Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pontyos
senior tag
Helló, elnézést ha zavaró, de nem tudok pontos árat. Mit kérhetek egy, féltett szép 820 ért? Thx
[ Szerkesztve ]
-
Peathee
aktív tag
Vagy Endomondo!
-
Jofi81
őstag
válasz Peathee #8053 üzenetére
Vagy Sports Tracker.
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
-
Kube
senior tag
válasz SpeedHUNGARY #8058 üzenetére
Az is lehet hogy az a bizonyos sose fut be. Én mindig azt vallottam,hogy inkább eladom de ne porosodjon. Valaki meg jól beárazza magának valami lehetetlen összegre, utána azt csökkenti de mindig a piaci ár felett marad utána meg pislog hogy 3 éve ott porosodik aztán 5 Ft-ért kel el a cucc. Szóval amondó vagyok hogy aranyközépút aztán csókolom.
[ Szerkesztve ]
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Természetesen szíved joga. Ezt csak azért mondtam, mert pl. unokatesóm T-mobile függő 820-át múlt héten adta el 63.000-ért. Persze Ő úgy hirdette, hogy vagy elmegy ennyiért, vagy nem, szóval nem is nagyon izgatta magát, nem volt neki sürgős. Mondjuk kb. másfél-két hónapig hirdette ennyiért, de azért végül csak elment. Viszont, ha Te váltani szeretnél, és minél hamarabb akarsz tőle megszabadulni, akkor nem szabad ilyen áron adni. 50-ért úgy gondolom simán esélyes, hogy elkel 1-2 héten belül.
"Aki hülye, haljon meg!" - De mi van, ha én még nem akarok? GamerTag: Seedcop
-
batai15
félisten
Ha független csak akkor
-
Kube
senior tag
válasz SpeedHUNGARY #8061 üzenetére
Igen, nekem is van ismerősöm aki kétszer annyiért hirdetett valamit igaz egy másik oldalon ahol licitálni lehet (gondolom innen már kitaláljátok), és elvitték neki 3 napon belül pedig a boltból olcsóbban megkaphatta volna az illető. Nah meg pont az csinálja ezt akinek amúgy is van pénze, nem tudom ez nekem személyes tapasztalat, de nem általánosítunk elnézést.
-
hülyegyerek
addikt
Éjszaka volt egy frissítés az Extrák+info-hoz. Én nem vettem észre változást, tudja esetleg valaki, hogy mi volt ez ?
[ Szerkesztve ]
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Igazad van. Pénze is volt, nem is igazán akarta eladni és persze így aztán pikk-pakk el is adta, majd hozzádobott egy 10-est és vett magának egy vatta új 920-at (igaz bolti garival, de akkor is). És amúgy ez mindig bejön neki, mert előtte pl. a 4 évvel ezelőtt 16 milkáért vásárolt téglalakását adta el az ősszel 15 és fél millióért (!!!), majd vett egy házat 11 m forintért úgy, hogy azt meg eredetileg 14-re tartották!!! A hülyéknek és a pénzeseknek mindig szerencséjük van! Na de persze én sem akarok általánosítani...
[ Szerkesztve ]
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz hülyegyerek #8064 üzenetére
A Black előszele. Szerintem.
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Kube
senior tag
Hát ő nem akarok hülyeséget mondani, de mintha lenne egy (i) ikon ami az aktuális sitera visz. Ez nem tudom hogy ezelőtt volt-e. És mintha valami gomb is lett volna az alján ami eltűnt, de erre ne vegyetek mérget.
szerk.: jól van a gomb az okés, az (i) az ott volt
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz SpeedHUNGARY #8066 üzenetére
Nem biztos, elég sokszor volt már update.
-
Kube
senior tag
válasz SpeedHUNGARY #8066 üzenetére
Előszele már szerintem van egy ideje, bár mondjuk az a bizonyos mézesmadzag rángatása elég jól megy nekik egy ilyen update formájában. Már mindenki nagyon várja, mikor megláttam na mondom hűhű, aztán
[ Szerkesztve ]
-
PofaJenö
senior tag
válasz hülyegyerek #8072 üzenetére
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
inthro
aktív tag
A multkor emlitettem, az SD-kártyára való térképek mentését, nos simán ment minden addig unokatesómnak amég el nem érte a 20Gb-ot, majd nem lehet több térképet letölteni
Persze jogos ha valaki kérdezi minek ennyi térkép? Nos Ő sokat vezet és külön gps helyett ezt hsználja, és közben telefon is, de valaki találozott már ilyennel? Próbáltaa már valaki megtölteni a kártyát térképekkel?
Köszönöm, ha valaki tud segiteni◕‿◕
-
batai15
félisten
Az igo androidon 120 mega magyar mappal,poi-val stb.
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
Hali,
Azt látom, hogy a T-nél már kifutó szériába tették a 820-at. Mi lesz szerintetek az utódja? Nem a 825-re gondolok, mert akkora bazi kijelzős telefon kéne a halálnak (akkora a GPS a kocsiban), gondolom lesz valami 5" alatti méret.
Mindezt azért kérdezem, mert most egy 620-at használok, de az FM hiánya és az 512 MB-os ram miatt a felfelé váltással kacsalódok és a mostani kíbálatban a 820 ami legjobban fekszik (hogy én marha miért nem egyből azt vettem tavaly). -
kbyte1024
veterán
Hát azért a G2meg ami most jelent meg Flex azok ütősre sikerültek.
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
BarNeE9
tag
Sziasztok!
Lumia black mikorra várható? -
hoffman_
nagyúr
plafonig felb*tt most a telefon. összekutyulja a zenéket, holott semmi oka nincs rá. megszerkesztettem tag editorral egy régi albumomat, mindent helyreraktam - pontosan úgy, ahogy az összes többi albumomnál. rárakom a telefonra, erre nem egy albumként jeleníti meg, hanem az összes benne lévő számot azonos albumborítóval és albumnévvel, külön-külön egyesével. és persze, hogy csak egyet játszik le. ezt mi a gyíkomért csinálja? eddig nem volt gond, pedig mindet ugyanígy raktam rá.
mod:
plusz egy másik agyrém. kicseréltem az előlapi panelt, mert tönkrement rajta egy jack. 2x usb 2.0 és 1x usb 3.0.
a régi panel mindenhogy vette a telefont, ez a mostani, csak a 3.0-val képes felismerni. megint nem változott semmi... akkor miért csinálja ezt?
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
ruskop
senior tag
Azt hol látni, hogy mennyi karakternél járok sms írás közben?
-
Meghivott
addikt
Nekem ezekkel van gondom:
ID3v2.3(ID3v1 ID3v2.3)
az aláhúzott résszel, szerintem, mert az tér el a többitől...
Tud valaki rá megoldást? -
Lall
veterán
válasz Meghivott #8094 üzenetére
Ezzel rakd rendbe a zenéid. Megváltozik az életed. hoffman_-nak is ezt javaslom. Mindent meg lehet adni. Pl. melyik szám hanyadik az albumon, stb... Egy album megszerkesztése pedig nem több pár percnél, ha az egész albumot kijelölöd és behúzod.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
tisn
addikt
hi!
a telefon neha fogja magat, es leveszi a csengetest, csak rezgon marad
ez mitol lehet? (energiatakarekos uzemmodra valt?)
nagyon zavaro
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest