Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ja, kell hozzá az alap, amiből alig használ végül valamit. Jelentősen kibővített képességek. Olyan dolgok, amelyek az eredetiben, de még a két kiegészítőben sincsenek benne. Ezeket nem tudná kezelni egy script, az egész alapot meg kell hozzá írni.
A jelek szerint nem láttad még se a WoG-ot, se a HotA-t. Ha láttad volna, nem írnál ilyesmit.
-
-
MODERÁTOR
válasz #65675776 #19 üzenetére
Nagy vonalakban amit SonicX írt helyes - az, hogy script azzal vitatkoznék, bár én nem modoltam de az eredeti működés visszafejtése, és új készítése az adott kereteken belül.
Az egész szerintem pénz kérdése -, hogy mi miért van, milyen és miért nem lesz több. A fókusz gondolom a W3 Reforged-en van most a Blizzardnál amit én személy szerint nagyon várok.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Cythyel
senior tag
-
pcnet
addikt
Ezt a GOGon megjelent verzióra érted? Akkor maradt minden ugyan olyan, csak annyi, hogy tudom futtatni Win alol dos box nélkül? Mert akkor nem sok értelmét látom megvenni. Jó, persze, a fejlesztők megérdemelnék azt a pár eurót, mert anno én is rongyosra játszottam.
Bici: Köszi szépen az infót!
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Cythyel
senior tag
válasz #65675776 #19 üzenetére
egy mod azért teljesen már alapokon nyugszik mint egy alap game, más irányból nézve úgy is lehetne fogalmazni hogy a game az alap program, a mod meg egy script ami a futását módosítja, így nézve viszont sokkal könnyebb egy módosítást megcsinálni mint egy alapot ami aztán azt elfuttatja, tény hogy jó sok meló van vele, de mégis egy alapra építkezel már és nem neked kellett azt megcsinálni
-
dokanin
aktív tag
A warcraft II volt az utolsó játék amivel játszottam kb 20 éve. Teljesen rákattantam. Le se jöttem a gépről se éjjel , se nappal. Azóta nem mertem semmit felrakni, pedig egy Predetor Helios 500-on nyomom a melót.
-
addikt
válasz errorcode06 #7 üzenetére
Diablo 1 HD mod, belzebub
Ha nekik sikerült....A Diablo 2-höz is volt annak idején, egy mod, de az csak a felbontást állította nagyobbra, illetve a legfrissebb patch-ekkel nem is megy, meg néha amúgy sem megy.
re: (#12) daa-raa
Jaja! Valamiért a nevenincs senkiknek mindig sikerül azt megcsinálni amire a kiadók annyit mondanak, hogy nem lehet.
[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
pcnet
addikt
Kb 1 éve játszottam dos boxban. Illetve játszottam volna, ha a scrollozás sebessége nem lett volna kb 20x-os. Ez a verzió vajon rendesen játszható Win alatt? Vagy ugyan az, mintha a régi dosos verziót futtatnám dos boxban? HD grafikáról akkor gondolom ne is álmodjak, ha nincs már meg a forráskód sem.
A Warcraft 2 Battle.net edition már megvan eredeti CD-s verzióban, de az első részen erősen gondolkozok.
A rendszerkövetelményt olvasva, arra gondoltam, valami grafikailag felturbózott változat.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
törölt tag
Érdekes, hogy a modderek forráskód nélkül is ki tudják egészíteni ezeket a játékokat, akár teljesen új tartalmakkal, mechanikákkal. Csak a nagy fejlesztőknek (Blizzard, Ubi) nem megy ez. Az Ubi is erre hivatkozott a Heroes III HD förmedvény esetén (mármint, hogy csak az alapjáték forrása van meg).
-
tuki2200
senior tag
Csak Windows? Az ég verje meg, alig várom feladja a Mac-em és visszaváltsak...
-
szupermacs
veterán
Szegény Blizz, sajnálom, hogy ennyi dolguk lenne végre egy minőségi kiadással.
-
Cythyel
senior tag
ráadásul a Blizzard pár éve bevallotta, hogy már nincs meg a WarCraft 1 forráskódja, 2-ről nem nyilatkoztak
-
Pete55555
addikt
Mennyit játszottam WII-vel atya ég
Glittering prizes
On screenTöbb nem megy fejből
Érdekelne a csomag, de szvsz kicsit drága... Legalább lenne HD pack, vagy vmi...
...Szeretem leracsniztatni...
-
ribizly
veterán
Akkor itt volna már az idő egy high resolution pack-al, wide screen support-al rendelkező Diablo 1 és 2-nek.
Azért fizetnék.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
GreatL
őstag
Nem nagy cucc... jobban örültem volna ha megveszik és kijavítják a wargust és azzal adják ki... a dosboxos warcraft I ugyanolyan játszhatatlan lesz mint 25 éve, a 2.-t megvettem battle.net kiadásban win+mac lemezen már régen.
[ Szerkesztve ]
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
félisten
Este zsakolom is mindkettot.
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
30z.Samu
félisten
Mekkora sláger volt ez anno az Age of Empires 2-vel egyetemben.
Sic Parvis Magna
-
Cythyel
senior tag
IDEVELE!!!
asszem ma este nem fogok aludni...
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- VoLTE/VoWiFi
- MárkaLánc
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest