Új hozzászólás Aktív témák
-
Radeon_5
aktív tag
VEGRE
Son of a Bit
-
knoz91
tag
MK4 után ennyi várakozás....és végre jön egy hatalmas jó MK. Hát augusztusban 2 pezsgőt is bontok, az már egyszer biztos
-
blaca83
őstag
Köszi az infót a GMG ajánlatával találkoztam Én is.
Alapvetően azt hittem, hogy ha már a külföldi megjelenés aktuális akkor legalább előrendelhető itthon valami bolton keresztül de tévedtem.
A BF4 esetében októberről beszélhetünk csak megjelenésről de már most lehet rá előrendelést leadni.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
jozsi
tag
Keresek: e6600 dobozos, számlás, garós processzort. Van egy inno3d 6600-osom 256 mb-os AGP-s by ''razor91''
-
addikt
Dobozosan csak később jön.
Amiről én tudok, és itthonról vehető:
GreenManGaming 30 €, de JÓ hozzá a -25% előrendelős kupon (GMG25-2G9OL-15PO7). Így már csak 22,5€.
Gamersgate 30€ vagy 30$, attól függ ki honnan nézi. Ebből is lejöhet a -20% kupon, így elvileg a legjobb ára 23.96$.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
blaca83
őstag
Hamarosan megjelenik, de itthon még nem láttam, nem találtam PC-s előrendelésben.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
GeryFlash
veterán
UT3 2013 q3ban, mother of God de legalább i5 kell neki...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Anonymus X
tag
válasz painkillerx #30 üzenetére
(#9) painkillerx
Magyarországról euróban vannak az árak, ami bizony 30 eurót jelent, és ebből jön le a 25%.(#28) Qmi
Esélytelen, hogy a Steam nyári vásáron akciós legyen. Maximum előrendelési kedvezmény lesz és/vagy ajándék (pl. MK Arcade Kollection).Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
painkillerx
tag
En elorendeltem a GMG.com-on a 25%os kuponnal 16,90€-ba fájt. Szerintem ez mar most is nagyon jó ár.
-
Qmi
tag
Vajon lesz lesz Steam-en is? Remélem igen, és még jobban remélem, hogy Summer Sale-ra jön ki + lesz akciósan
Akkor tuti vétel. -
Shing
őstag
Ezek után mondja vki h nem mesterségesen hagyják ilyen magasan a gépigényt.
Oké, a minimális teljesen korrekt, de az ajánlott az mi?
2012-től kezdődő megjelent játékok úgy 70%-ához a GTX560/HD6950 párost írják oda. Resident Evil-től, Bioshock Infinite-n keresztül a Remember me-ig. Ez mi? Oké, ez csak egy leírás valamihez valamivel gyengébb gép kell, valamihez valamivel erősebb.
A Battlefield 3-nak is ez volt a gépigénye, de azért nézzünk már arra utána erre a szutyokra. -
batai15
félisten
De várós játék! xboxon igaz singleben sokat toltam! itt viszont online küzdelem! nyami!
-
FefeeX
veterán
Nem is azt írtam, hogy nincs különbség Pláne hogy felső kategóriás Pana plazmám van Azt mondom, hogy pörgős játék közben kb észre sem veszed a különbséget, lehet 560x-os AA AF effekted, sőt, a 720p vs BD film között sem nagyon veszed észre a különbséget, csak ha elég közel ülsz, és a részletekre figyelsz (a különbség pl az SVideo/DVD vs 720p között van, az még a vakot is fülön csapja...)
Ismerek olyat, aki úgy játszik neten, hogy mindent minimumra vesz, hogy nagyobb FPS-t kapjon, meg kisebb válaszidőt... Ez sem az egészséges, de azért még nem halt bele senki egy picit recés vonalba egy pörgős akciójátékban, és hogy ez egyenes legyen, nem hiszem, hogy egy átlagjátékos mennyit adna... -
AS
félisten
Inkább örüljünk annak hogy 10 év után lesz MK PC-n. Abból is a legjobb rész.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Sirandrish
legenda
Én láttam szerkesztés előtt szóval elb*sztad !!!DeFranco!!!
MuhahahahaaaHa kétségeid lennének, közlöm hogy most le vagy bukva
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Kakilom le a grafikát csak gyöjjön már de gyósan
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
JoolsNOS
veterán
Miért ne lenne 3d? A játékok 90%át lehet tolni 3dben. Az unreal enginesekkel elvileg semmi gond. Bár én még csak a batmaneket próbáltam, de azok tökéletesek.
(#14) FefeeX: ha van box akkor felesleges megvenni, esetleg később ha lemegy az ára. De én már túladtam a boxon, meg a játékon is, úgyhogy megveszem.
(#14) FefeeX: pedig bőven van különbség tv-k, nameg kábelek közt. Én mikor cseréltem pl a gyári vga kábelt hdmi-re marha sok különbséget láttam a hdmi javára.
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
FefeeX
veterán
Xboxhoz képest annyit kapnék a teljes ár újrafizetésénél, hogy nem kell xbox goldot fizetnem multihoz A fene tudja... Csak mert ugye a tévén másfél-2 méterről whatever lehet szebb kicsit a graf, de a pörgős játékmenet miatt ebből vajmi keveset észlelsz aktívan
-
wolfman
veterán
Nagyon is remélem, hogy szebb lesz és nem ilyen gépigénye. Mondjuk bőven megvan az ajánlott gépigényem, de haveroknak nincs, aztán velük lenne izgi hadakozni!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
painkillerx
tag
Az oldalon 30 dollárt ír, nem eurót. Elorendelessel még olcsóbb.
-
mephi666
nagyúr
szerintem simán... a feljavított grafika gondolom nagyobb felbontású textúrákat takar meg néhány dx-es ficsőrt, amikkel hd-ban megugrik a gépigény... minimum gondolom=konzolos grafika 1280-ban és egy kenyérpirítón is elfut fix 60fps-el (ue-ből kiindulva)
...egyébként szerintem eg
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Ádám16
addikt
Várós, végre PC-n egy jó MK .
-
AS
félisten
Azt irkák hogy javított grafika lesz . Már nagyon várom.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
satz18
őstag
UE3 tól nem kell nagy gépigényre számítani. Lényeg hogy PC-re jön. Várjuk szeretettel.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
DeFranco
nagyúr
Az igen... nem aprózták el a gépigényt ahhoz képest, hogy konzolport... kisebbre számítottam.
Kérdés, hogy mennyivel javul a grafika a konzolos verziókhoz képest, és hogy mire elég a minimumként megadott gépigény. Ha hozza a konzolos grafikát azzal is ekvivalens felbontáson, akkor én már nyugodt vagyok.
-
Xaels
félisten
Nem olyan veszélyes.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest