Új hozzászólás Aktív témák
-
r-chee
őstag
Jöhetnek majd a TheVR-os popcornos-szenvedős videók
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
kolopele
nagyúr
válasz Döglött Róka #26 üzenetére
Az lehet, nekem minden azonnal kell, szeretem az életben a gyors sikereket, ez így van a játékok terén is, főleg hogy ez csak egy szórakozás.
-
kolopele
nagyúr
Azt én is nézem még a mai napig, haláli pofa, bár igen sokat káromkodik, 18+os A Witcher 3 - at játszom jelenleg én is, az barátibb sokkal, habár azok az epikus harcok nincsenek meg benne mint a Dark Souls 3 - ban. Nagy kár ezért az elvetemült nehézségért. Nekem jobban esnek az olyan pihentető játékok, mint mondjuk a Ryse of Rome vagy a Gears Of War, bár most elkezdtem a két Metro - t is, a Darksiders Remasteredet meg nemrég fejeztem be. Mindeközben lövöldözgetek egy jót a COD új részével, a Dishonored 1-2 is előkerül olykor, na meg a két gyerek kedvencét is játszogatom, a gétéját
[ Szerkesztve ]
-
Brett001
aktív tag
Én is 49 vagyok detto (ikergyerekek nélkül ) de ez a játék nekem se jött be, pedig hangulatilag nagyon ott van, és a stílust is szeretem (Withcer 3, Skyrim a kedvenceim). Úgyhogy inkább VR Pisti szenvedését néztem a youtubeon.
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
kolopele
nagyúr
Helyettem nem tudod privátban sem megölni mondjuk a 3. bosst Túl sok az apró részlet amit be kellene tanulni, és emlékszem amikor majd 10. nekifutásra ott voltam a győzelem kapujában a 2. boss ellen, az egyik gyerkőcnek pont akkor kellett izé, szóval...............Ja, és ugye még pause gomb sincs.
-
kolopele
nagyúr
Rendes vagy, köszönöm, majd meglátom. Öreg vagyok én már ehhez kicsit a magam 49 évével két kilenc éves ikergyerekkel
Viktor77: Jól mondod, sokkal több vásárlójuk lehetett volna, nem lett volna nagy dolog legalább egy normal fokozatot is beletenni. Ehhez sok idő, marha nagy türelem kell, és ez nincs meg mindenkinél. Viszont az is igaz, hogy mindennap újra előveszem, és elfutok a bossig, de sajna jelenleg a 3. boss ellen esélytelen vagyok (valami kertben ugrál a hasával vagy az ülepével egy genyóláda miközben még ellenfelek is támadnak).[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz GamerLaci123 #5 üzenetére
Ez a célközönség nem lenne meg, ha lenne még 2-3 nehézségi fokozat?
Amúgy meg hülyék a készítők, nekik ugye egy dolog lebeg a szemük elött, a bevétel. Ez jóval több is lehet, ha nem ilyen nehéz a játék.
Én pl. nem is gondolkodom rajta, mert esélytelen, hogy végigvigyem.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Šolaire
veterán
Ládákat mindig meg kell ütni először mert lehet mimic ezzel mi a gond? Megtanulod és kész. A 2. Rész kipucolható pályái meg sok embernek nem tetszett mert betett a farmolásnak. Mondjuk volt rá alternatíva ugye a bonfire astetic. A lelkek meg csak akkor vesztek el ha mégegyszer meghaltál mielőtt felvetted volna őket. Térkép? Minek? Annyiszor meghalsz hogy kívülről fújod a pályákat. Megvetted a 3. Részt? Gyere át ide segítünk neked ha belejösz a rabjává válsz.
[link][ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
kolopele
nagyúr
A 2. részét csak néztem, az grafikailag meg úgy általában véve sem tetszett, meg írták hogy rajzoljon az ember térképet ha egyáltalán boldogulni akar vele (jó pont hogy állítólag végleg megtisztíthatóak a helyszínek), de ez a 3. rész csábítja az embert a játékra, mert valóban ott van egy kicsi érzés hogy na majdnem megvolt, de aztán mégse..........Legalább az addig begyűjtött lelkeket ne venné el, na és milyen aranyos az is már hogy véres csaták, idegbaj után kinyitnék egy ládát és megesz............. Online nem szoktam játszani.
-
Šolaire
veterán
Megnyugtatlak az első része még durvább mint ez. Sőt a 2. Részben ugyanúgy mint a Demons Soulsban ha meghaltál csökkent az életerőd fokozatosan a feléig míg emberré nem váltál. A 3. Részben sokkal több tábortűz van mint mondjuk az első részben. Igen rétegjáték ezért nem írnék a helyedben olyat hogy gázkamrát nekik. Nem neked való és ennyi. Ha benézel a souls topikokba ott se sokan vagyunk de akik vannak velem együtt több 100 órát öltek bele részenként. Itt az a lényeg hogy kiismerd és szó szerint legyőzd a játékot. Ez adja az igazi kaland,játék,kockázat érzést. Igazi kalandornak érezheted magad mert tétje van minden cselekedetednek. Az online részről meg nem is írok mert több oldal is kevés lenne. Attól nincs felemelőbb mikor behívok valakit vagy engem hívnak be együtt legyűrjük a bosst majd meghajolunk egymás előtt. Nehéz a játék de ha nem boldogulsz van segítség. Erről is szól egymás segítéséről de egyedül is végigjátszható. Anno én is el akartam adni de vettem egy nagy levegőt és azóta is rajongó vagyok de ismerek olyat a fórumon aki minden részét eladta majd újra megvette
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
kolopele
nagyúr
Na jó, az első hozzászólásomat visszaszívom, akinek tényleg ez kell, játsszon vele. Én csak azért sajnálom mint már írtam, mert szeretem az ilyen akciódús rpg - ket, nem az a számomra idétlen körökre osztott fajta, vérbeli akciójáték inkább, éppen ezért lehetett volna beletenni egy könnyebb fokozatot is. Na mindegy, részemről ennyi volt a Dark Souls téma.
-
GamerLaci123
tag
Nekem is nagyon tetszett és tetszik is. Volt már olyan nálam is (Pontiff....) számoltam direkt hogy 20x egymás után mentem neki és a 20. próbánál egy ütésnyi hp-ja maradt és megölt... Na ott már kicsit durrantam aztán átjött haver (akinél egyszer már kijátszottuk) és elsőre kinyírta Nem nagyon akartam elhinni de na. Igazad van hogy rétegjáték de ez van. Ha akarsz valamit tegyél érte Én is félbehagytam mert suli mellett ilyen stresszforrás nem nagyon kell de nyáron kipörgetem
[ Szerkesztve ]
"It means nothing to me, to mean anything to you"
-
kolopele
nagyúr
válasz GamerLaci123 #5 üzenetére
Azért szerencsére nem egy játékban mérem le eddigi legnagyobb élményeimet, de szándékosan sem akarom magamat olyan szinten felidegesíteni hogy törjem szét ami épp a kezem ügyébe kerül Amikor már századjára halsz meg egy bossnál, vagy éppen ugyanannál a féregnél még a boss előtt, már nincs kedved újra belekezdeni. Mivel magát a játék stílusát szeretem, ezért sajnálom is hogy ilyen.
-
kolopele
nagyúr
Nem hiszem. Sajnos ez egy erősen rétegjáték, de nem azért mert annyira különleges lenne, hanem mert szándékosan mazochistáknak készült. Talán akkor lettem volna képes megbocsájtani a készítőknek, ha legalább a főellenfelek elé egy mentéspontot raktak volna, és az ember azt érezhette volna, na csak azért is nekifutok századjára is. De nem, halál, és mehetsz vissza a távoli messzeségbe újra kezdeni mindent.
-
GamerLaci123
tag
Szerintem ennek a játéknak külön célközönsége van. Így is sokkal enyhébb mint az elődei és ha elég ügyes vagy akkor rettentően nagy sikerélményeket tud okozni amiért az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam. Az tény hogy sok bosszúságot és borús percet okoz de ha ezeket kibírod és kitartóan játszol tovább a saját skilled fejlesztve akkor olyan élményekben lehet részed amit más nem adhatott eddig.
Csak egy példa"It means nothing to me, to mean anything to you"
-
kolopele
nagyúr
Ha van játékfejlesztő, amelyiket nyugodt szívvel küldeném gázkamrába akkor az a from software csak így, kis betűvel...................Annyira tetszene ez a 3. rész, de nem kellett volna kizárólag játszhatatlan opcióval elkészíteni, a játékokban általában van easy, normal, hardcore fokozat, ki lehet választania mindenkinek a megfelelőt.
[ Szerkesztve ]
-
Šolaire
veterán
Áldassék a nap
“Praise The Sun” \[T]/
-
marcarc
senior tag
kedvesnek tunik
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok