és alkalmazásokat mennyire menti el a fiók? mint eddig? vagy teljesen vissza teszi most már?
-
-
Enzo_86
tag
8.0 alatt 2 napig simán elment bekapcsolt helymeghatározással, wifivel, bluetoothal, esténként (nem mindig) repülő üzemmódba kapcsolva. Most ezt meg sem közelíti. Ki be-kapcsolgatom akkor olyan másfél nap kb. De minden nap inkább töltöm biztos ami biztos, nehogy lemerüljön.
Ja még annyi,hogy 2G-n van nincs bekapcsolva mobilnet,és auto fényerő, és hard resetet is nyomtam frissítés előtt-után is biztos ami biztos.[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
válasz hülyegyerek #11693 üzenetére
Hiszek neked, hisz tudom hogy a tűzközelben voltál. De a saját tapasztalatom viszont tuti.
Mikor megrendeltem a szuperolcsó headsetet, (talán 600 Ft volt a 2 db) egy spéci üzletben (nem reklámozok direkt) rendeltem néhány kategóriával drágább (ha jól sejtem a legújabb iPhone headset) változatot, de még ott az üzlet előtt a kipróbálás után vissza is fordultam, mert a vezérlő gombok az égvilágon semmit nem csináltak, hiába nyomkodtam. Úgy vettem meg, hogy a weboldaluk szerint kompatibilis a cucc a Lumia telefonokkal. Hátul visszavittem a vevőszolgálatra azzal az indokkal, hogy a cucc működik, de mégsem kompatibilis mint ahogy írják. A srác is nyomkodta próbálgatta, de semmi, úgyhogy megírta a csere papírt, így vettem helyette más gyártmányú headsetet.Néhány hét után megérkezett a szuperolcsó iPhone headset, nyomkodtam azt is mint az őrült, de semmit nem csinált a gomb. Most viszont elővettem a fiók mélyéről és láss csodát működik vezérli a telefont mind a kettő.
Akkor most mitől lett kompatibilis, ha a nyár elején még nem vezérelte a telefont? Ami azóta változott, az a 8.0-ról 8.1-re frissítés.
(#11695) Enzo_86 Őszintén, nem értem én sem. Ami tuti, nekem a FB nem fut a háttérben, mert a bejegyzés értesítésekre nem vagyok kíváncsi, csak a Messenger fut az bőven elég. Igaz én az IE-t se nagyon használom, mert nem böngészek a telón túl sokat, csak ha nagyon muszáj, inkább zenét hallgatok, a futásaim rögzíti a tracker program, viszont a GPS állandóan be állásban van, ahogy a WiFi is, de kikapcsolva tartom az NFC-t és a BT-t. Így ilyen módban használtam a 8.0 alatt és a Pfd 8.1 alatt is, de nem veszek észre akkuidő romlást, inkább javulást. Lehet hogy a FB zabál túl sokat, többet mint előtte az IE-vel egyetemben?
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
-
BarNeE9
tag
Lehet hülye kérdés lesz... de hogy lehet nem kábeles úton kezelni a telefon? gondolok itt a mappák kezelésére pl.
-
Khan13
senior tag
válasz old rocker #11699 üzenetére
Mármint a Fájlok alkalmazásra gondolsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest