Új hozzászólás Aktív témák

  • viktorhu

    veterán

    válasz Szili17 #12821 üzenetére

    Na és erre írtam, hogy látszik jól a fejlődés, ahogy növekszik a felhasználók száma, mint a példám a lakóhelyem közelében lévő kertek alatti úttal a belváros felé, amin két éve még ugyanez a jelenség mindennapos volt (a nem észlelt dugóval), mostanában meg már egész megbízhatóan mutatja.

    Azt meg mindenkinek el kell fogadnia, hogy ezek nem valós idejű adatok, hanem historikusak, szóval ha gyorsan változik a forgalom mértéke (pl. reggel épül fel a dugó), akkor ha valahol 10 perce még szabad volt az út, most meg áll, simán belefér, hogy az online navik még alulbecsülik a dugó mértékét. Az esti dugó végén persze ugyanez fordítva zajlik, a foci EB alatt látványos volt, amikor a magyarok játszottak, mindenki haza akart érni a meccset nézni, előtte beállt a város teljesen, a meccs közben viszont üresek voltak az utak, de a navigációs alkalmazásoknak még kellett vagy 20 perc, hogy felfogják a hirtelen változást :)

    "No meg főként Mo. kontextusban mozgunk szerintem javarészt a legtöbben."

    Igen, valószínűleg az én butaságom, hogy külföldön is ezt próbálom használni. De Kárpátalján elég jól működött, mutatta az ungvári forgalmat, a vidéki utakon jól jelezte a sebességhatárokat, a rendőröket és a kamerákat, és a kis hegyi falvakon keresztül is pontosan elnavigált, szóval elégedett voltam.

Új hozzászólás Aktív témák