Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
őstag
válasz - = Zk = - #48 üzenetére
Nem, az sajnos PS3 only.
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
- = Zk = -
félisten
a last of us nincs PS4-re?!.. az nem PS4 only?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
mentoloshypo
senior tag
Half-Life 3 jól jönne.
-
WongFeiHong
senior tag
Doom 4 lesz vagy GTA 5 viccet félretéve
-
bigbuda
aktív tag
LAST OF US 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
n.e.o.one
csendes tag
Esetleg kiadnak egy firmware updatet, és végre lehet zenét is hallgatni egy 120 ezer forintos készüléken, vagy talán a controller végre képes lesz a vezetéken keresztül is kommunikálni a géppel (így megszüntetve az
észrevehetetlenlaggot)? -
tDr1v3r
veterán
LBP-t a népnek!
Amúgy szerintem az új Uncharted lesz, volt már belőle teaser trailer is ha jól emlékszem.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
scham
tag
az angol szöveg alapján olyan sorozat jön PS-re, ami eddig nem volt. tehát Sonic, Mario, Gears, Forza , Halo, valami PC-s exkl. sorozat... tippek?
default aláírás
-
JanR
addikt
válasz BoneDragon #34 üzenetére
Na az szép lenne, ha egy új pokemon jönne PS4-re
-
BoneDragon
veterán
Next gen pikachut a nepnek
-
JanR
addikt
Én csak a Last of Us miatt vennék PS4-t, de mivel az "még" nem sorozat, így nem is számítok rá. Leginkább szerintem valami régebbi játékot díszítenek fel mai köntösbe, vagy valami hasonló, bár a GTA V sincs kizárva.
-
BatchMan
senior tag
X-wing vs. Tie fighter. Még PS4-et is vennék miatta.
-
WongFeiHong
senior tag
Steven Seagal lesz a cimlapon xDD
-
törölt tag
crash bandicoot
-
hommeros
őstag
Wolfeinstein
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
scyllafren
senior tag
massive... felig poen, felig komoly: Mass Effect?
-
idegen lény
őstag
Hát, az oldalon a Doomot írják. Az tényleg elég nagy jelentőségű sorozat.
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
Spancho
senior tag
A Black nem sorozat mert asszem csak 1 része volt anno ps2-re de ha jönne egy folytatás összefosnám a gatyámat
Amúgy meg szerintem valami fos Angry Birds leszA nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Steve1207
veterán
Eléggé "csak" PS szaga van az egésznek, így kimondottan az exkluzív címekben kellene gondolkodni, így pl a GTA5-öt egyből kizárnám.
Viszont, ha ilyenekben gondolkodunk én egy multiplatform Dirt 4-nek jobban örülnék, ha végre lennének róla részletes infók.
-
Kapti
tag
Flappy bird
Phenom II X3 720BE @955X4 - Life is good.
-
Taposo
aktív tag
Új Onimusha vagy Black remélem
-
boost
addikt
Lemmings vagy Worms
Mondjuk egy magazin bal alsó sarkában elhelyezett szösszenetet nem hívnék hatalmas beharangozásnak. Talán csak a sajtó fújja fel ennyire, mert kellenek a kattintásszámok.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Szerintem nagyon nem ez.
Inkább az, hogy egy nagyon komoly jelentőségű sorozat megjelenését végre megerősítették PS4-re.Bár nem tudom, az itt felsorolt játékok közül melyik lehet az, ami miatt "one of the most exciting in OPM history" kiadásként hivatkoznak? Vagy ez csak ilyen marketinges túlzás? Csak simán így reklámozzák a következő számukat?!
Egy GTA5, amivel már a fél világ játszik, ekkora jelentőségű lenne? Vagy egy Uncharted, Gran Turismo, God of War, amik amúgyis PS exkluzívak, és idővel úgyis kijön PS4-re az új rész?Igazából ha már ennyire beharangozzák, én abban látnék ilyen mértékű izgalmasságot, ha mondjuk egy korábban Xbox exkluzív játék jelenne meg rá. Pl. Halo vagy Forza.
De aztán tényleg lehet, hogy csak simán egy megszokott sorozat új részére pörögtek rá ennyire.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz idegen lény #9 üzenetére
ahogy a cikkben is szerepel: azzal, hogy egy nagy jelentőségű sorozat végre meg lett erősítve PS4-re.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
addikt
Remélem ezt jelentik be ->
Talán ezzel játszottam a legtöbbet ps1-en
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
gianni85
veterán
végre megerősítik egy nagyon jelentős sorozat érkezését PS4-re... kb
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
Flappy Bird és GOW között valillálok. Többre nem is számítok.
-
CocooN-z
őstag
válasz KillerKollar #2 üzenetére
GoW nagyon jó lenne, azonnal elkezdenék rá spórolni, de az nem hiszem h akkora Gigantikus bejelentés lenne az egész community szempontjából, mert van akit nem érdekelhet.
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
Revolit
senior tag
...végre több nagy jelentőségű bejelentést is kapunk a PS4 konzolhoz.
ah, nem tudom, 3x szerkesztem át
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
Ezt hogyan fordítanátok le: "... with a series of massive significance finally being confirmed for PS4"?
-
Revolit
senior tag
Oculus Rift ps4-re (saját fejlesztésű persze)
-
Bingisz
addikt
Flappy Birds
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
flakter
tag
Új Uncaherted, vagy egy jó Tekken, esetleg egy új Crash Bandicoot játéknak örülnék
..FlaK..
-
idegen lény
őstag
Máris lecsaptak a Shenmuera?
-
Nigér
őstag
Next gen Gran Turismo-t, de arra szerintem még várnunk kell...
-
gianni85
veterán
Syphon Filter, Crash Bandicoot
-
KillerKollar
őstag
Új God of War?Vagy részletek az új Uncharted játékról?
-
keIdor
titán
GTA V, The Last of Us, Uncharted 3, ezeket szívesen látnám PS4-re megírva.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest