Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mielőtt megint elfelejtem:
Live-Die-Respawn
-
saelin
veterán
Tegnap egész nap az NMS-t toltam. Tökre olyan mintha early access-ből szabadult volna a game... rengeteget változtattak rajta. Szinte teljesen más játék. Pont ugyan ez történt nemrég a We Happy Few-el is, mert ott is teljesen más irányt vettek a fejlesztők és pozitív értelemben.
Ha engem kérdeztek mostmár megéri az árát! De mostmár biztos, hogy a fejlesztők őrültek, mert 2 évig updatelték ezt a játékot úgy, hogy a közösség nagyrésze elpártolt mellőlük a kezdeti csalódás és be nem váltott ígéretek miatt. A poén hogy még mindig terveznek updatet hozzá...
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
elithun
őstag
Hát ezzel a NEXT updatetal most meg fogom venni a játékot. Úgy érzem nekem megéri.
De kapott is egy -50% leárazást péntekig, és így meg akkor főleg.„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
Rage47
veterán
elég meh
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- Memóriakártya topic
- Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Xbox 360 Játékok
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest