Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mightymo3
tag
Szia,
Lumia 820 felhasználó vagyok
A vélemény az hogy gyakorlatban nincs különbség a 512 <-> 1Gb között a legjobb minöségű játékok nem biztos hogy futni fognak a kisebben de ez változhat ha optimalizálják. Alkalmazás téren viszont még kisebb a keresztmeccet.
Nálam jelenleg megy minden Google szolgáltatás itt a Calendarra ,gtalk hogy ez meddig tart nem tudom
A többire sajnos nem tudok válaszolni nem használom ezen szolgáltatásokat. -
no1r
őstag
válasz mightymo3 #1201 üzenetére
köszönöm szépen mindkettőtöknek!
hát a játékok annyira nem fontosak, meg a drive sem (talán) bár azért offline navi jól jöhetne még később.
viszont a jobb akkuidő meg a 720 felé billenti a mérleget meg a formaterv is.
ki kell még ezt gondolnom jól...a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
HuSzy1990
csendes tag
Hellósztok ma érkezett meg a lumia 820am. a netet kitudom kapcsolni valahol?
-
kiki89
aktív tag
Az utolsó frissítés óta azt tapasztalom, hogy jobban birja az akksim, pedig ugyanúgy használom. Tapasztalta más is?
"Amit birtokolsz, az birtokba vesz!"
-
jeni
félisten
kezdenek leesni a Nokia 820-s áraik.
Pár napja még 110e.Ft volt. Most ugyan ott 99000 Ft. lehet,hogy maga készülék de a töltő és a adatkábel az bármi lehet,így is a 2 év gári gari érvényes ott ,gondolombár itt drágább de full dobozosként hirdetik
ha lenne benne rádió nem is gondolkodnék rajta
-
jeni
félisten
válasz marcusa #1211 üzenetére
bár ha tudnám tutira,hogy kártyafüggetlen akkor 1000 %,hogy a T-nél venném meg.
valaki megtudná erősíteni,hogy függős vagy függetlenként árulják?
oda vinném a másik szolgáltatós kártyámat,de megengedik-e kipróbálásra?[ Szerkesztve ]
-
HuSzy1990
csendes tag
Ezekkel a verziókkal kaptam meg a telefont. Ez már egy frissitett verzió? telefon azt írja nincsen újabb verzió..
Operációs rendszer verziószáma: 8.0.10211.204
Belső vezérlőprogram verziószáma:1232.5951.1249.1002 -
-
jeni
félisten
A készüléken státusz jelző van-e? gondolok a nem fogadott hívásokra és a fogadott sms-t miképpen jelzi a készülék (távollétem alatt nem veszem fel)?
egyik nevesebb mobil bolt vissza írt,hogy 104000 Ft bruttó áron gyári 2 év garisat adnak zsír újat.
[ Szerkesztve ]
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok!
Van olyan aki Vodafone-os és már megjött neki a legújabb frissítés?
Köszi
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok. Annyi kérdésem lenne még, hogy alkalmazások telepítése közben másnak is nagyon belassul a telefon? Csak akkor mikor egy nagyobb appot installal a telefon. Elore is koszonom.
[ Szerkesztve ]
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
adm
őstag
-
bibalint
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 2 hónapja van meg a telefon, tökéletesen elégedett vagyok vele, viszont az elmúlt hetekben furcsa dolgokat művel. 3 alkalommal volt, hogy azt írta, hogy nincs térerő. Repülős üzemmód ki-be megoldja. Ma is csinálta, és kicsit belemélyedtem, mielőtt repülőüzemmód ki-be kört megcsináltam volna. Az derült ki, hogy a mobilinternet simán ment annak ellenére, hogy azt írta nincs térerő. Hívást indítani fogadni nem tudtam.
Találkoztatok ilyennel? A mobilinternet elvileg ugyanazon az "antennán" jön, mint a GSM, nem? Tehát nem antenna hiba... Vagy nem?
Van ötletetek, hogy mi lehet a hiba?
Köszi!
b
-
vwpolopg
őstag
válasz bibalint #1230 üzenetére
Mivel te vagy a második ember rajtam kívül ezzel a hibával én azt kezdem gyanítani, hogy ez valami gyári hiba lesz, biztos van egy sz*r széria... irány a szerviz, az enyém most van bent másodjára emiatt... (azzal a különbséggel, hogy nekem a mobilnet sem ment ilyen esetben, illetve nekem rendszeresen nem ment elsőre a net bekapcsolása sem)
[ Szerkesztve ]
-
guppy_83
tag
válasz vwpolopg #1231 üzenetére
Gondolom sim csere volt, már mint micro simről micró simre?? Nekem kicserélték, mondván hogy régi... Nem tapasztaltam ilyen jellegő problémát.
Más:
Mióta feltettem a legfrissebb verziót, megdöbbentően jó az akku időm... Tegnap reggel vettem le a töltőről és jelenleg 45%van. Mindent funkciót ugyan úgy használtam mint eddig, reggel kicsi zene, 3g, no wifi, pár telefon beszélgetés facebook és szerintem a holnapi napot is simán megbírja...
Valakinek hasonló tapasztalat? Vagy csak napkitörés volt??...olyan még sohasem volt hogy semmi sincs...
-
vwpolopg
őstag
válasz bibalint #1233 üzenetére
trémobil, ők küldték be a szervizbe. Rájuk nincs panaszom, első körben belső keretet cseréltek, ezen található az összes antenna. Egy hét után küldtem vissza újra, mert a hiba nem szűnt meg...
(#1234) guppy_83: sim cserével kezdtünk szerviz előtt, 2x is.
[ Szerkesztve ]
-
Rob700
senior tag
Helósztok! Én 620-720-820 közt agyalok... Igazából ami fontos az a navi meg a fényképező... mivel a 820 és a 720 kijelzője azonos ezért inkább a kamera a döntő... elvileg a 720 jobb fényképeket csinál... linkelne nekem valaki 820 fotókat a legutolsó sw-vel...?
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 128GB Black
-
marcusa
addikt
Technológiailag fejlettebb az Amoled, és szerintem wp rendszer a lehető legjobban kihasználja a fekete szín előnyét az Amolednél. Itt erre gondolok, jobb oldali amoled, bal oldali nem:
Kevesebbet is fogyaszt, a legnagyobb panasz rá, hogy túlszaturáltak, túl élénkek a színek...
A butított drive csak ahhoz az országhoz tartozó térképet engedi letölteni, amilyen a SIM kártya MCC kódja, és valószínűleg funkcionalitásban is lesz hátrány, de erről még konkrétumot nem olvastam.:-)
-
smarni
csendes tag
Szia,
Én ma pakoltam bele egy Samsung Class10-es UHS-I-es, 32 GB-os kártyát, és szuperül kezeli. Előtte class6-os volt és kisebb, és érezhetően gyorsabb pl. már másolásnál is.
Ezt vettem bele:
http://www.samsung.com/hu/consumer/printers-monitors-peripherals/memory-card/microsd/MB-MGBGB/EU -
BiP
nagyúr
Én pont tegnap vettem bele egy class10-es 16GB-os Silicon Powert. Simán viszi.
Viszont ami bosszantó, hogy a nagyobb játékok telepítője (batman, spiderman, modern combat 4), amit ki akartam próbálni, még mindig azt írja, hogy nincs elég hely.
Ezek szerint csak a szabad beépített memória számít nekiA hétvégén szerintem újrarakom a rendszert, legalább frissítem a 1308-ra és letakarít mindent. Lesz friss rendszerem, meg sok helyem 2 legyet ...
[ Szerkesztve ]
-
HuSzy1990
csendes tag
Nektek is csinál olyat, hogy leszed csempét a főmenüből? Kikapcsoltam a telefont és amikor visszakapcsoltam eggyel kevesebb csempém volt. Például ott volt az Angry Birds Roost, és eltűnt. (Nem mintha zavarna csak érdekes) előtte egy másik tűnt el csak azt nem tudtam beazonosítani, hogy melyik.
-
-
Sabre
őstag
Nekem is ez van benne és még mindig újraindításná azt írja, hogy valami gond van vele és pc-be tegyem be...mindeközben hibátlanul tudok rá venni 1080p videót, képeket, fel-le másolni stb. Az 1008 patch csak megoldja ha végre eljut az én T-s telefonomra is...
Tegnap viszont kicsit csalódtam, egy netes rádió kliens futott a háttérben, közben endomono-val mértem a futást és bizony bugzott az endo...auto pause többször, pár napja ugyanilyen használatkor egy kattanó hanggal eldobta az endot és el kellett újra indítani...szóval vannak még javítandó dolgok bőven.
Pedig én türelmes vagyok igazán a wp-vel, 7.0 óta használom folyamatosan...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest