Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiki89
aktív tag
Üdv mindenkinek. OTG-t tud a telefon?
"Amit birtokolsz, az birtokba vesz!"
-
marcusa
addikt
http://discussions.nokia.com/t5/Nokia-Lumia/USB-OTG-support-for-lumia-series/m-p/1661464
Itt azt írják, hogy jelenleg nem támogatja, és a későbbi támogatásról sincs infójuk...:-)
-
-
kiki89
aktív tag
válasz vwpolopg #1068 üzenetére
Én az a türelmetlen fajta vagyok. Mikor marcusa jelezte, hogy frissített, én egy napot vártam, utána feltettem ncs-el a frissítést. Valahogy nem volt türelmem megvárni, míg a T nekem is küldi a frissítést.
Ezért jöttem WP-re, mert utáltam, hogy droidon sose kaptak a középkategóriás telefonok kellő támogatottságot és itt megtaláltam a boldogságot. (még ha manuálisan is kell feltennem, saját türelmetlenségem miatt)"Amit birtokolsz, az birtokba vesz!"
-
Lall
veterán
válasz marcusa #1071 üzenetére
Sajnos, nincs. Úgy volt, hogy péntek, de akkor nem jött meg. Ma a Telenoros emberkém egész nap Pesten volt nem tudtam elérni. Bosszantó, mert már nyistolnám.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
vwpolopg
őstag
Valami ilyesmi vagy akár ugyanez elérhető a telóra?
-
L.L.
senior tag
Sziasztok,
Megvettem a 820-at, ismerkedem vele. A kamera ovális kerete nektek is kiáll a hátlapból az egyik végén? -
L.L.
senior tag
Köszönöm mindenkinek a gyors választ. Akkor ez ilyen(mondjuk nem zavar), egyébként nagyon tetszik.
-
vwpolopg
őstag
Csak nem akar normálisan működni ez a teló... az új heppje az, hogy ha hívnak, elkezd csörögni és rányomok a hívásfogadásra, nem némul el egyből a csengőhang, hanem recsegve elhalkul a csengőhang (mint amikor beakad egy zene a lefagyott gépen, kb ahhoz lehet hasonlítani) nagyon gyorsan, kb. egy mp. alatt... Ez semmiképp nem normális viselkedés, mivel korábban nem csinált ilyet. Valaki tapasztalt hasonlót? Gondolom egy HR megoldja, de tele a tököm ezzel a rohadt mobillal, többször volt resetelve mint lemerítve mióta megvan...
Szerk.: Barátnőm mondta, hogy az ő HTC 8S-e ugyanezt produkálja, csak neki tök random...
[ Szerkesztve ]
-
Drag77
senior tag
Sziasztok!
Egy T-s mms beállítást tudnátok nekem mondani? IStennek nem akar működni nekem.
üdv. Drag
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
danilla
őstag
Tmobilos 820-at szervízeltetéskor vigyem a Tréhez, vagy meg lehet őket kerülni és vihetem a telefont a nokiához?
-
vwpolopg
őstag
válasz danilla #1090 üzenetére
Ugyanez volt az enyémmel is, komplett belsőkeret csere. (abban vannak az antennák). Ez igazán remek , csak nem típushibának nézünk elébe?...
Szerk.: Én a T-hez vittem, 14 nap után kaptam vissza.
Szerk2.: Ha visszakapod jó alaposan nézd végig. Nekem a szervízben a hátlaplevételnél megsérült a hátlapom teteje, valami éles eszközzel feszítették le... nem annyira feltűnő, mikor átvettem fel se tűnt, csak itthon, így sajnos cseszhetem...
[ Szerkesztve ]
-
danilla
őstag
-
guppy_83
tag
-
kiki89
aktív tag
Szakbarbárok...
Szerk: mármint a szervizesek.
[ Szerkesztve ]
"Amit birtokolsz, az birtokba vesz!"
-
jas39
tag
friss app installáció utan a jobb oldali menüt betűrendbe teszi, úgy, hogy betűnként kirak egy soron következőt??? Vajon miert
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest