Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rob700
senior tag
Tudja valaki hogyan kell képet küldeni Skype-on?
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 128GB Black
-
Slimbie
tag
Miért nem tudom felrakni a próbaverziót a NOVA3-ból?
Azt írja nincs elég hely... de még 3,5GB szabad a telefonon.
Elvileg kb 1GB lenne a játék, nem?Nokia Lumia 820
-
berboo
csendes tag
hali csak pár wps konkrét kérdés:
csak wpre vagy speciel lumia 820 ra
beszéd hang minőség hívás esetében ??
beszéd hang minőség skype esetében , skypon tudok-e filet küldeni ?
van e aki megbánta hogy wpt vett droid helyett?
a nem fizetős programokkal is lehet e teljes értékű életem ? (nincs bankkártyám)
Köszi -
marcusa
addikt
820 beszéd minősége nagyon jó, valami spéci nokiás mikrofon van benne, és a hangszórója is érthetően továbbítja a hangot. Skype beszéd minőség is rendben van, fájlt küldeni még nem próbáltam rajta, de gyanítom, hogy nincs akadája.
Én 6db droidos teló után váltottam wp-re, eddig nem bántam meg, viszont van egy-két progi, amire nincs igazán jó, vagy reklám mentes alternatíva... Mondjuk főleg játékok...:-)
-
junior11
veterán
Sziasztok,
olvasgatom a topicot, de lenne pár kérdésem:
1. sok külföldi oldalon tesztek során felrótták a 820-asnak hogy az akksi zörög, meg van lazulva a telókban, állítólag gyártási hiba. Mi igaz ebből?
2. Mennyit bír ki az akksi normál napi használat mellett (pár telefon, sms, 30perc wifi...)?
3. Állítólag egyes fájlokat duplán ment el a teló
4. Mit gondoltok az Amoled kijelzőjéről? Beégés veszélye?
5. Milyen memóriakártyát fogad be? Állítólag válogat, nem mindegyiket ismeri fel...
6. Gorilla glass hiányában szerintetek milyen tartós (karcolás) a kijelzője?
7. Sok panaszt olvastam, hallottam, hogy telefonálás során elsötétül a képernyő, nem reagál a gombokra a teló stb... Megoldódott már ez a probléma?
Köszi!
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Üdv! Szerintetek érdemes 620-ról átváltani 820-ra? A 620 egyébként maradna, mert a feleségem ilyet szeretne. Eredetileg úgy volt, hogy neki is veszünk egy 620-at, de aztán elkezdtem játszani a gondolattal, hogy odaadom neki az enyémet, én pedig beújítok egy 820-at. Nem lenne így sokkal több anyagilag. Kérdés, hogy a nagyobb (és amoled) kijelző és a jobb kamera megér-e plusz 15-17 ezres kiadást. A ram kérdés egyelőre nem izgat, mert nem játékra használom a telóim.
[ Szerkesztve ]
"Aki hülye, haljon meg!" - De mi van, ha én még nem akarok? GamerTag: Seedcop
-
kuszal
tag
válasz junior11 #2122 üzenetére
Szia,
1. én még nem vettem észre, de nem is rázogatom a telefont. (most ki is próbáltam, de nem hallok, érzek semmi. Mondjuk nekem a vezeték nélküli töltős hátlap van fent.)
2. nekem két nap. De ha nyúzom, akkor estére már 15% örül van csak. Pl.: ma reggel levettem töltőről és csak délben ebéd közben neteztem. Az alatt a 4-5 óra alatt amíg nem babráltam egy száalékot sem esett a "Battery" alkalmazás szerint. Az után volt net, 1 óra wifi és mobilnet vegyesen, meg 2 sms meg egy kis kamerázás ajátszótéren, olyan 10 perc és most 72%-on áll. De tegnap egész nap nyomogattam, főleg net, meg egy hívás és estére csk 14% maradt. De szerintem sok függ a lefedettségtől is, legalábbis nekem ilyen érzésem van.
3. ilyennel én is találkoztam a Onenote-ban, de a duplikált fáljokat kitöröltem és azóta nem jelentkezett.
4. Beégés, szerintem hülyeség, amúgy nagyon szép a képe és tökéletesen jól látható még éles szögből is. De férfiasan bevallom, hogy én általában szemből nézem a telefont és nem 10 fokos szögben...
5. nekem kingmax vagy kingston 32Gb-osvan benne (minek??? még magam sem tudom), de írták a Samsungokra is, hogy jók bele. Ha lehet egy tanácsom, akkor válassz jó gyors kártyát ,mert nekem pl. a fényképek elkészítése gyorsabb lett a gyorsabb (Class10-es) kártyával.
6. én sajnálom, hogy nincs benne. Már látok rajta egy-két nagyon apró mikrokarcot, mások azt mondták erre, hogy hülye vagyok, de én akkor is látom. Az N9 kijelzője jobban bírta a strapát és az talán Gorilla volt. Azon 1,5 év után nem volt semmi sem. De vettem egy tokot és vigyázok rá...
7. én nem tapasztaltam, de ez a telefon csak másodlagos telefon a hívások szempontjából. Van céges teló és a hívásaim nagy részét azon bonyolítom...
Milyen telefonok között akarsz dönteni? Én nagyon örülök, hogy megvettem, annak meg pláne, hogy használtan vettem és így csak 60.000 forint volt. Az élmény csak kicsit kevesebb viszont 60.000 forint bent maradt a zsebben. Ehhez persze az is hozzá tartozik, hogy közel egy hónapig vadásztam a telefonra...
Azt tudjuk, hogy mi lesz, de addig mi lesz!?
-
kiki89
aktív tag
válasz junior11 #2122 üzenetére
Hali,
azt nem mondanám, hogy lötyög az akksi, de ha nincs rajta a hátlap és hátra fordítom akkor kiesik magától, de soha semmilyen problémát nem okozott még használat közben.
Az akku bírja egy napig ha nyúzom akkor is, ha keveset használom akkor 2 napot is ki lehet hozni belőle.
A kijelzőn nekem van fólia, jobb félni mint megijedni.
Ez a kijelző elsötétülés sztem a 920-akra volt jellemző."Amit birtokolsz, az birtokba vesz!"
-
junior11
veterán
Köszi mindenkinek! Egyelőre még csak tájékozódok, nézegetek, gyűjtöm az infókat. Kezd érdekelni a WP8 is, de még az Androidot sem zártam ki (Xperia L). Nem sietek a vásárlással.
Állítólag nyáron jön a nagy frissítés WP 8.1/Blue néven (GDR2), ami sok újítást igér. Reméljük így lesz.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
mightymo3
tag
Sziasztok, pár kérdésre a személyes válaszom.
Jelenleg a legújabb rendszerrel használom telefonomat, erős használat mellett 14 órát bír, ez bizony kevés de ebből 4-5 órát nyúzom is. (igaz nem játékkal inkább netezek) A lényeges dolog még ehhez kapcsolódik mert ami a telómon van rendszer az kb. 4 hónapos, szóval eléggé szemetes kb. 70 program, feltelepítve meg már kb. 150-180 db volt! Szóval ezért is merül úgy, ezért várok az új GDR2-re mint a messiásra mert nem szeretném addig újra rakni.
Nálam is folyamatosan panaszkodnak a hangminőségére, de amit én észre vettem az az mikor telefonálok elveszi a 2G kapcsolat feletti sebességet és ennek kárára.
A Push üzenetek kb. 10-20% érkezik meg az is későn, Skype, Viber rendben de másik több 10 program rossz.
A külön hangerő Setting nincs. Other mappa teleszemetelése és fölösleges telefonra mentet fájlok Gbájtokat vesznek el.
A Microsd kártya bizony nem biztos hogy szereti bármelyik gyártót vagy sebesség fajtát, én vettem 8GB Samsungot és bizony nehezen szokik hozzá az elején alig bírta venni a 720 videókat ezzel nincs már gond és nem a sebesség a gond mert Cl6-os előtte 4 volt arra simán ment 1080 is, erre NEM! De nekem elég a másik is. sok kisebb probléma akad még!
Szóval ezek azért problémák ezért azt gondolom hogy ha valaki váltani akar az várjon inkább még mert ez miatt ne utálja meg a WP8-at, jövőre jönnek ki a Lumia igazi kiforrt modellek!
GDR2 utáni 1-2 frissítésre már lehet nyugodtan váltani, jönnek majd a FHD kijelzősek 4 magosak még jobb és szebbek![ Szerkesztve ]
-
mightymo3
tag
Emlékszem még 2008 Aug 22 én kaptam meg az első okos telefonomat akkor IPhone 3G volt az ismeretlen még senki nem sátrazott akkor!
Szóval 2.0.1-el kaptam meg a telefon kb ment 3-4 órát és behalt, mivel olvastam kicsit már rájöttem hogy ehez Itunes kell néztem is miféle progi ez csak úgy dobálta fel az ablakokat hogy ezt meg azt meg amazt kell telepíteni és én hagytam a maga utján és így lett a telefonon 2.0.2 ezáltal megint használható lett.
Majd 1-2 hét múlva megint kiakadt szegény csak újraindulást produkált így hát bele mélyültem kissé hogy mit kell csinálni vele. IOS sem volt az elején fenékig tejfel
Csak hát az Apple nagyon ráfeküdt az OS-re és hát ez lett belőle! Azért kellene többünknek írni az MS-nek vagyis egy nagyobb báziscsoportnak hogy ne évente 2-3 frissítés legyen hanem sok sok picike, engem nem érdekel ha újra kell rakni, viszont hogy ennyit várunk 1-1re az sok szinte úgy érzi az ember hogy szarnak rá. -
Rob700
senior tag
Hogyan tudom azt megoldani, hogy a régi autós töltőm (A vékony verzió) jó legyen a 820-hoz? Nincs hozzá valami átalakító? Jobb ha egyszerűen veszek ehhez is egy autós töltőt?
iPhone 12 128GB Black
-
jeni
félisten
a töltőt és annak csatlakozóit ne cseréld fel még akkor sem ha adapterrel oldanád meg
nem ér annyit
inkább rendes micro-USB autó töltőt vegyél[ Szerkesztve ]
-
Rob700
senior tag
Köszi! Ti mennyire figyeltek a teló töltésére? Mindig megvárjátok, hogy teljesen feltöltsön ha már feldugtátok? Az én telóm kiállított darab volt 1hónapig. Semmi karc vagy ilyesmi csak az akksitól tartok, hogy nem-e lett elrontva az 1hónap alatt....?
iPhone 12 128GB Black
-
Z406
tag
Hahó!
Bocsi, nem akarok belevágni, csak gondoltam elmesélem, hogy folytatódik a vacakolás a drága telefonommal. Az egy dolog, hogy a legtöbb híváskor még mindig nem értenek belőlem semmit, de a kamera kiállás engem zavar. Múlt hét csütörtökön hoztam el a szervizből és már megint tiszta karc az a rész. Persze, tehetném tokba, de nem szeretem az ilyen-olyan tokokat. Ráadásul arra a kiálló részre ül fel a telefon és frankón ferdén áll, amikor lerakom...
Biztosan csak én vagyok túl lüke, de egy közel 100 ezer forintos telefontól azért nemár!Most írok direktben a Nokiának, kíváncsi leszek, hogy mi lesz.
[ Szerkesztve ]
"Angyalképű hippik lángolnak a régi mennyországért, vágyódnak az éjszaka gépezetének csillagos dinamója után..."
-
Z406
tag
Szia!
Amennyit nyomkodom, este már tölteni kell, szóval rádugom és reggel veszem csak le. Ha kiállított darab volt, akkor gondolom non-stop töltőn volt. Majd Valaki megcáfol vagy igazol, de szerintem ezeket a mai telefonokat már ez nem teszi tönkre...
"Angyalképű hippik lángolnak a régi mennyországért, vágyódnak az éjszaka gépezetének csillagos dinamója után..."
-
kiki89
aktív tag
Én semennyire nem figyelek a töltésre, ha sietek valahova és 50% alatt van az akksim, akkor akár 10-20 percre is felteszem töltőre. Úgy vagyok vele, hogy az a pár százalék is életet menthet, ha olyan szituáció van, vagy ha nagyon unatkozok. Tudom, hogy ezzel nem teszek jót az akksinak, de egyelőre még a telefon van értem és nem fordítva.
"Amit birtokolsz, az birtokba vesz!"
-
MeSKA
aktív tag
Hát végre én is beálltam a 820-asok táborába! Így elsőre nagyon tetszik! Viszont egy pár programra szükségem lenne (sajnos az áruházba sok van belőlük). Tudnátok segíteni?:
1. Egyszerű fájlkezelő
2. Egyszerű zseblámpa
3. Egyszerű diktafonMindegyikből reklámmentes kellene és nembaj ha fizetős!
Illetve tudja valaki hogy kell beállítani külső csengőhangot és ébresztőt?
Köszi a segítséget előre is! -
-
-
korlinet
csendes tag
Próbáltad levenni 3 vagy 2g-re? Elvileg jobban fognak hallani. Nálam gyakorlatilag is így van, bár néha így is panaszkodnak, hogy olyan mintha ki lennék hangosítva. (2g-n használom). Ajánlott valaki Nilkin tokot itt a telefonra. Én is olyat vettem, és szerintem tényleg szuper. A kamera így pont védve van.
Másik:
Ma vettem észre, hogy mozog a telefon kamerája!!!
Olyan, mintha a ragasztás elengette volna a meleg miatt. Vissza nyomkodom, de pár perc múlva megint kiáll az alsó fele.
Találkozott már vki hasonlóval? -
tkesy
őstag
Nálatok működik az ideiglenes fájlok törlésre?
mert nálam nem, semmit sem töröl, a mappa meg napról napra nagyobb lesz.>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
zzzoli23
csendes tag
Hali. Adott egy 820as, amit az erintokijelzovel nem lehet bekapcsolni... A kedves ismerosom szerint, bar eddig azt hittem, erre mindig van egy kulon gomb. Na mindegy. Mi lehet a hiba? Digitizer csere a megoldas, v van egyeb otlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest