Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
korlinet
csendes tag
Szia!
Feltelepítettem az alkalmazást, kijelöltem benne, hogy t-mobile az altív hálózat, de nem vettem észre, hogy csinált volna valamit. Kellene még valamit ügyködnöm? Az mms továbbra sem jön, sem megy.
Másik kérdésem, hogy az ilyen alkalmazásokat, amik a beállítások menübe telepítik magukat, hogyan lehet eltávolítani? -
Spinmaster
csendes tag
Sziasztok!
Van közületek olyan aki hasznal cc-3060 hátlapot? Esetleg megtudná mondani vagy fozotval megmutatni, hogy hogy néz ki a telefonon? Köszi!
-
marcusa
addikt
válasz Spinmaster #1753 üzenetére
cc-3060? Arról még nem is hallottam, 3 félét ismerek, cc-3058: a gyári színes hátlap, cc-3040: strapa hátlap, cc-3041: vezeték nélküli töltős hátlap, de 3060-at még nem láttam...
:-)
-
marcusa
addikt
válasz Spinmaster #1755 üzenetére
Korábban linkeltek a zöld színűről képeket:
http://prohardver.hu/tema/re_nokia_lumia_820_teso_a_mindennapokhoz/hsz_431-431.html
:-)
-
jeni
félisten
az eredeti Nokia?
miben jobb a töltős hátlapos változathoz képest?
u.i:
strappa változat valami gumi bevonat a külsején?[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
akkor ez még rá meg a gyári hátlapra pluszban,olyan TPU tok védő szerű?
most néztem az csak sima hátlapok több színben
ebben az esetben tartósságban jobb-e a töltés felvételére alkalmas hátlaphoz képest?[ Szerkesztve ]
-
Spinmaster
csendes tag
Elég pöpec ez a hátlap! Szépen körbeveszi a gumi minden irányból...
-
guppy_83
tag
..korábban tettem fel képeket a 'töltős - sárgáról'... Érdemes váltani, a fényképező rész ezüstös keretét nem karcolja szét a használat.... mint a gyári lapos hátlappal...
...olyan még sohasem volt hogy semmi sincs...
-
jeni
félisten
válasz marcusa #1759 üzenetére
köszi
néztem őket,nem is gondoltam,hogy ez is van náluk.
sima hátlap
akkor azok hátlapok amelyeken van fekete vagy egyéb más színnel futtatva külső ház színétől eltérően akkor az körbe a széleken mind gumírozottak?mindkettő gyárinak tekinthető?
a listában olyan hátlap ami alkalmas wireless töltés fogadására ott nem szerepel köztük.
-
tkesy
őstag
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
guppy_83
tag
Amit én tapasztaltam, hogy a sima, azaz a nem töltős hátlap vékonyabb anyagában is kialakításában is és fényes megjelenésűek!
A töltős hátlapok masszívabbak, több bennük az anyag, MATT színűek, és kevésbé érzékenyek a külső behatásokra (karc, tapogatás, piszkos kéz stb...)Én tudom ajánlani az utóbbit, mert sokkal szebb és nagyobb biztonságban érzem a telefont!
...olyan még sohasem volt hogy semmi sincs...
-
kuszal
tag
Sziasztok,
ha valaki most töltős hátlapot vagy indukciós töltőt akar vásárolni, akkor annak ajánlom a T-mobile webshopot. Én tegnap vettem észre, hogy a hátlap pl.: 5300 forintba fáj csak, am imagasan a legjobb az eddig látott ajánlatok közül... én meg lecsaptam egy ilyen hátlapra Miskocon 6500-ért mert jónak hittem az árát...
Azt tudjuk, hogy mi lesz, de addig mi lesz!?
-
L.L.
senior tag
A T-nél is elég olcsó, ha nem a legolcsóbb, és a termékeknél van több színben is.
CC-3041Mire kikerestem megelőztek.
[ Szerkesztve ]
-
Sabre
őstag
-
a.t.i.k.a
csendes tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy adat számláló létezi -e lumina 820-ra és böngészéssel rádió hallgatással le mehet-e 1,2giga bájt 80-100 óra alatt? Bocs ha valakit meg bántok de uj vagyok és most ismerkedem ezzel a segítség kérés formájával.[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz a.t.i.k.a #1773 üzenetére
adatszamlalo nincs.
ha meg videokat nezel es netes radiot hallgatsz mobilneten, akkor bizony elfogy annyi.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Sanya72
csendes tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy amikor újraindítom a telefont, mindig visszaáll a rendszer hangerő 19-es értékre, bármi is volt kikapcsolás előtt beállítva. Ezt lehet valahol állítani, vagy mindenkinél ilyen?
A másik, hogy 2 hete van meg a telefon, és az utóbbi 4-5 napban valamiért fogja magát és újraindul. Okozhatja ezt valami program? Van valaki akinél történt már ilyen, és megtalálta a konkrét hibás programot?
B.S. -
Lacces
őstag
Sziasztok.
Tényleg olyan pocsék a kamerája, mint ahogy a cikkben írták?
A véleményeket előre köszönöm!
-
vwpolopg
őstag
Jövőhéten újra megy szervizbe ez a hulladék... folyamatosan fagy, és nem használat közben, hanem amikor használat és háttérben futó programok nélkül semmit nem csinál a telefon... (lehetne mondani, hogy ez tök jó, de ilyenkor hívást sem tudok fogadni) Pl. ha nappal bármikor pár órára, vagy éjszakára lerakom a telefont, a következő haszálatkor halálra van fagyva, semmi nem segít csak akksi ki-be... Ezt csinálja akkor is ha benne van a memókártya és akkor is ha nincs, akkor is ha frissen van formázva és akkor is ha nincs fent a biztonsági mentés, akkor is ha vissza van rakva a biztonsági mentés. Részemről ennyi, nem akarom többet vissza ezt szemetet, mert ez nem telefon, ez egy hulladék. Mostantól a végső megoldásra törekszem, nem fogom elfogadni a javítást.
Az a baj, nem tudom mi legyen majd helyette... ezek után nem akarok többet 820-ast, mert mi van ha megint kifogok egy ilyen hibás darabot, én ezt nem csinálom végig megint, + ez az egész elvette a kedvem tőle... androidot utálom, iOS-t szintén. a 920-ashoz lenne kedvem, de azt drágállom. Peidg lehet, hogy az lesz, mert más WP8 telót nem akarok, csak Nokiát a + programjaik miatt. Meg a megtépázott márkahűségem miatt.
[ Szerkesztve ]
-
-
vwpolopg
őstag
válasz danilla #1781 üzenetére
Ráadásul ahogy látom, a 920-asoknál is előfordul a térerő probléma... szóval egyáltalán nem egyedi dolog ez, a 820-asoknál csak itt a topicban 3 embernek jelentkezik a térerő hiba és mennyien vagyunk itt, 20-an kb? Akkor már sokat mondtam szerintem. Ez bizony szériahiba az én értelmezésemben... És most tekintsünk el a mostani fagyástól, az alaplapcsere óta nem jött elő a térerőgondom, szóval az összes ilyennek kuka az alaplapja.
[ Szerkesztve ]
-
zse01
csendes tag
Szeretnék írni róla jókat is
Eddig csak egyszer fordult elő a "térerő eldobás" azóta semmi ilyet nem tapasztaltam.
Az akku dolog a meglepő számomra. Kicsivel több, mint 27 órája töltöttem és 92% on van az aksi, pedig
legalább 20percet telefonáltam és 40percet neteztem vele 3G -n.
Éjszakára kikapcsoltam, pihent legalább 6 és fél órát, de szerintem ez nagyon jó ahhoz képest, hogy az iphone om félnapot se bír ki...
Remélem kifogtam egy jót és nem lesz baja -
vwpolopg
őstag
És, hogy folytassam, mert ez kimaradt, mikrofonproblémám is van, mindenki reklamál, hogy nem hall engem normálisan, csak ha közvetlenül a szám elé rakom a mikrofont kihangosítva... meg vagyok én áldva ezzel...
-
danilla
őstag
Nekem a vásárlás hetén jelentkezett először, aztán egy darabig semmi. Aztán rá egy hétre megindult a lavina. Volt, hogy egy nap háromszor kellett újraindítanom a telefont, aztán előjött a mikrofon probléma. Azt végül beadtam a szervízbe, remélem meg tudják csinálni normálisan.
[ Szerkesztve ]
-
zse01
csendes tag
válasz danilla #1792 üzenetére
Remélem én is, hogy tudnak vele mit kezdeni. Mennyi ideje van szervízben a telefonod ? És milyen függők itt a telefonok ?
Olvastam olyat, hogy ez lehet a micro sim hibája... Ez lehet valóban az ok ? (gondolok itt arra, hogy alapból a sim kártya a hibás és a sim csere se elegendő a probléma megoldására)
Még találtam olyat, hogy ios nél is előfordult ez a probléma és ha ki van kapcsolva a pinkód kérés újra megtalálja a hálózatot.[ Szerkesztve ]
-
zse01
csendes tag
válasz vwpolopg #1794 üzenetére
Igen, tudom te ezt írtad döbbenet...
Érdekes... Író asztalon van a telefon és írja a hálózatot felsem tűnik, hogy nemtudnak elérni aztán probálok telefonálni és tök süket a telefon. Ki kapcs majd újra be és halom üzenet nemfogadott hívásokról...
Találtam ilyet egy másik oldalon:
"A hibákkal kapcsolatban sok különböző külföldi és az Apple saját fórumát is átnéztem, világszerte találkoztak ezekkel a problémákkal, az USA-tól kezdve, anglián és németországon át egészen ausztráliáig. Érintett volt elég sok szolgáltató, AT&T, Verizon, Sprint, Voda, vagy akár a T is.Több fórumon is erősen gyanakodnak arra, hogy a problémák jelentős hányada hálózati problémákból ered. Erre a magyarázat az iPhone 4S két új fejlesztése adhat. Először is a HSDPA hálózatokon a készülék az eddigi 7.2Mb helyett már 14.4Mb-re képes, ami jelentős terhelés emelkedés jelent a szolgáltató celláin.
Továbbá másodrészt képes a készülék intelligensen váltani az antennák között, mindig a legerősebbre ugrik, ezzel is trükközve a lehető lehető legjobb jelerősségért… viszont erre sem voltak felkészülve a szolgáltatók hálózatai, és ez is kivágta a biztosítékot.
Tehát a gondot a megnövekedett hálózat és cella terhelés jelenti, másfelől az, hogy a hálózat védi magát ettől a jelenségtől, és tiltja az adott session-re a készüléket, hol kizárólag az adat kommunikácóból, hol a teljesből.
A pin kikapcsolása csak workaround, a problémát nem ez jelenti, bár kétség kívül segít élhetővé tenni a helyzetet. A háttérben viszont továbbra is tömérdek újra kapcsolódás van a hálózathoz, ami egyrészt szívja rendesen az aksit, és nagyban felel a hívásokkal kapcsolatos problémákért is.
Mindenképp érdemes még hozzátenni, és ez nagyban alá támasztja az elméletet, hogy a fórumokra már sok olyat is lehet olvasni, hogy a Sprint-es és a Verzion-os felhasználóknál mostanra már megszűnt ez a probléma. Többen hozzászóltak, hogy már több mint egy hete nem jelentkeztek újra ezek a problémák.
Persze ez minket ez még nem boldogít, de talán a T-Mobile is gyorsan fog reagálni, és finomhangolja a hálózatait. Illetve nem tartom kizártnak az Apple oldaláról se egy javítást, ami néhány nagyságrenddel kíméletesebb, és kevésbé aggresszív hálózat kezelést tenne lehetővé."[ Szerkesztve ]
-
kuszal
tag
Sziasztok,
lehet már írta más is, de a fagyások oka nem lehet esetleg ez:
"A Google egy “hihetetlen szabványos” megoldást használ imap használat közben, ettől voltak a fagyások. Neten találtam rá megoldást, de ekkor már lényegtelen volt. A lényeg, hogy Google beállításainál semmiképpen ne a “mindennel szinkronizálást” válasszuk, hanem a “csak email-t”, mert ekkor nem imap alapú postafiókot használ a rendszer, hanem pop3 alapút, ezzel viszont nem jelentkezik a fent részletezett probléma."http://navigyurci.hu/2013/04/09/nokia-lumia-820-egy-ujabb-szerelem/
Azt tudjuk, hogy mi lesz, de addig mi lesz!?
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok!
Mennyi ideig bírja az akksitok?
Tegnap levettem este 10-kor töltőről olyan 40% környékén volt az akksi ekkor, semmi nem futott a háttérben,Battery Saver bekapcsolva és reggelre már jelzett, hogy tölteni kéne, mert le fog merülni.Másnál is ilyen marha gyorsan merül?
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest